Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Mert az ember a szokásai rabja. Minden nap lesétál a kocsijához, beül és megpróbál eljutni A-ból B-be. Aztán ha valami miatt nem, vagy csak lassabban sikerül, akkor ingerült. Ingerültségében meg mondjuk lekever egy maflást a tűzoltónak, aki az úton keresztbe húzta a tömlőt

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ezt én mindig számoltam haverokkal már anno 2000 környékén is, mikor még Pestországban laktam átmenetileg. A nagyobb mintavétel ugyanezt az eredményt adja, 480 autóból 429-ben ült 1 ember, 38-ban 2, a maradékban 3 vagy több.
Mondjuk a 86-os nagy kedvencem, azzal is jártam vagy 3 évig. Panorámabusznak hívtam. -
Én nem bánom, hogy jön a meleg, legalább felmelegszik a medencében a víz, jól fog esni mikor nagy meleg van, fogom magam hátra megyek és lehűtöm magam benne.
bolond: mert lusták az emberek azért, én spec robogóval közlekedem, pl. ha sokan ha így tennének Pesten megszűnnének a dugók (mert ne mondja nekem senki, hogy feltétlen szükséges mindenkinek az autó aki azzal megy, legalábbis nem mindennap)
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemest.
Azt tudnám, h ha mindenki tudja, h orbitális dugók vannak a rakpartok hiánya miatt - akkor miért ül továbbra is 10 autóból 8-ban egy azaz 1 ember?

Bezzeg a 86-os busz félig üres volt.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Ez ilyen 'reversing' Medárd volt. Nem esik, de előtte 40 napig esett..

Cicus: mondanak itt sokmindent..

Egyébként el tudom képzelni, hogy Pécs vagy Szeged belvárosában az aszfalt fölött délután 2-kor egy szélmentes pillanatban egy pár percre 35-öt mutat a hőmérő. De itt nálunk ez max. 30. -
Tothgera30
veterán
Jó reggelt minden kedves elvtársnak
. -
BlacKSouL
addikt
Nálunk most az is ákciós ott a tecsóban, asszem azok is 200 körül vannak. A Ležák is, meg a Tmavé is. Amúgy kb. max. 250-ért reális az ára szerintem. De 270 körülre is felviszik.
Megjegyzem a barna Staro nekem kissé túl egyszerű ízű, amolyan vékony, nem eléggé telt. Kicsit vizes.
Pedig régen a Svejk sörözőben csak azt ittam, mert akkor barna korszakom volt. De aztán később már nem lehetett kapni. Néha volt Leffe, de utána nem is kerestem. -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Na most gyün a Pilzner. Már nem is emlékeztem hogy ilyen szép sötét-arany színe van. Az íze meg nagyon hirtelen emlékeztet valami másra, de nem tudom mire...
Jaaa, basszus, megvan. Hát a Niksičko-ra
Made in Serbia y Crna Gora
Én Montenegróban ittam először, és nemrég Szerbiából hoztam belőle. Arra hasonlít, csak annál kevésbé markáns az aromája. Ez ilyen letisztult pilzeni, amaz meg olyan jó aromás, erős szerb íz. -
BlacKSouL
addikt
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
bagoly mondja, mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Így már mindjárt más!
(Az előbb én sem voltam valami pontos, helyesen: hh:mm:ss.) -
nike_
addikt
sikerült a középfokú írásbeli nyelvvizsgám! juhúúú
bár még a szóbeli hátra van, az valószínűleg augusztusban következik.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
És pontosan mikor (mm:ss)?
---
Szép estét! Meglehetősen meleg volt, végre. Biciklizni kellene már egy kiadósat, majd talán szerdán...

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
2010. augusztus 29-én fog betelni ez a topik. Eddig írtál 3054 hszt. Ez napi 13,6 hsz. Ha ugyanilyen intenzitással írsz, még 1118 hszt fogsz ejteni, vagyis összesen 4172 hsz! Ha belegondolok, hogy az előző On topicba mindössze 2371 hszt írtál
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
-
tildy
nagyúr
Jaja, valoszinu.A tre ilyenben szokott hulyeseget csinalni, nem veszi at teljesen az embert. En egy honapig kb miattuk nem tudtam mobil-lottot venni, meg autopalya-matricat, mert hiaba hordoztam at a szamom, az ilyen szolgaltatasokat nem adtak at a pannonak.Hivd fel az ugyfelszolgalatot. Amugy en innen kulfoldrol , pannonos szamrol, hogy tudok "mobilon" keresztul segiteni?
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
ez szép volt

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Van náluk balta is ajtók betörésére. Pl. fejek levágására is tökéletes.

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A tűzoltók a szivattyú tömlőt beletehették volna a kocsijába egy rövid időre

-
bolondember
MODERÁTOR
most olvasom, h egy türelmetlen "autós" megütött egy tűzoltót.
hátbakker.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
dede, ők olyanabbak!

-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
lehet hogy az a baj, hogy annak ellenére hogy T-s vagyok, 20as a számom
na mind1Stand up comedy esték-re valaki?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Kizárt. A királylányok nem olyanok.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
vagy csak simán elszúrta?
-
válasz
venember83
üzenetére
Modern világban élünk, na meg királynő, szóval ha úgy akar adományozni akkor oldják meg.

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Vagy az előfizetésében. Királynők nem telefonhívással szoktak adakozni.

-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Nekem ez miért nem működik? T-s vagyok és azt mondja az adott irányba nem kezdeményezhetek hívást

-
NoLF
veterán

-
-
Csabee.
nagyúr
Remélem holnap is jó idő lesz mert akkor megyek horgászni végre..

-
Szép napot mindenkinek, jó hetet is
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ha a trémobilnál vagy a Nemzeti segélyvonalat is hívhatod a 1752 számon. 250 Ft/hívás
-
Tothgera30
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Csabee., venember83 : Köszönöm szépen
. -
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nagy a választék: [link]

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Példa: [link]
-
Tothgera30
veterán
Jó reggelt mindenkinek
. Kellene egy kis segítség
. Hol lehet adományokat utalni az árvízkárosultaknak
? -
neduddki
nagyúr
HI!
megyuttunk hoztunk:

meg:

hmmmmmmm:- )))
udv
neduddki
-
-
BlacKSouL
addikt
Kiszaladtam Szloviba. Hoztam Corgont, barna Steigert, Smädny Mních-t, Kozel Premiumot, Topvart, barna Bažant-t, világos Bažant-t, ...asszem ennyi. Most épp a barna fácánt szopogatom. Felfedeztem egy kis földimogyorót az utóízében. Nem semmi

Szóval asszem a kiküldetésekről összegyűjtött euró készletemet Füleken fogom szépen lassan elkölteni a szlovák sörökre
Már olyan régen ittam ezeket a jól bevált szlovák-kommersz ízeket.És "additionally". Tél óta terveztem, hogy majd tavasszal vagy nyár elején kimegyek és felkirándulok a Králová Holá tetejére (1946 m). Autóval Sumiac-ig, onnan meg már csak 12 km a csúcs. Igaz, 910 m-ről kell 1946-ra felmenni ezalatt

Ma felkeltem 11-kor, és bekattant hogy el kéne nézni előzetesen arrafelé. Szóval délután 1-kor fogtam magam és a virító napsütésben kiautóztam Sumiacig, és mentem 1 km-t a Králová Holán felfelé. Isteni lesz majd haverokkal hamarosan kitúrázni. Gyönyörű tájak, félelmetesen szép néhol. És a csúcsról szépen rálátni a Magas-Tátrára.
Aztán ha már ott voltam, mondom Poprád nincs messze, és az már a Tátra lába, elcsatangolok arrafelé. Na, GPS szerint 40 km. Egy halk hubazmeg elhagyta ajkaimat. De azért hiába volt 3/4 5, mégis elmentem és illendően, tisztelettel köszöntem a Tátrának. Persze nem tudtam hogy mindez abszolút hegyi útvonal még. De megoldottam. Hazafelé rohamtempó, örültem, hogy 20:45-kor már itthon voltam. De én mondom, hülye voltam hogy az elmúlt években nem látogattam ezeket a szép magyar tájakat.. -
Dylen
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Jamland hip-hop tánciskola - tehát táncoltam

kurvanagy volt! -
zolynet
veterán
aktuális:
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
színpadra! évzáró Jamland gálán!

-
Dylen
senior tag
nahát, ilyen jó hétvégém is rég volt már!
pénteken iszonyatjó buli, szombaton motoros felvonulás, ma pedig fellépés, ami egyszerűen FRENETIKUS volt
-
pohár
félisten
Éééés kezdődik a Nemzet Aranya, nézze mindenki

-
Vladi
nagyúr
Kösz daa-raa, hogy eltüntetted a szemetet.

-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Vadásznadrág..! Ez az! Ezt kerestem. Köszi.

-
tbs
addikt
Hogy hívják azokat a mellkasig érő műanyag nadrágokat, amik csizmával vannak egybenövesztve..?
Nem jut eszembe a neve... 
-
pohár
félisten
na saslik lassan készülőben, a tarjával egyetemben

-
Tim82
félisten
-
PH-User
addikt
Tudtok itt a PH-n olyan témát, ami internettel, wifi-vel foglalkozik?
-
Cicero
őstag
Tegnap annyira jó volt az idő, hogy le is égtem egy picit
Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A népi jóslat szerint ha ma esik, utána 40 napig esik.
.

![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/s/n2.gif)