- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #23397 üzenetére
És dúrván csapadékos!
A városban a járdákon nem lehet csak gumicsizmában járkálni, mert alig van olyan járda, amelyikről lefolyik a csapadék. Sok helyen a járda szintje alacsonyabb, mint az úttesté, tehát az útról is a járdára folyik a víz. Legjobban mégis azt kedvelem, mikor az eső csatorna kb 2m magasan a járda fölé van kivezetve és onnan ömlik a járdára a víz!
-
zolynet
veterán
jóreggelt, jóhétvégét, dúrván szaladgálós lesz
-
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #23391 üzenetére
Kkihagyhatatlan ajánlat pedig - én a helyedben legalább háromszor küldtem volna el a választ, az esélyeim javítása céljából.
Ha ezt kihagyod tényleg lúzer Vagy
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #23388 üzenetére
Ezel az üzenettel most el leszek egy darabig. ugye-ugye!
Kaptam egy levelet. Nem email, rendes papír alapú. Arra kérnek benne, hogy tegyek négyezer Forintot egy borítékba mellé az összes személyes adatomat és adjam fel egy máltai címre. Cserébe 7 millió Ft, vagy Sony HD tv vagy zafír medál a jutalmam. Sajnos ma délig dolgozok, így ma már nem tudom feladni a válaszlevelet
(#23389) ngabor2 a csonti kitartóbb, színesebb cserébe kisebb. Csalinak én is jobban szeretem.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #23387 üzenetére
én speciel csontival jobban szeretek horgászni, mint gilisztával.
viszont most csinálok magamnak valami mérsékelten diétás reggelit.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #23387 üzenetére
Ebben a kontextusban valószínűleg inkább a meglepetés, a váratlanság érzékeltetése okán került a mondatba az "előbújik". Szerintem. kukaccal meg nem lehet horgászni, több okból se.
Hopp, kicsit összekevertem a kukacot meg a gilisztát, de már így hagyom, az illető úgyis meg fog haragudni...
-
kételkedem
addikt
válasz
ladybug #23384 üzenetére
Szia Katica!
Ezel az üzenettel most el leszek egy darabig.
"Ahol legkevésbé várod, onnan bújik elő a csoda..."Az előbújik kifejezést én a gilisztára használom, mikor kijön a földből. Tehát a giliszta a csoda. A gilisztának a legjobb tulajdonsága, hogy lehet vele horgászni. Íme elérkeztünk Gáborhoz, aki horgászni akar menni.
-
Bubu79
addikt
válasz
Csabee. #23381 üzenetére
Pedig köztudott, hogy a kikötők környékén rengeteg náció képviselteti magát
Pálinkás gyóreggeltet ezen a ködmentes, de nem párátlan korai szombat reggelen!
A fagy vereséget szenvedett az ébredő természettel szemben én pedig majdhogynem vereséget szenvedtem az álmossággal szemben
A kakas monnyon le - hejjdejó szombaton is dolgozni sejj!
-
Csabee.
nagyúr
Elég cudar idő van odakinn, most jöttem meg Dokk-ból, hát elég sok nemzetiségi volt
-
fokukac
nagyúr
véletlenül ráklikkeltem a mátrix.1080p nevű fájlra, és úgy maradtam. kurvajól néz ki, még ha csak 1280 pixel széles a monitorom, akkor is.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #23366 üzenetére
jól hangzik...reggel megkérdem havert tud-e szállást biztosítani úgy hogy vasárnap reggel 8-kor indul céges sítáborba egy hétre
pájinka úgy van, hogy nagyanyámék félretettek a lagzimra némi házit, kb mintegy 25 litert, amit csak a lakodalmamra szabad felhasználni "igyonmá egy fé'decit" módszerrel.
Na abból tudok kiszakajtani szigorúan orvosi célzattal egy fél litert kb.
nyócgent meghajtani meglehet, de naffaluba nem van túl sok jó hely ahol szegény maradandó lelki károsodás nélkül kibírja az eco módozatotja, juteszembe: pájinka az '81-es évjárat
majdnem velem egyidős
-
fokukac
nagyúr
Nekem aszongya a mozillám, hogy 4 fok van, és ködös.
Ennek örömére le is ugrom egy kis paracetamolért a benzinkútra...
Juteszembe, egyszer egy szép napon, mint a régi időkben rendesen, betértem hazafelé jövet az éjjel-nappaliba, és vettem kenyeret meg két sört. Miközben fizettem, betántorgott a kisboltba 3-4 hullarészeg aranyifjú (kb 20 év körül), de tényleg csontrészegen.
Az egyik, a főnök, amikor meglátta, hogy sört veszek, odajött hozzám, kedvesen hátbavágott, és a fülembe üvöltötte, úgy, ahogy csak a részegek tudnak, hogy "HIDD EL, AZ ALKOHOL NEM OLD MEG SEMMIT..!"Vinnyogtunk a röhögéstől a boltossal együtt
Ui. tényleg, ezt az "élj a mának!" szlogent az alkoholisták számának növedekését elnézve át lehetne írni erre, hogy "az alkohol nem old meg semmit...!"
-
-
BlacKSouL
addikt
hagyjátok má ezt a szakmai szarakodást, mert mingyá kinyitok még egy üveg vodkát is...
nekem meg 3.0 Prescott 531-em 3755-ön megy . Naoszt? 39 fokos. Terhelve meg 52. Fűtésszámla fele mint szokott, villany meg duplája. Osz akkor hun vagyunk?
He? -
tibi666
senior tag
most ment el két kolléga...
2 üveg ballentines plusz jópár bomba fogyott, leöblítve 1895ös sopronival.szép az élet -
-
PH-User
addikt
válasz
venember83 #23342 üzenetére
Haragszol valamiért
Egyébként kellemesen telt a délutánom, el is ment az utolsó darab nyúlós védelmező eszköz is. Rendelnem kellesz már afterburner_ fórumtárstól egy pár darabot.
-
PH-User
addikt
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #23337 üzenetére
csak a cpu-teszteket néztem.
amúgy pedig szívem joga, hogy milyen színnel írok... beszélj a színszerkesztőkkel..!basszus, kipróbáltam a mobilarena és a logout mennyivel jobb...!
át fogok szokni. -
BlacKSouL
addikt
ehencsak e: [link]
-
fokukac
nagyúr
válasz
Racecam #23330 üzenetére
na, megnéztem a címlapot... nekem az is egy összevissza betűkavalkád.
firefox-ban 120%-os a betűméretem, és úgy egymásra folynak a betűk, olyan, mint az origo.de a legnagyobb bajom még mindig a színekkel van, és azoknak az egymáshoz való (v)iszonyával... baromira nem harmonizál, és nem szembarát még mindig. Legalábbis a szerény nyomott véleményem szerint.
-
hoffman_
nagyúr
Hát, én mindig akkor írok ide, ha valami felidegel...
Port.hu-n és teletext-en is 22.15-re a Sport1-re ki volt írva Denver-Cleavlend, és helyette már egy órája valami szar röplapda megy. Falramászom. Végre tudnám nézni LeBront, jó időnben is megy, és erre ez az unalmas vacak megy, még mindig, élőben. Lesz@rom!
NBA-t akarok... Persze, port.hu-n már fél órája az NBA meccs megy...
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #23326 üzenetére
Próbáltam józanul is, meg nagyonalig enyhe etilbefolyásoltság alatt is, hát nem lett könnyebben kalandozhatóbb. A régit csak végigfutottam, és ami érdekelt elolvastam, most meg mindenfelé mozgatni kell a szemeimet, és az már fáraszt.
Amúgyegyébiránt ebből a 'trendi'ből némi lehelletfinom iróniát, mintegy szarkazmust véltem kiízlelni.kukac: hol és mikor mondtam én olyat hogy meg vagyok elégedve?
hunyászkodásról szó sincs. Csak ha keveset iszom, akkor jámbor vagyok mint a kenyérre kenhető ma született báránypörkölt. Ha meg sokat, és nekibátorodom, akkor meg mindig hirtelen elkap az álomkór, és álmomban harcolok az igazságért és a becsületért
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #23322 üzenetére
Én csak a főoldal híreivel nem vagyok megbékélve, nekem a régi forma jobban bejött, így bár párszor megnyitottam, nem igazán látom hogy mi is a cikk amit el akarnék oly nagyon olvasni, és inkább nem is kalandozok arrafelé.
de ha mindenki átáll arra hogy mindent offba tesz a szürkén szürkére, akkor tényleg megforgatom a fekete szemeimet a güdrükben..
-
PH-User
addikt
válasz
kételkedem #23307 üzenetére
Nem igaz, csak kíváncsi voltam, hogy más számára olvasható-e már!
kukac - Azért és és föld van a DC Celeron és a Q között, az tuti.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #23317 üzenetére
Rákérdezhetek? Dylen? Tényleg, ő most rendőrnő ruhát próbál holnapra?
PH-User: Csak viccelt.
-
ToBeY
nagyúr
Vaqn végig néztem a Bourne Trilogy-t eléggé teszett a film.Bár az első rész talán picit gyengébb volt szeritnem.
-
venember83
nagyúr
Gondolom, hogy az iwiw üzenetküldő buta, és nem lehet benne se linkesíteni normálisan, se képeket betenni... Amatőrök.
Blackie: Épp ez az, hogy nem tudsz elkalandozni a pitschába
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #23310 üzenetére
hátööö, izé, mint például?
róka, fésű, kulcs ('cs' egy betű), hajó, ... ?vén: kösz
. de apámtól elviselem, oktat, nevel, hogy ilyen késő órán már ne rontsam a szemgolyóm egyáltalában
Itt se lennék, ha 1) valaki elhívott volna egy kis szolid buli jellegű összejövetelre, és 2) nem iszogatnék most egy kis kókuszlikőrfélét (lásd Malibu Caribbean Rum with Coconut) ananászlével--> ergo Piña Colada cocktail. (ó jessz, majdnem kimondtampiña) csak mondjuk kis jégkocka és lehellet tejszín hiánycikk, meg egy szívószál. Meg díszítésnek egy ananászkarika. Meg egy fűszoknyás kellemes kávébarna szépség szintén díszítésnek.
Ehh, a pics.ba, hogy el tudok kalandozniEgészségtekre
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #23314 üzenetére
tényleg, a Télapó azt ígérte egy hete, hogy szebb lesz a péhá, csak adjunk egy hét esélyt.
Nos, megállapítom, hogy nem lett szebb... -
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #23312 üzenetére
Határeset.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #23305 üzenetére
Hogy mi? Díszlexikon?
-
Racecam
nagyúr
válasz
kételkedem #23307 üzenetére
Ja, így már értem.
Ügyes.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DOOM - The Dark Ages
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest