Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Egyébként aggasztó, hogy senkinek és semminek nem lehet hinni sohasem.
Mondjuk nem véletlen a nickem
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
hínnye. És ha belegondolok, h több volt munkatáram ment a bépéhez... Mondtam párnak, h idióták, dehát...

-
kételkedem
addikt
Hogy mekkora lúzerek vannak a BP-nél! Ilyen gagyi képeket egy 10 éves gyerek csinál painttal

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Nem titkolom.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Nem, csak sasolom az aprókat időnként.

Aztán meg csúnyán röhögök embertársaimon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
bennem is ez a kérdés merült fel először

aztán arra gondoltam, hogy valami furcsa perverzió lehet nála, amit jobb nem bolygatni
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Úgy, hogy néha figyelem a frissen felhozott aprókat.

-
Tim82
félisten
de komojtalanok kiméllyenek!
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
na, akkor örülök, ha jól sikerült választani

-
kételkedem
addikt
Hellobelo!
Életem egyik legfinomabb pizzáját sikerült elfogyasztani a kecskeméti Mathiász pizzériában! Négyen négyféle pizzát ettünk, helyben készített limonádéval öblítettük le. Úgy jól laktunk, hogy aznap gyakorlatilag mást már nem bírtunk enni, emiatt vendéglátóink kicsit meg is orroltak ránk!
Köszi a tippet és az útbaigazítást!
-
tildy
nagyúr
Azon gondolkodtam, vajon nolf melyik angol sort szeretheti?! de eddig nem jottem ra.
-
frame>24
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
A jövőben kerüld a hypo és sósav egyidejű használatát takarításkor!
-
NoLF
veterán
mondtam már, hogy hello?
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
20k felett van és dolog elleni erőszakkal vitték el. Bűncselekmény. Egyébként sz@rjon sünt!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
és elvittek egy höpö laptopot. a kensingtonnal lezárt dokkolóból.
a második ilyen gépet.

-
venember83
nagyúr
Minek mászik bele egy dokumentumba olyan ember, aki képtelen ékezeteket használni, és még a saját begépelt szavait se ellenőrzik elírások, kimaradt betűk ügyében.

Tim82: A kirúgás a minimum az ilyen takarítószemélyzetnek. Bár végül is csak a dolgukat tették, amit lehetett, eltakarítottak.

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ha kint a tábla, simán mehet!
A felvételt írjátok ki cd-re vagy dvd-re. Az itteni rendőrségnél sem dvd lejátszó, sem a számítógépekre telepített médialejátszó program nem volt, ezért önlejátszó exe fájlt kellett csinálni a felvételből és úgy leadni. -
dragonfx
veterán
ki akar telefonos ügyfélszolgálaton dolgozni??

-
BlacKSouL
addikt
Egyébként mi alapján jelented fel őket? Max ismeretlen tettes.
Felvétel híján nincs bizonyíték. Bizonyíték híján max találgatni lehet. Találgatásra rá se mozdul a rendőrség. Ha megpendíted hogy van egy véletlen felvétel, "úgymaradt" a kamera, miegymás, akkor azt megsemmisíttetik és téged jelentenek fel személyiségi jogok durva, súlyos megsértéséért. Tettenérés nélkül mindhiába. És a tettenérés is olyan, azt mondja: ő csak a port törölgette, hisz ahogy olvasom valami takarításféle lenne a fő feladatuk. Ha a kapuban nem áll ott egy rendőr aki megmotozza és a nála talált tárgyakat lefoglalja, majd hosszas eljárás keretében bizonyítani kell hogy az nem az övé, majd ez alapján megalapozott gyanú merül fel, ami alapján talán esetleg előzetest kezdeményezhetnek, de az sem biztos....
Ez egy ilyen JOGállam. Nincs jogod a magántulajdonhoz. Személyiségi jogokhoz is már csak akkor ha megvádolnak valamivel. -
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Instant kirúgás a "takarítóknak"? Ezt úgy mégis hogy?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Őket nem lehetne valami félreeső folyosón, raktárban, szertárban megpróbálni a kolléga ollójával kinyitni?? Mondjuk 7 percen keresztül.
-
válasz
bolondember
üzenetére
Még jó hogy nem vitték el, de azért durva, hogy 2x is próbálkoztak (illetve kitudja hányszor)
Szép napot mindenkinek
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A felvétel felhasználása tényleg necces, viszont így legalább tudjátok, hogy ki az a belső ember akit meg kell ruházni a wc előterében

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
bakker...
mint említettem régebben, eltűnt 3 lakktok, aránylag rövid idő alatt.
Kolléga, a Doktorúr kitett egy kamerát (tudom, nem szabályos, stb), tegnapra virradóra készített a SW egy felvételt, ahol látszott, h próbálkoztak, nézegették (Kensingtonnal van rögzítva a gép, de nem a dokkolóban van a zár, hanem a lakktok oldalában), másikat is (az én, dokkolóba zárt gépem is el volt mozdítva) próbálgattak.
Mivel nem használható fel, semmi, ezért fű alatt intézkedtünk.
ERRE:
ma reggel hatalmas csődület a Doktorúr asztalánál - újfent próbálkoztak, ráadásul a kolléga ollójával próbálták a Kensintont kinyitni.
7(!!!) percen át.bakker, ez mennyire durva!

-
kételkedem
addikt
Szép napot mindenkinek!
10 napos szabi után kissé nehéz munkanap vár rám, elég lesz akklimatizálódni!

-
pohár
félisten
boom boom akalaga boom

-
zoltanz
nagyúr
Nemtudom sztem a balcsin olyan 70 % csak a forgalom (az előző évekhez képest), ha jó lesz az aug akkor elmegy.

-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Oltanám én vetnüm oly alás, hogy ölém meg mi már burjánzék idejében. Ozt nem künn, csak bén lészen vajmi hatása amazon esmürvnek. Nem talám másodazon féltársbarti, ki kotyvalsztom értün és másodiziglen megszondá mi egymagában csak bén, nem künn.
-
Csyppa
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
igen
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Langymeleg, bő vízben kimosni. Napfénytől védett, száraz helyen 42 percig keverni, majd állni hagyni amíg összeérik.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
úgy érzed?
..736, vén: tolerálni az intoleranciát az toleráns, vagy intoleráns megnyilvánulás?

-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jó olvasni, hogy még élsz...
-
FehérHolló
veterán
ÁÁÁááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááÁÁÁÁÁÁ.
-
Dylen
senior tag
a előbb 5 mp erejéig működött a görgőm!!! (ami egyszer beázott)
és most megint nem
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
jaja, a tutajos nézésű csajok is jöhetnének

-
venember83
nagyúr
Ej, de intoleránsak itt páran, gazdasági kérdéseket se lehet érinteni abban a témában, ahol minden on...

-
bandus
veterán
sziasztok!
van ötletetek, hogy hol tudnék venni naaagyonnagy bögrét? minimum fél lityist, de inkább nagyobbat.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
És most már mindenki tudja, hogy 10 csillag a jelszavad a PH!-n - legalább adsz esélyt másoknak is, hogy éljenek a lehetőségeiddel

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Lúzer

-
-
frame>24
addikt
szerintem írok neked egy p.ü.-t!
(#39720) pohár: jah, érdekes dolog ez, egyszer említettem itt a PH-n ezt (Orsi topkijában).
Akkor annyiról tudtam, hogy pl. muslicáknál, bizonyos primitív féregfajoknál elérték, hogy jóval tovább éljenek.
Embernél ez bonyolultabb és nyilván kérdéseket vet fel etikai oldalról, de ha valahogy megoldják a "telomeráz-aktív" sejtek célzott pusztítását, az tényleg előrelépés lehet a rák-gyógyítás egyik területén. -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Melyik korban élsz? Aki csak teheti csinálja...

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Csak ügyesen - ha tényleg szeretnél erre a rangra hajtani, akkor nyomogasd szorgalmasan a törlés gombot a mod felület felett őrködve
-
frame>24
addikt
válasz
venember83
üzenetére
vagy 3 hét fórumozás a seggemen fizuért...

na mondjuk, ettől nem félek, mert legfeljebb kiküldenek egeret csapdázni.
-
frame>24
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Figyi, egyszerűen nem lehet itt melózni, a mobil klímával együtt akkora meleg van a laborban, hogy dől az emberről a víz. (mert mennek a hűtők is, ugye)
Az irodában ~kb. elvagyunk, HA van kereszthuzat, most épp nincs.
Kifosunk valahogy még pár sor írásos munkát egy másik anyaghoz, és annyi.Persze ezt azért lehet megcsinálni, mert a vezetőnk egész aug. nyaralni szokott default, és addig nemigen hagyja ránk a kócerájt. Mi meg nem tanúsítunk ellenállást...
JA! de vannak ilyen vicces dolgok is, hogy az itteni gazdasági osztályos botrányok miatt (bebörtönzések) zároltak bizonyos pályázati pénzeket, azt' nem tudunk rendelni vegyszert.
Ha ez nem változik szeptemberre, elég érdekes lesz a helyzet
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
nem kevésbé, mint ülni, hallgatni egy Iván nevű, olasz-spanyol jellegű angol akcentussal rendelkező ficak előadását a Brocade Switchekről...

-
Tothgera30
veterán
Végre hazaértem, ráadásul 40 percet késett a vonat
. Szerencsére csak pár dolgom van, szóval a mai nap is lustulással telik el
. -
frame>24
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
nekem is ez jutott eszembe

tbs: hát, köszi
, főnök volt a hibás amúgy, ha egy szerző neve mellett nem indexelik a konkrét munkahelyét, akkor az automatikusan minden, a cikkben szereplő többi szerző intézetéhez odakerül... most meg már továbbment a nyomdába.Nade: a lényeg, hogy még ezt a hetet lehúzzuk, aztán ~3 hét nyaralás.
-
Szép napot mindenkinek!
frame>24: Még a végén kiderül, hogy klónoztak...

-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
-
válasz
bolondember
üzenetére
Gyilkolászni tudni kell

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor már úgy, hogy a válladra állok.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Nolfi meg ne nézd, nehogy infarktust kapj itt nekem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

? Nem szívesen küldöm át őket
.