- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
beleszedi az 1.9es psa-kat es fijatokat/opeleket
tegyuk fel /mint minden jo modell, hogy elenyeszo szamban irrnak hujjeseget mindket iranyba/udv
neduddki
p.s. amugy golf1 1.5dizlen tanyutam vezetni, jott tett a bicepszeknek es mellizmoknak, monygyuk az avia sem volt egy gyenge kezdo:- )))
a viszonyitas teremszetesen hejjenkeretik kezelni, nem pedig akar a golf2 1.6os 75le-s joszgaval osszevetni/hogy en azzalmijjenjot prodszajdoltam a negyszallasi kanyarban 110-nek hullamos aszfalton:- )))/
-
neduddki
nagyúr
HI!
ja ugy ertelemztem hogy golf4 szivoja van, amugy az a dizel meg hejejlkozlle vmikto egy tempso joszag volt, osszevetve a ford 1.6os dizelevel:- )
meg egy proba vw-ra: 1995-tol maig 1896ccm 2739db abbol szivo 162db /173-11/ ~6% alatt
udv
neduddki
mod: mongyuk moat mar csak azt kelleldontnei, hogy ez a ~6% bosegesnek samit-e?:- )))
-
neduddki
nagyúr
HI!
eppen a vw 1.9es szivojat akartam felhzoni elenpeldank hogy talan csak az maratt meg meg, de ar az sem sokaig /vagy mar nincs is?/, psa-rol nemnem tuttam, hogy meg 2k utan is bohzokodott szivodizlekkel, keresnkik egy statisztikat, hogy vajjh haby szazalek valasztotta a pl a golf-ot a szivoval /valoszinuistem, sot tuom, hogy a kisarusalisotodtt vw szemjotokban oleg sok elofordult mo-n /es minden arerzekeny pijacon/, de igencsak hamr szettapsotak a tisztelt soforok/
amugy en nyugalmas vezetoenk tartom magam, de ezektol a szvoktol hideg kiver, az az ideges kapkodas amivel ezek tortetnek at a forgalmon:- )))udv
neduddki
-
picur220
veterán
Megmondom én nektek a frankót: a kötelezőt mindig a másik ember autója miatt fizeted, azon autó miatt van szükség erre, amelyiket összetörted. Tehát soha semmi logika nem lehet az egészben, mivel a Trabiddal ha összetörsz egy 30 millás Mercit, akkor mindez a Te köteleződet terheli, de nagyon kis mértékben. De ha a merciddel törsz össze egy trabit, akkor sokkal nagyobb mértékben nő meg a bizt. díja. Nincs logika.
Sem cm alapján, sem teljesítmény alapján nem haározható meg az autó "balesetpotenciálja". Semmi értelme az egésznek, csak vmi alapján mégis kell. És pl miér van az, hogy a piros kocsira több a kötelező, mint a zöldre? Semmi logika nincs az egészben, ne keressétek. -
BlacKSouL
addikt
Áhh
Talán már tudom kkoordinálni az ujjaimat, leírom.
Általában 1 kv nem hat meg. Nincs hatása rám. Karibi kávé, kis rummal, jéggel összeshake-elve, tetején tejszín vastagon. Általában ebből 2 bemegy és nincs érdemi hatás.
Igenám, csakhogy most valami ütősebbet akartam kipróbálni. Nicaraguai dohánykávé. Hát minden szempontból űberbefosás. Almába áztatott dohányon eresztik át a kávét. De valami olyan kegyetlen lesz tőle, hogy pfűűű. Na és ebből kettőt lenyomtam. Az illata, íze az almás ízű vízipipa dohányra emlékeztet, és a dohány minden anyaga is belefő. Csak nem ég el. Namost ízre durván jó, aki szereti a vizipipát, hatása viszont felér valami droggal, bár utóbbit sosem próbáltam. De egy órája erőltetett menetben kellett sétálnom a városban rövidujjú ingben fél órát, mert szanaszét voltam pörögve, most meg irgalmatlan hányingerem van. Már nem pörgök annyira, dea gyomrom még kegyetlenül háborog.
Tanulság: 390 Ft-ból alkohol nélkül is be lehet állni. Mindehhez hátteret biztosít a Café Frei.Na, szóval ha a hányingert elmulasztom már jó vagyok..
-
kételkedem
addikt
Engem kiröhögtek a szerb, görög, román, bolgár rendőrök is, mikor ezt a játék jogsit adtam a kezükbe. Benne a 4x4-es igazolványkép kék körbélyegzővel bélyegezve. Olyan múltidéző, szocreálos hangulata van. Az útlevél bezzeg biometriai azonosítót is tartalmaz. A kettő együtt rögtön elárulja honnan szalajtottak.
-
zolynet
veterán
Szia!
Én is ilyet kaptam 2002ben, furcsálltam is a dolgot, nem tudom h elfogadják-e mert aztán úgy alakult h nem használtam kinnt Amerikában.
Mindenesetre egy ottani helyi hivatalba tuti bemennék h ez jó-e, vagy egy rendőrt nagy tisztelettel megkérdeznék, de inkább az első verzió. -
Mawyx
őstag
Ez egész jó, nem tudom belefér-e még a keretbe. Kár, hogy nem zöld.
Keresek pár gépet, hogy holnap reggel tudjunk indulni nézelődni és megvenni, amelyik élőben is tetszik. 25k lenne a plafon, mert kis mellékgépnek kell, mivel a telefonomban elromlott és csak ilyen kis hordozható kell, naponta hordozni, lekattogni vele mindent. Telefont nem találtam, ami tetszene, k800i-t nem kapni már -
tildy
nagyúr
Kompakt gépeken is szokott lenni manuális üzemmód.
És természetesen lehet jó képeket cisnálni automata módban is, csak aki ezt mondja hivatásának, attól kicsit nonszensz...
Majdhogynem olyan, mintha egy doki azt mondaná, hagyjon már engem békén, fogalmam sincs, mi az neurotranszmitter....
Aktív témák
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest