Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
PH! nélkül nekem nem is nap a nap.
Mindig ébredéskor és lefekvéskor PH!-val van. -
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #26197 üzenetére
Szombat van. Nyugi.
Ezért nem olvastam vissza ébredés után amit írtam...
-
ludsimon
veterán
válasz
venember83 #26194 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!
Lopd vissza.
-
nike_
addikt
Kellemetes jó reggelt.
-
venember83
nagyúr
Valaki folyton ellopja az internetet s eltűnik. Szerencsére óránként pár percre vissza szokta kötni.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
kételkedem #26190 üzenetére
...a sziszegős-szappanos résznek háromszór futottam neki...hiába hosszú volt a szoli...de 10-kor vége...
...
...(#26191) Racecam: ezzel néha magam is így vagyok...
...és még sokan mások...de rendkívül jót derültem azért rajta...
...feldobtad a reggelem...
...
-
bolondember
MODERÁTOR
el nem hiszem ezt a mai világot, ezt a mai (M)Agyarországot - éjszakai járat, 914, érvényes(!!!!) bérlettel felszállunk, és egyszer csak azt látjuk, h 3 fiatal (ruházatból ítélve tehetősebb) nem hajlandó jegyet venni, busz megy tovább, majd ahelyett, h a következő megállónál (Arany János) leszállnának - leszáll az öt éccakai ork...
kérem szépen, a tolvaj buszon marad, az ezt megakadályozni szolgálandó egyén meg feladva az egészet, otthagyja, HAGYJA ezt?
-
ludsimon
veterán
Mióta lettem senior tag?
-
Winner_hun
félisten
-
pohár
félisten
Most néztem meg az utolsó 2 részt a Szökésből, hát hirtelen szar kedvem lett...
Ennek örömére megnézem a hétfői Showder Klubbot
-
ludsimon
veterán
Sürgős!!!
Kerestem de nem találtam megfelelő topicot, mind halott volt.
Linkeljetek légyszi egy gépösszerakós topicot. Kaptam egy ajánlatot használt cuccokra, ram, vga, cpu, alaplap, táp az érdekelne, hogy mennyit érhetnek?
Kérnék egy ilyen topicot.
Köszönöm!
MEGVAN!!
[link] -
Killing
addikt
válasz
Winner_hun #26174 üzenetére
Ezzel mire akartál célozni?
-
bolondember
MODERÁTOR
az év filmje...
-
Killing
addikt
Jut eszembe:Május 28-án 1 éves lesz az ON topic!
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #26168 üzenetére
De ott van Szuflé biztos odabújik hozzád és felvidít...
-
Killing
addikt
válasz
philoxenia #26170 üzenetére
Neked is van:
S.E.G.G. -
Winner_hun
félisten
válasz
bolondember #26165 üzenetére
Nekem van róla másolatom..
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #26165 üzenetére
Akkor hajrá. Már nagyon olvasnám a beszámolót.
Eddig mennyit is csúsztál vele?
-
csapos2
addikt
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #26159 üzenetére
Zöldkártya?
-
bolondember
MODERÁTOR
hm, fene se tudja.
mizu errefelé?
ehh.
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #26149 üzenetére
Ezt biza elqrtam - igazad van, Axor - a csillagos márkában nem vagyok igazán járatos
-
fokukac
nagyúr
válasz
philoxenia #26151 üzenetére
igen, az is jöhet...
de csak, ha a minőségi igényeimnek megfelel.
[link] -
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #26117 üzenetére
Bizonyára tiszta véletlen, de a cégnél az összes kamionsofőr is "traktorral" jár
Pedig ezek az új merci kaminyonok ( van még elvétve egy-két Actros, az újak kisebbek, már csak Actorok ) már sok mindenre figyelnek
-
Winner_hun
félisten
A Prohardveren és társoldalain van automatikus sortörés de nem mindig működik, ahogy az látható ennél a mondatnál.
-
ludsimon
veterán
válasz
Winner_hun #26134 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
Pistike benéz a szülők hálószoba ajtajának kulcslyukán, majd két-három perc múlva megszólal:
- Na, és még ezek akarnak engem pszichológushoz vinni, mert szopom az ujjam!... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun #26119 üzenetére
Ha nincs miről, de van mitől, akkor megbocsáttatik.....
Hogy nem igazán érdekelnek a popsikerek;
És nem okoz örömöt az, ha a popsi kerek, -
ludsimon
veterán
válasz
kételkedem #26115 üzenetére
Már hozzászoktam. Így kerek a világ.
-
Borify Péter
aktív tag
válasz
kételkedem #26124 üzenetére
igen
nagyon jók voltak a tanácsok
különösképpen az amikor valaki(a nevére most így hirtelen nem emléxem)azt írta ezt nem hiszi el..és már úgy jött ki...hazdudok
és igen visszaolvasva egy rossz mesének tünt az egész
hihetetlennek,ami nem is lehet létező történet
és oppá...belegondoltam...ez az életem?
na akkor ebből többet nem kérek -
kételkedem
addikt
válasz
Borify Péter #26122 üzenetére
Ha az ünnepelt meghívott a szülinapi bulijára, akkor azt szeretné, hogy legyél ott. Különösen mert 250km-t kell utaznod, gondolom nem poénból hívott. Ő elvileg nem tud a meglepetés partyról, de szeretne veled ünnepelni. Az, hogy a meglepetés bulit szervezők a háttérben mit csinálnak, az egy dolog.
Olvastam, hogy sikerült kilépned a régi kapcsolatodból. Gondolom egy picit a fórumon olvasott hozzászólások is segítettek döntened. -
Sipi16
őstag
válasz
Borify Péter #26120 üzenetére
Te amiatt mennél el mert az ünnepelt meghívott. Simán.
-
Borify Péter
aktív tag
igaz...de ő nem is tudja hogy lesz...csak sejti
de ha a rendezők nem tájékoztatnak még külön rákérdezéssel sem,akkor eléggé gáz lenne odamenn...olyan hívatlannak érezném magam..vagy már nem id tomSipi16
lehet igazad van..de azt még hozzáteszem,hogy az egyik szervezőt mikor felhívtam..terelt..és azt mondta..most nem ér rá beszélgetni,mert egész este dolgozik
az ünnepelt meg mondta,hogy este találkoznak
szal érdekes szitu -
pohár
félisten
válasz
Borify Péter #26120 üzenetére
Nehéz döntés...
De végülis az ünnepelt a "főnök" a buliján, nem? -
Borify Péter
aktív tag
Ti utaznátok 250km-t egy olyan születésnapi buliba,ahová igaz az ünnepelt meghívott,de elvileg ő nem is tud róla,hogy lesz(csak sejti)
és mikor mondod a szervezőknek ,hogy hallottál róla,hogy lesz,akkor egy szóval sem említik,hogy gyere el..
nem mondanak helyet és időpontot? -
Winner_hun
félisten
válasz
philoxenia #26111 üzenetére
ide is csak akkor illik írni, ha van mitől.....
??
-
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem #26115 üzenetére
"2006-ban 12 milliárd forint volt a MÁV üzemanyag-költsége, ám a gázolajnak alig a fele hasznosult. A maradékot feltehetően ellopták. "
Egyet nekem, egyet neked! Csak igazságosan.
Különös módon a buszsofőrök is nagyon kedvelik a dízel autókat. A buszból kifinomultabb módszerekkel és nagyságrendekkel kevesebbet lehet ma már lopni, de az emberi lelemény határtalan. -
Str8 sk8r
őstag
válasz
philoxenia #26114 üzenetére
...ő volt az...én meg fáradtan mentem dolgozni...
...
...(#26117) kételkedem: nálunk kb 20 sofőr 20 gépessel, és 90%-ban mindnek diesel...az ASA-hulladékkezelőnél szintén, illetve az auerman, is hasonlóan aránylik...
...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fokukac #26113 üzenetére
" Egy pasi vidéken járva, betér egy fogadóba, hogy ott éjszakázzon. Nincs üres szoba, csak egy kétágyasban van még egy hely. A recepciós figyelmezteti:
- Egy régi vendégünk lesz a szobatársa. Nagyon hangosan horkol. Már többször is betettünk hozzá egy-egy éjszakára vendéget, de mindenki karikás szemekkel jött le reggel. Nem tudtak aludni tőle!
Másnap reggel pedig frissen, kipihenten jött reggelizni. A horkolós persze kialvatlan volt. A portás kérdezte is, hogyan csinálta.
- Egyszerű, amikor kijött a fürdőből, adtam egy puszit a fenekére: egész éjjel le sem merte hunyni a szemét!"Te voltál?
-
ludsimon
veterán
válasz
philoxenia #26111 üzenetére
Sorry.
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun #26107 üzenetére
vat ár jú örüling öbáut?
-
ludsimon
veterán
válasz
-
pohár
félisten
válasz
-
Winner_hun
félisten
-
válasz
venember83 #26105 üzenetére
Az Adu 3 betú, ZŐD (ulti kedvelő tudják miről beszélek)
Péntekhez mentem, elvette a munkakedvem.
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #26092 üzenetére
Mai munkakedvem eléggé up-to-date, tudja, hogy péntek délután van és konvergál is elég rendesen a nullához.
-
kételkedem
addikt
Szerintem ő is ebben bízik!
A történet egész pontosan:
A szomszéd fiatalember csempészett cigit vásárolt egy ukrajnából idetelepült férfitől, aki benzin és cigi csempészéssel egészíti ki a rokkant nyugdíját. A csempész áruért néhány valódi és három hamis 10.000Ft-os bankjeggyel fizetett. A csempész ezt zokon vette és megjegyezte magának a vevőt. A vevő úgy gondolta, hogy ezt a poént másodjára is elsüti. Nem sikerült neki. Az ukrán mikor látta, hogy másodjára is át akarják verni, vasvillát ragadott és egy picit leápolta a vevőt, aztán fellökte a kocsi szélvédőjére, attól tört be. -
rarri
senior tag
válasz
bolondember #26102 üzenetére
-
NoLF
veterán
0118 999 881 999 119 725
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest