Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
dudika10
veterán
-
Piero89
aktív tag
MSN ON nálam

szerk: elkiabáltam

dudika10: most már ok
neked is jó8 T-sorstárs 
-
neduddki
nagyúr
HI!
jena-munthen 3.5 ora dojcse ban a franc a jo dogukat:- )))
udv
-
caizzz
senior tag
-
caizzz
senior tag
T-home, upc kombó fail. most nem csak a dns szállt el mert 8.8.8.8cal se ment. most kezd helyreállni.
-
dudika10
veterán
válasz
Piero89
üzenetére
Egyik webmessenger se jön be.
Más szolgáltatótól nálam se jeleztek semmi hibát. Minden rendben. Reménykedem benne, hogy holnapra megcsinálják, addig annyira nem hiányzik, úgyis aludni akartam menni, csak ha elmegy a net, vagy legalábbis egy része, akkor picit frusztrált leszek.
Jah, nálam az volt a poén, hogy ledobott az msn és jöttek az üzenetek ugyan úgy tovább csak én nem tudtam írni.

-
Piero89
aktív tag
válasz
dudika10
üzenetére
Sajna nekem utóbbi 1 hónapban voltak gondok, előtte évekig semmi. Remélem nemsokára megoldódik a probléma

Ebbudy-t próbáltam használni... hátha ott működik az msn-n de az az oldal is most ko

szerk: freemail-en nem tudok emailt sem küldeni , de pl fogadni igen, bár tudtommal az is T betűsöké, de javítsatok ki ha tévedek.
-
dudika10
veterán
válasz
Piero89
üzenetére
Nekem eleinte nagyon sok problémám volt velük, folyamatosan újra kellett indítani a modemet az ügyfélszolgálatnak mert b*szott működni. Mostanában nincsenek ilyen problémáim, jó ideje ez az első már. Viszont a 25Mbit-et mástól errefelé nem kapom meg, és annyira nem is vészesen drága, szóval lenyeltem eddig is a kellemetlenségeket, mostanában meg nincs is.
Ráadásul mindig 26Mbit-et kapok pedig 25 a max elvileg.
Szóval T sara a dolog. Ez már megnyugtató. Nem nálam van és nem omlott össze az egész hálózat mint a múltkor amikor sikeresen átvágták a kábelt.

-
-
dudika10
veterán
Ez tán a legaktívabb topik. Csak nálam hülye a fél internet? Nem jönnek be az oldalak, az msn ledobott és nem enged vissza.

Csak én szívok vagy mindenki más is?

-
BlacKSouL
addikt
szextopik reverse módban működik?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Qrvaélet...

Ez az eset ismét megerősített abban, hogy továbbra se postázzam a cuccaimat senkinek, sehova... -
pohár
félisten
megyek is aludni, kelhetek megint fél 5-kor

-
coqito
tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Elég szörnyű hogy ilyen megeshet manapság

-
pussy_cat
tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Csudába... ez borzasztó!
-
Tothgera30
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Nem akarok csúnya szavakat használni, mert amiket most írnék, azért azonnal törölnének a ph-ról, de így nézett ki a csomag, miután megérkezett hozzá:
Meggyőzni nem fogom, vagy hisz nekem, vagy nem, de eddig 100%.osan megbízom benne, ahogy ő bennem, de 3 emberrel együtt csomagoltam/csomagoltuk be, tehát vannak szemtanúk. De ez nem lényeg, inkább az hogy kellemetlen helyzetben vagyok, és a lelkiismeretem nem engedi hogy ez így legyen, vagy lesz@rjam a vevőt. Különben utánvéttel volt feladva, tehát elvileg kapna kártérítést, de nem tudom mire számíthat. A becsomagolás precíz, pontos volt, aki ismer, tudja hogy csomagolok és hogy mindenre vigyázok. A laptop a képen is látható csomagolószivacs közzé volt ágyazva, elég passzentosan, tehát ott nem mozoghatott, nem is tudom a vevő hogy nem vehette észre hogy mozog benne az a pár kavics, vagy lehet a töltőre gondolt, hogy az mozoghat. Bár a kartondoboz alján újságpapír volt (Kelet Matyi), utána pedig a már említett szivacs, körebe mindenhol. Szerintem a postán átpakoláskor történetet a laptop csere kavicsra akció.Valamelyik enyveskezű laptoptolvaj &@*#>đĐŁß$łđĐ nyüstöli, vagy épp kéz alatt eladja, jó olcsón, de ez már egy másik sztori. Elnézést, de olyan ideges vagyok, hogy a kezem még most is remeg, a mai alvás is nehezen fog menni.
venember83: Igen, meg méghozzá Notebook volt odaírva...
Psychonaut: Még nem jelentette be, most jár utána. Eddig megbízhatónak tűnik, különben korrekt volt, nem követelte az árat és semmi hasonló dolgot nem művelt, hanem azt kérte, tudnék-e neki segíteni abban hogy utánajárjon a dologgal kapcsolatban.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Vagy laptopot talált, csak neked mondott kavicsokat...

Mindenesetre gondolom azonnal bejelentette a postán, vagy ilyesmi. -
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Megjelölted a csomag tartalmát, hogy laptop? Tuti, hogy nem a vevő akar téged átverni?
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ez gáz! hogyan fogod meggyőzni a vevőt, hogy nem te adtad fel a kavicsokat? Téged ki fog kártalanítani? A vevő előre fizetett?

A korrupciónak ehhez semmi köze, de kivételesen ez most sokadlagos kérdés. -
Diego!
senior tag
Szép estét!
Nem nézte valaki a skandináv lottó sorsolást? Mik a számok?
-
pohár
félisten
Szépet!
Megsült a pizza, lehet tömni
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
Tothgera30
veterán
Hú de ideges vagyok
. Feladtam egy laptopot utánvétel, erre ma megérkezik a vevőhöz, és kibontás után kavicsokat talál a dobozban
. Éljen a korrupció és a lopás, hogy ennyi genyó ember él itt akik másokat akarnak megkárosítani
. -
Tim82
félisten
Na, akkor holnap este nyóc, Snapsz, bolondembert köszönteni?

-
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Idővel, fő a folyamatosság. Az alapokat is meg kell tanulni valahol, a ~160LE ahhoz még sok.

-
válasz
bolondember
üzenetére
Na jól van kisebb mint a tied, enyém 1 soros, a tied 1,5

Szépet a népnek, gyerünk haza
-
kételkedem
addikt
Szerintem egy VFTS is kerülne valahonnan!

NoLF-nak való szöveg:
"Az ellenőrzés során a bejelentésben szereplő ingatlanon, illetve a mellette lévő két lakatlan, elhanyagolt ingatlanon előtalálásra került összesen 1750 karton (350000 szál) Classic Red és Marlboro típusú adójegy nélküli cigaretta." -
tildy
nagyúr
Foonok kiadta parancsba, hogy menjunk el kajalni es pialni, vagy hozzunk kajat -piat, es meccs!
Ugyhogy C'mon England!!!!
Mindenki fish and chipset vett, ugyhogy en is... MEg kortes cidert, of course. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
az arany szivem, he, mi?

@topi: a frászt nem. különben nem említetted volna!

-
bnss
veterán
Napsütéses délutánt mindenkinek!
Ha más régi Skoda: [link]
.Ha hirtelen az ölembe hullana pl. az ötös lottó főnyereménye, már rendelném is meg a kiszemelt biciklit (mert ez a sport ragadott most el), és mondjuk egy 2008-as Subaru Impreza WRX STi-t.
A többi pénz maradna a bankban, hogy az unokáknak se legyen gondjuk, de csak ésszel. Legalábbis most így tennék, racionálisan gondolkozva. -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Sajnos nem találtam eladót itthon, pedig még a véreteket és személyes adataitokat is odaadnám érte...
Ez különösen szép tőled!

-
válasz
bolondember
üzenetére
Én nem panaszkodom

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
az a baj a Miatával, h kétlem, h beleférnék..

110R mindig is tetszett - de most, h megkaptam Orsitól a Winkleres-autós könyvet, és abban is benne volt - olyan csodaszép képekkel...

Sajnos nem találtam eladót itthon, pedig még a véreteket és személyes adataitokat is odaadnám érte...
a 130R se néz ki rosszul, de a 110R az egyik legszebb kupé számomra...@topi: hahh. mindenki magából indul ki!

-
válasz
bolondember
üzenetére
Hát most irigykedsz hogy neki hosszú, neked meg nem az
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kételkedem
addikt
A hibrid Camry nagy jóság! A helyi tüzépesnek van egy ilyen autója és bár majd' minden nap találkozunk, még mindig leesik az állam, mikor troli üzemmódban gyakorlatilag hangtalanul elmegy mellettem!

Ha nagyon sok pénzem lenne nem tudom mit csinálnék. Jelenleg képtelen vagyok nem racionálisan gondolkodni, ezért szinte kizárt, hogy egy autóért kiadjak 27 milkót. Kipróbálnék egy rakat autót és amelyikben igazán jól érzem magam, azt-azokat venném meg. Az mx-5-ről pl mindenki örömódákat zeng, én élőben egyszer láttam és még sosem ültem benne. Lehet, hogy nekem nem tetszene annyira. Persze az is lehet, hogy nem bírnék kiszállni belőle, mert a térdem remegne a szerelemtől

(#37830) bolondember kamaszkori szerelmem apjának ilyen Skodája volt. Ráadásul az egyetlen a környéken. Akkoriban nagy királyság volt, biztosan most is megnéznék páran!
-
Tothgera30
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
...kivégezve...

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30
üzenetére
megfogta a proxy a inked, majd otthon.
aláírás: a szabály az szabály, max 3 soros lehet. ez pedig kilóg.
-
Tothgera30
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor még nem láttad ezt: [link]. Nem bántani akarom a Vipert, de eléggé lecseszett egy autó lett. Bár én Német, Japán autós vagyok, szóval engem nem zavar, egy M3-assal vagy egy Evo X-el úgy is megfogom.
ui.: Az aláírásom külön kategória, szóval nem bántani, úgy is törlöm, már csak hetek kérdése, de nincs most elég erőm hozzá.
-
BlacKSouL
addikt
Aha.. és ha 3 milliárd lenne bármire?
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
ha 27 lenne csak autóra?
hmm. integra mindenképp (2,5 mill), s 2000 mindenképp (4 mill), meg egy régi M5 ös bömbi (pöpec állapotban 2 mill), meg vmi veterán okosság (bármi is legyen, 2ből kijön, mondjuk egy alfa coupé/cabrio vagy kis fiat, szerethető legyen)), plusz egy mostani kényelmes hibrid, akár camry. (mittuomén 8 mill? mondjuk akkor már lehet inkább egy böhöm nagy lexus hibrid, legyen 15 mill) és simán bennevagyunk az árban.
nem vennék egy új nagy luxus/sport autót, az biztos, kell a változatosság.
ja, meg egy miata tuti (mazda mx-5)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30
üzenetére
láttam.
elég jó időt futott a Top Gearben. És az a hang!

ui.: kicsit hosszú az aláírásod!

-
Tothgera30
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Viper, áh, fúj, fúj...
Láttál már arról egy épkézláb tesztet, szerelőre és benyára költenéd a kis nyugdíjadat, inkább egy GT3-as 911-es
. -
bolondember
MODERÁTOR
én is álmodozok.
egy Viper a nagy álmom. De elég nekem Omega is - hátsókerék hajtás és hosszában orrmotor miatt nyomokban Vipert tartalmaz..

Cserébe négyen beférünk.Vagy az Elise (ami szerintm sokkal jobb, mint egy RS4/6 - pici (annyira, h nem tudtam beleülni), fordulékony, izgalmas.. GÉP.
).de az észérvek MÁR lelombozzák az álmodozásomat - hiába vagyok emocionális inkább.

-
lorcsi
veterán
hogy a témához írjak...
a cég tulajnak nálunk amg 63 mercije van..valami nagyon új fullos izé...jó drága lehetett ez is, de csak egy autó
10 milláért meg már valamilyen kis repcsi is van...és azért nagyon más
szal'
egy jó autó és egy heli biztos kijött volna az árából... -
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
de álmodozásról van szó, barát, ilyenkor mi értelme az észérveknek?
nyilván ha lapulna 27m a zsebemben, KIZÁRT, hogy ilyet vennék.
vennék egy lakást, egy normális, kis fogyasztású autót, meg egy öreg, erős vasat, amivel ki lehet menni vágtázni pályára, aztá jónapot.
de itt most nem erről volt szó

-
bolondember
MODERÁTOR
ne haragudj, de én ilyen szempontból b@szottul földhözragadt vagyok.
SZERINTEM értelmetlen ez az autó, annak ellenére, h impresszív (mint az AMG-k, Brabusok, Alpinak, satöbbi), meg állat.
De hétköznapi használatra nincs értelme. SZERINTEM.Mert sajnos az ember gyarló - valszeg legalább egyszer mindenkinek elnehezülne a lába, nem tartaná be a korlátozásokat, szabályokat. Amiből nem kis gondok lehetnek, ugyebár.
tény és való, h nem járok pályára, de ahogy nézegetem a fényképeket, filmeket, beszámolókat, felvételeket, összefoglalókat - a sok-sok Brabus, AMG, RS, stb - hát... Elég kevés van kinn a pályákon.
Aztán lehet, h én vagyok a balfék, és rosszakat nézek.
Sőt, tuti én vagyok a balfasz.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
miben?
hogy lehúzol egy fikciót?
nem sok.mi az, hogy egy ekkora tepsit nem viszel ki pályára?
honnan tudod, ki mit visz ki pályára? szakadt 1,6D kettes golfokkal is kimennek, és a ferrarik mellett araszolnak. bárki bármit kivihet, s meg is teszik.egy ilyet, ha nekem lenne, ÚGY kivinnék pályára, hogy csak úgy füstölne.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
objektivitás rúlz
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ahogy Gaben mondta Cingárnak, "..ami azért jó, mert jó.."
Sok dolognak nincs értelme. Nem azért venném mert értelme lenne.
Néha még a Civicemnek sincs értelme.Amúgy meg pályára is elvinném én azért

Na de jussunk el odáig. Nyerjem meg az ötöst, és akkor meglátjuk.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
mittudomén, csak úgy...
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Dave++-al semmilyen összefüggésben nincs, sima Dave meg már le van ejtve

-
BlacKSouL
addikt
Egy RS6 csak 27M?

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
fránya tud lenni ez a szerelem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nike_
addikt
jó reggel(t)!
mire kelek 8.00-kor, fölöttünk flexelnek... ahh. oké, hogy ki van írva a lépcsőházban, hogy június 15-től június 30-ig felújítás, de akkor is.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Egyéni arckép OFF
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem mostanában elég sok problémám volt vele így is 

Úgy jó?
. Éljen a korrupció és a lopás, hogy ennyi genyó ember él itt akik másokat akarnak megkárosítani