- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
Dylen
senior tag
itt nagyon szép a reggel
-
pussy_cat
tag
Napsütéses vidám reggelt mindenkinek
Már azt hittem sosem látom viszont a napocskát!
-
-
Szép napot, egyelőre az mert süt, bár lehetne 5-6 fokkal melegebb is
-
kételkedem
addikt
Napsütéses vidám napot mindenkinek!
Itt hideg szél fúj, de legalább most nem esik.
Néhány helyen a felázott talajban álló fák az erős széltől megdőltek. Reggel munkába jövet láttam, ahogy egy ház előkertjéből két fenyőfát vágnak ki, amik jócskán túlnőtték a házat és most veszélyeztetik azt.
-
ladybug
őstag
válasz
bolondember #37784 üzenetére
És mekkora sz*r magyar címet kapott.
-
Csabee.
nagyúr
2000. napos lettem itt Prohardveren!
-
pohár
félisten
válasz
hát láttam már jobbat, azt mondták vicces, pedig nem nagyon...
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #37786 üzenetére
Mert még szeretném megnézni.
-
Tim82
félisten
válasz
NE spoilerezz!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug #37773 üzenetére
Ugyan.
Itt is a sok optimista pesszimizmusnak akarja beállítani a realizmusomat.
Pedig én megmondtam, hogy november óta egyetlen hét kánikula kivételével borzalmasan rossz idő van.
És azt is megmondtam a novembertől áprilisig tartó tél vége felé, hogy hasonlóan rettenetes lesz a nyarunk is. Azt mondjuk még valóban nem tudtam hogy rettenetesen meleg, vagy rettenetesen hideg. De tippelni erre mertem volna. De az már tényleg pesszimizmus lett volna.Egyébként tudom hogy ez miért van, mert a válság miatt a nagy vállalatok meg a kicsik is azon vannak, hogy senkinek ne essen jól elmenni nyaralni, és nagynagy lelkesedéssel melózzon mikor látja hogy a Balaton partján is csak sapkában tudna sétálni, és a lángosos meg a sülthalas sincs nyitva.
Jobb ha hozzászokunk, mert ettől már csak sokkal rosszabb időjárásunk lesz. Még 2 év és tökéletesen eltűnnek az évszakok. A mostani minta alapján 6-7 hónap hideg csapadékos tél, és egy hűvös, csapadékos ősz. Szudán vagy Csád nagyon vonzónak tűnik. Jobb, ha időben foglalunk ott helyet, mert amikor megjön a jégkorszak, akkor még ott is
kiba, marha hideg lesz.
Egyet nem tudok még, hogy mi lesz a sivatagból, ha piszok sok eső áztatja majd.. -
Tim82
félisten
Na akkor felteszem a kérdést:
Csütörtök este 8 órakor Snapsz, Rafael-napot ünneplendő?
-
ladybug
őstag
21 fok van a lakásban. Ha így folytatódik, akkor megint be kell kapcsolni a fűtést. B*zz ne már júniusban.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #37768 üzenetére
a sört a korsóban alapigazságot ki ne hagyd!
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #37768 üzenetére
nem akartam letörni semmidet!
ngabor2: északon sok hideg levegőt termelnek, amit délre kell szállítani mihamarabb!
-
ngabor2
nagyúr
vééégre én is ph-közelbe értem.
mit szóltok ehhez a szellőhöz? csak azt nem értem, hogy ahonnan fúj, oda hogy került ennyi levegő, illetve ahova fúj, onnan hova tűnt el, hogy oda tud menni. ráadásul ilyen gyorsan.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #37767 üzenetére
volt
Jól van, na! Így letörni a lelkesedésemet...a gyümölcsfák a lehulló gyümölcsükkel tudják átfesteni a kocsi fényezését
Gyümölcsfát az udvaron/kertben, kocsit a garázsban, mogyorót a zacskóban. -
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #37764 üzenetére
Írtam vala, hogy volt! Kivágtuk az összeset, épp a temérdek apró kis mag miatt ami a repítőkészülékével mindenhova eljutott.
pohár: a nyárfa termésére gondolsz? Az is cudar! A gimi udvara körbe van ültetve vele, most kb 30 évesek, nyár elején minden példány zsákszámra engedi útnak a vattába csomagolt magjait.
Jól meg kell gondolni, milyen fát ültet az ember a lakóhelyén. A mogyoró, éger allergén, a nyír, szil, juhar, platán, nyár a röpködő termésével szemetel, a japánakác és a gyümölcsfák a lehulló gyümölcsükkel tudják átfesteni a kocsi fényezését.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #37763 üzenetére
Te vagy az emberünk!
Megitatsz a nyírfával valami radioaktívan festett vizet, majd le lehet ellenőrizni a termés terjedési sugarát. Persze ez nagyban függ a fa magasságától is, ezért jön jól, hogy több fával is lehetőséged van kipróbálni. Az eredményeket összegezve fel lehet venni egy tapasztalati görbét, mely a terjedési sugár és a famagasság közötti összefüggést írja le.Szerk.: Úgy tűnik, hogy ma is teljesen készen vagyok. ÉKE.
-
ladybug
őstag
Az udvarunk és az előszoba tele van a nyírfa termésével - azzal a kis izével. Akkora szél van egész nap, hogy idefúj mindent. Viszont a közelben nincs nyírfa, úgyhogy valahonnan messziről jött.
-
kételkedem
addikt
„Nagyot néztem, amikor a közelmúltban örökölt összegből rendezni kívántam a két éven át rendesen törlesztett 20 millió forintos lakáshitelemet. A bankban az ügyintéző némi számolgatást követően arról tájékoztatott, hogy a fennálló tartozásom 37 millió forint”
Ahogy a dolgok állnak, ez az összeg csak emelkedni fog jó ideig szerintem
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #37706 üzenetére
Valóban megesett már párszor ehhez hasonló pszichés eset, mikor az alany bátorkodott inkább elfelejteni az őt ért lelki megrázkódtatásokat, minthogy a megtört tudatállapot következményeivel kövezett útra lépett volna.
Az ember és tudata csodálatos tettek véghezvitelére hivatott létezni. -
tildy
nagyúr
27 fok odakinn. Remelem nem sulok majd meg.
-
nike_
addikt
válasz
bolondember #37751 üzenetére
már van
sőt, most már csak azoknak ingyenes, akik megcsináltatják azelőtt, mielőtt betöltik a 14. életévüket. én utána csináltattam, tehát nekem már 1500 Ft volt.
petimanó: még semmi, egyelőre nézelődök, érdeklődök
-
nike_
addikt
ma évzáró. vége az általános iskolai pályafutásomnak
-
Egyszer volt hol nem volt, fújt a szél és esett az eső, így sanyarú sorsú és unott kedvű user beállt az autóval a garage-b hogy ne hogy valami jégeső golflabda felületűre alakíttassa át a Suzi kocka formájú karosszériáját, mert az így sem kedvező légellenállási tényezői számottevően romlanának, ráadásul különleges esztétikai élményben részesítené használóit, akik egy szájon át történő gyomorürítéssel koronáznák meg tetejét, amivel egyben kifejtenék nemtetszésüket és pár káromkodás között emlegetnék a "jóistent".
Kb. 30-35 perce olyat pereceltem bringával hogy még most is fáj a térdem. Valahogy úgy sikerülhetett hogy váltani akartam és közben fékezni is, de egyszer csak lefékeztem, kicsúszott az első kerék (már úgy lekopott hogy slick gummának is elmenne) olyan 30km/h körül, és zsupsz bele az árokba. Szerencsére egy régebbi bringámmal voltam, így annak nem árt ha összetörik, néha még meg is köszöni, de a térdemnek ugyanerről a témáról más a véleménye, így most kattogással ad jelet ellenérveinek.
Ez most időrendben olyan hátulról előrefelé szerkesztésű lett, vagyis inkább in medias res stílusú. -
Cola111
aktív tag
válasz
bolondember #37735 üzenetére
Nyílván te is tudod mire gondolok, felesleges szőrszálhasogatás és a Sportgézán nem tudom megnézni. De megtaláltam a neten, le lehet tölteni.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #37742 üzenetére
Kételkedem, NoLF: Akkor megpróbálom leboltolni velük, úgyis kell onnan még pár cucc. Köszönöm!
-
pussy_cat
tag
Na sziasztok srácok
Gyönyörű ez a mai nap megint, úgyhogy csobbanok is egyet a pocsolyában, már szinte térdig ér. Csak az a baj, hogy elfogyott a napozó krémem! Szerintetek nagyon le fogok égni? Lágy szellő fújdogál, anyám épp a muskátliai után futkos, csak úgy hordozza a szellőcske ide is meg oda is!
Jajj micsoda nyár!
Puszik, Cica
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #37740 üzenetére
netes rendelés, 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól, küldd vissza.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #37740 üzenetére
És ha mindezt elmeséled a cégnek, akitől rendelted? Te visszaküldöd a tonert, ők küldenek egy frankót. Legfeljebb bukod a postát, vagy a futárt.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #37739 üzenetére
nem is.
csak precíz mérnökjellegű állatka.
-
Pisztillus
senior tag
Szép napot mindenkinek!
Ma kissé ügyes voltam: sikerült rendelnem egy olyan utángyártott tonert, ami nem jó a gépembe. (Samsung CLP-300 sárga). Saját hibás esemény lévén nincs pofám visszavásároltatni a céggel. Ám mivel használni sem tudom, így ha valakinek szüksége van rá, szívesen odaadom. És bocs, ha ez már túl nagy OFF volt!
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #37737 üzenetére
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #37736 üzenetére
7-0 ez az eredményt talán mo is felűlmúlta volna.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #37736 üzenetére
nem, nem arról van szó.
valami fiktív meccsről.
Mert ezen a vébén kizárt, h Korea összeakadjon Portugáliával, mivel a Koreaiak kiestek már...
-
válasz
kételkedem #37732 üzenetére
Azért gyenge mert már tegnap lejátszották
-
Cola111
aktív tag
válasz
kételkedem #37732 üzenetére
Basszus ez eszembe se jutott.
-
Cola111
aktív tag
Sziasztok
hol tudnám a teljes Portugália - Korea mérkőzést megnézni ingyen? -
AMD Power
titán
válasz
kételkedem #37727 üzenetére
De rossz ez a kép...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #37727 üzenetére
még jó, h semmi fotosopp.
-
zoltanz
nagyúr
Két fotós beszélget:
- Mit mondanak a kritikusok a kiállításodról?
- Megoszlanak a vélemények. Van aki a filmet sajnálja, van aki a papírt. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #37714 üzenetére
sajnos hajnal 3-kor kezdtem a fogfájás miatt,
-
zoltanz
nagyúr
Egykét érdekes meccs volt meg néhány szép gól, ja meg a csajok. Én csak a hangulat miatt nézem főleg a vb -t.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #37720 üzenetére
hát, izé.
nem mondanám magam kimondottan nyugis állapotban leledző embernek most.
pedig komolyan nincsen okom félni - az én lelkiismeretem tiszta. mégis rám vetülhet a gyanú árnyéka.. -
válasz
bolondember #37718 üzenetére
Michael Night szól az autónak
- K.I.T.T. zárd be az ajtót.
- K.I.T.T. !!! - Kat -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #37713 üzenetére
Jól gondolod, te leszel!
Bízzunk benne, hogy komolyan nem merül fel majd az üggyel kapcsolatban a neved és nem fognak nyaggatni mindenféle hülye kérdésekkel!(#37718) bolondember big size!
-
Killing
addikt
válasz
bolondember #37718 üzenetére
Bigcat.
Keményítő nem is kell bele? -
bolondember
MODERÁTOR
kit kat valakinek?
-
SzéPH napot, meg naPHot is (végre van PH)
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #37713 üzenetére
Ha csak egy lábdob volt nálad, akkor csak nem lesz gond.
BlacKSouL: Köszönöm a kitüntető figyelmet, de olyan ember ne panaszkodjon már, aki 9 órakor kezdi a napot.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
fokukac #37709 üzenetére
mondjak jobbat?
nem elég, h tegnap fél éjfélkor végeztem. Az sem, h felébresztettek fél egykor.
De az, h egyik kolléga lakktokja eltűnt a lezárt(?) dokkolóból - és mit lát a kamera? bolond bevágtat lakktokkal a hóna alatt, majd elvágtat jó idővel később lakktokkal a kezében.
Már várom a rendőröket.
nagyon.csodás. Ki más lesz az első számú gyanusított???
-
Kissé unatkozom
.
-
BlacKSouL
addikt
Hát...akkor hagy(oldman kedvéért hadd) nyissam azzal a mai napot:
ROHADTUL UTÁLOM AZ ESŐT!!!Meg a fogfájást is. Főleg ami fültől orrig érződik.
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #37681 üzenetére
Vaze, nekem akkora a pingem, hogy minden nap be kell, hogy menjek dolgozni...
Katica : a folyosó végén ez nem olyan feltűnő. a netet meg központilag figyelik...
-
fokukac
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #37706 üzenetére
Beszélgetésünk oly fordulatot vett, melyre nem állt módomban megfelelő választ előkészíteni szürkeállományomban. Így reakciómra váratva téged, bocsánatodért esedezem. A szívélyes, holnapi viszont látásra!
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #37705 üzenetére
Avagy tudatalattim rejtette el ezen kínzó emlékképek bizonyos momentumait, így könnyítvén lelkemen és gondolkodásomon, és így megőrizvén elmém egészségét. De legalábbis kísérletet téve ezen cél elérésére.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #37704 üzenetére
Akkor - bár fájdalmas ezt így pár év után felismerni - Ön nem lehet a Nagyapám. Netán-tán az idő vasfoga megkívánta, majd megcsócsálta öntulajdon emlékeit is? Más magyarázatot nem lelek értetlenkedése okául.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #37701 üzenetére
Nem gáz? Akkó' mi volt, kedves Unokám?
Bányakürtő? Nem rémlik.
Rigók se voltak emlékeim szerint, max sok madár. De az meg mindig akad, ugye.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #37701 üzenetére
unicum, sör, rum, kevert?
attól vagy ilyen levert?
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #37699 üzenetére
Kedves Nagyapám!
Kérve kérlek, mesélj nekem arról, milyen volt a bányakürtő szélén hajdanán!
Nehéz volt számolni a sok rigót, mely reppent? Avagy a szemed se rebbent láttuk során?Szerk2: Olybá tűnik, hogy totál szét vagyok esve. Nem gáz.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest