- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL #36875 üzenetére
Spermicsoda? Vagyok én, csak önmegtartóztatást gyakoroltam. Mert ugye az ember attól nemes, ami csacsivá teszi.
Majd körbelesek azért, mert pl. a buznyák topik nagyon meglódolt, ahogy kitettem a lábam. Kíváncsi leszek, mivel lehet még feldobni majd a hangulatot. :-]
Főzős, konyhában kekszelős témához annyit tennék hozzá, hogy minden elismerésem azé a lánykáé, aki egy ilyen forró nyári nap, főzés közben, még hajlandó összeizzadni a férfiállattal.
-
pussy_cat
tag
válasz
kételkedem #36877 üzenetére
Én nem a bentlétről viccelődtem
Amit leírtál azzal maximálisan egyet értek!
Ha egyszer megőrül valaki és elvesz feleségül, akkor a picibabánk születésénél nagyon szeretném ha bent lenne velem! -
pohár
félisten
na jó étvágyat mindenkinek, itt az ideje hogy én is nekilássak
-
fokukac
nagyúr
"menjetek a picsába" ....... ...... . ... ... ... ..... .... .... .... ..... ..... .... "De Mester, hogy menjünk?" ..... .... .... .... ... .... .... .... .... ... ... "Mindegy, csak menjetek" ..... .... ...... ..... ........ ...... ....... ...... .. .... ... ... ..... .. .... . .... ..... Ui. Csodát tett...!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #36886 üzenetére
lehet olyan volt a nej, h nem áldozat volt, hanem öröm a részirül..
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #36879 üzenetére
fizetni akkor is kell a staffnak, ha nem vagy bent.
támogatni, vizet adni, erőt nyújtani, biztatni, altatógáz maszkot adni és venni, infúziós pumpát szemmel tartani és egyéb hasznos tevékenységet folytatni érdemes bemenni. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
jaja, fegyvert szorítani a doki fejéhez, fizetni a staff-nak, stb.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Aham. Kiszámolja a gyesért járó összegeket pl.
-
pussy_cat
tag
válasz
fokukac #36869 üzenetére
A királylányokkal mi lesz, hm-hm??
bolondember hát belegondolni is elég fura, ahogy feküdnél a szülőágyon, de a poén kedvéért belemennék
tope ez esetben szeretettel várlak, mert akkor takarítani is kell! Csak arra vigyázz porszíyvózás közben, hogy a kiskutyámat fel ne szíjjad
A felmosófa és a tisztítószer a mosogató alatt! Hálás köszönet a Kedvességedért!
-
válasz
kételkedem #36865 üzenetére
gépet összerakni: kocka a javából
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #36865 üzenetére
csak nem közben!
-
pussy_cat
tag
válasz
bolondember #36859 üzenetére
A kis pajkos disznó...
-
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #36847 üzenetére
pasikat a konyhába!!
-
pussy_cat
tag
Ma egy kanál vízben megfolytanám azt, aki kitalálta az emancipációt...!
-
Szépet a népnek
Itt van a Péntek -
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #36836 üzenetére
Igen úgy viszont jó, ha ledöntesz egy korsóval, de sörözni vele nem az igazi.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #36834 üzenetére
Cserébe viszont: A monitor közepén látszik a kis fehér négyzet, de alig észrevehetően filmezés vagy gépelés közben sem.
-
BlacKSouL
addikt
Úgy van az, hogy a hazai Bažant valahogy nem olyan ízű. Nézem, Made in Soproni Sörgyár. Jaaa, az más, azért hasonlít akkor az "egy jó pofa sörre". Lehet hogy jó pofa, de nem jó ízű. Nekem legalábbis. A Carlsberg viszont amit utána ittam, kifejezetten kellemes volt. Valami felderengett. És akkor 10 perc keresgélés után meglett a dobozon: "Made in Srbija"
És most meggyalázom az egészet egy "Made in Italy" Miller-el. Megkóstolom, kipróbálom. -
ToBeY
nagyúr
Megütném a rendezőt aki 1km mutatta a szinpadot shakira fellépése közben
-
Tim82
félisten
Mai napi LOL apróhirdetés:
A laptop csak derékszögben áll meg, mert a csavarok benne lazák és ledől magától, de ez javítható. A sarkán kicsit megvan olvadva ahogy a képen is látható. Műszakilag tökéletes.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #36826 üzenetére
én láttam mindkettőjüket élőben. nem hasonlítanak. ha választanom kell, akkor inkább a cica, mint a télapó.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #36828 üzenetére
Állítson, majd megnézzük mit visz.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #36826 üzenetére
Meleg forgószél?, Én heteró vagyok.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #36825 üzenetére
Sajnos ebben is van valami...
A hasonlóságot erre értettem: Olyan vagy, mint a forgószél, hirtelen felbukkansz, aztán eltűnsz...
Igen a forgószél az bizony olyan, hogy Amikor jön, akkor meleg és nedves, mikor pedig megy, akkor viszi magával a házat, autót, bútorokat!
-
venember83
nagyúr
válasz
Racecam #36821 üzenetére
Forgószél? Amikor jön, akkor meleg és nedves, mikor pedig megy, akkor viszi magával a házat, autót, bútorokat?
kételkedem: Igen. De ne felejtsük, hogy amúgy nincs szvsz semmi bizonyíték, hogy ezt a cikket igazabb emberek írták, mint anno a világjárványra figyelmeztető hivatalos dokumentumokat.
36823: A télapóhoz még nem volt szerencsém, de pussy_cat fórumtárshoz igen, és szerintem abszolút nem hasonlítanak. Legalábbis csak remélni tudom, hogy a télapó nem hordoz magán olyan nőies vonásokat.
-
bnss
veterán
Szép, hűvös estét mindenkinek!
Bubu! Gratulálok, megszámlálhatatlanul sok boldog együtt töltött évet kívánok Nektek!
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #36816 üzenetére
Szerintem már a járvány körüli felhajtáskor is voltak akik nem igazán hitték el a média által hatalmasra fújt világjárványról szóló híreket.
Én akkor bizonyosodtam meg arról, hogy semmivel sem rosszabb az új influenza, mint bármelyik másik influenza, vagy egyéb fertőző betegség, mikor a hírekben megemlítették, hogy mennyien fagytak meg a télen. kb annyi ember fagyott halálra, mint amennyi a h1n1-nek esett áldozatul.
A médiának hír kell, szenzáció. A híradók azzal kezdődtek, hogy újabb halálos áldozata van az új influenzának. Aztán mintegy mellékesen megjegyezték, hogy a beteg cukros volt és rákos és a szövődményként fellépő tüdőgyulladás vitte el.
Az, hogy a gyógyszergyárak irányítják valamilyen szinten az egész felhajtást, az viszont szomorú. Egy párszor el lehet még játszani ezt a világjárványos sztorit, hogy minél több patikaszer és oltóanyag fogyjon. A gond akkor lesz, ha már nem hiszünk ezeknek a híreknek és esetleg valóban jön valami huncut betegség.
A környezetemben volt olyan akinek a szemében a gyerekgyilkossal kerültem egy szintre, mert én nem oltattam be magam.
-
válasz
kételkedem #36815 üzenetére
...akár
.
#36814 venember83 : Most biztos otthon maradt
.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #36817 üzenetére
akkor más megközelítésben:
politika = hazugság
-
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #36813 üzenetére
Lapozza a kottát
-
-
pohár
félisten
á micsoda hőség, ha ez megy még 3 hónapig meghalok
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #36798 üzenetére
Valamit valamiért - Lumpy is azon dolgozik, hogy legyen mellékhatás a gyógyszerekben
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Xiaomi 15 12/256GB Fehér eladó
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó xiaomi 13t dual 8/256 GB kék színű független 18 hó garival +ajándék foxpost automata
- MacBook Pro 13A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB ujjolv gar
- Mac Mini M4 16/256GB bontatlan 1 év Apple jótállás
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest