- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember #22563 üzenetére
HI!
nekem megfelle de akkor mi a francnak rag at logoutra /amit kifejezetten utalok:-(((/ en ph-rol nyomom ehhh
udv
neduddki
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #22576 üzenetére
Minek érdeklődsz felfelé.
Ha meg mégis akarsz, akkor elöször tanulmányozd át a harci technikák kézikönyvet.
-
BITBOYS
addikt
-
frame>24
addikt
-
tbs
addikt
válasz
bolondember #22585 üzenetére
Brrr... Inkább meghívlak némi serre.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #22583 üzenetére
és ha a lötéren lakik?
mondjuk ezt sose értettem meg, h miért jó másokat megölni/bántani ilyesmiért. Mondjuk én vonat elé sem ugranék, mert azzal ki tudja hány emberrel cseszek ki. egy fürdés hajszárítóval tökéletes lenne...
nemis. hídról vízbe télen is jó ötletnek tünne. -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #22581 üzenetére
Az a bekattant egyetemista az nem piskóta! Mármint a 22 éves, foltokban kopaszodó lövészklubbos srác, aki minden évéért kinyírt volna egy embert.
Az ügyben az a legérdekesebb, hogy mi a fenéért kell fegyvert vásárolni otthonra egy sport lövőnek? Lövöldözni csak a lőtéren lehet, akkor minek neki otthonra saját fegyver?
-
NoLF
veterán
reggel kicsi elalvás, rohanás a bkv után hogy beérjek minél kevesebb késéssel
buszról leszállás, jégen brutálisat zakózás, sántikálva melóba esés
melóban kv magamra öntés, totálba
melós gép tápjának felrobbanása, egész délelőtt szerelés
fakkom kivan!és megjött a holland kamion
adieu
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #22576 üzenetére
én csak válaszoltam az össze kérdésedre.
mi ezzel a baj?amúgy, HA visszaolvasol láthatod, h nem érzéstelenítettek, hanem megkérdeztem, h miért jó ha ha engem itt érzéstelenítenek..
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #22574 üzenetére
Nyomsz egy csomó tagadó választ. Ráadásul vissza sem kérdezhetek. Reményemet fejezem ki, hogy nincs nagy gond, mire megnyugtatsz, hogy van! Már sosem fogom megtudni, hogy mire értetted azt, hogy a munkahelyeden érzéstelenítettek!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #22571 üzenetére
melyik részét?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #22564 üzenetére
9 hónap?
hömm, akkor az kellemetlen lenne a csajnak kinn angliában a pasijának kimagyarázni, h miért is világos a gyerek haja miközben mindketten sötét hajúak...
@fönök: á, most nem kell. nem én csekkolom a héten.
enyém az ESA (European Space Agency)
-
PH-User
addikt
Elsírom magam, senki nem figyelt rám. [link]
-
NoLF
veterán
szopó egy nap ez, én mondom
-
tbs
addikt
válasz
bolondember #22561 üzenetére
":w!"-et nyomtál a vi-ban, a ":q!" helyett indulatos billentyűcsapkodás után egy éles rendszer konfigfájlaiban..?
Bizony, ha ott nem csinálsz biztonsági mentést kézzel, más nem fog.
Szerintem kapcsojjad fel az "identity" ledet a pizzásdobozon, és kérd meg az operátort, hogy kapcsolja ki 5 percre.
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #22561 üzenetére
Vigyáztál volna jobban kilenc hónappal ezelőtt, most akkor nem lenne nagy gond.
Tim82: Ja, nyertél. Te is, Dylen.
-
neduddki
nagyúr
HI!
az direkt van, hogy a kuombozo domanek koztt allndoan be kell epdesni?
udv
neduddki
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #22551 üzenetére
nem.
nem.
nem.
nem.
Miért?nyugi. van nagy gond.
-
PH-User
addikt
Erkélyajtó kinyitva, gép kifordítva, vajon mi következik?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #22553 üzenetére
Eddig mindig altattak, pedig volt már jó pár műtétem.Persze volt hogy az orvos megpróbált lebeszélni róla,de nem hagytam magam
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #22553 üzenetére
Engem még nem műtöttek. Győztem?
-
ToBeY
nagyúr
A mandulaműtét jó csomó fagyit ettem utánna
Engem mondjuk alattak, mert én minden műtétemnél kértem hogy altassanak.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #22548 üzenetére
Visszakérdezhetek?
Érzésteleneítettek?
A melóhelyeden?
Az asztalodnál?
Miért?Nyugtass meg, ugye nincs nagy gond!
-
tbs
addikt
válasz
Mázlista! Viszkivel itatnak, mi..? Nincs hely arrafelé..?
-
Móci
addikt
válasz
Miért, az utcán jobb lenne? A melóhelyen legalább meleg van, nem?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #22547 üzenetére
az miért jó ha engem itt érzéstelenítenek a melóban az asztalomnál?
-
zolynet
veterán
-
Dylen
senior tag
-
RoyalFlush
őstag
Szép napot mindenkinek vagy szebbet!
-
Dylen
senior tag
válasz
zolynet #22526 üzenetére
Hát ezaz, amit én sem bírok felfogni. Hány éves voltál akkor?
Nagyon kegyetlen dolog még a csontvelő mintavétel. Ott a szegycsontból vesznek mintát egy kurvanagy tűvel, miközben recseg ropog a csont. Unokatestvérem fogott már le beteget közben, aki úgy ordított, hogy olyat ő még nem hallott… Mondta, hogy nála ilyet biztos, hogy nem végeznek… akkor inkább hagyják meghalni.
-
PH-User
addikt
Az milyen már, hogy próbálom minél olcsóbban adni, hogy a vásárló is jól jöjjön ki, erre odajönnek arcoskodni, hogy itt meg itt olcsóbb, blabla. Azt senki nem veszi figyelembe, hogy az üzletek nagy részében már nem kapni, csak külön rendelésre, aztán még hozzá jön a minimum 1,5k-s futár díj.
-
dragonfx
veterán
-
-
PH-User
addikt
Jó reggelt, verőfényes napsütés, máris felbaszták az agyam...
-
zolynet
veterán
nekem olyan '85-86 körül volt mikor kivették a mandulámat, történetesen másodjára sikerült csak, ugyanis kiszabadultam a székből (jó erőben lehettem
) , másodjára aztán úgy odaszíjazás, szájkipeckelés és jött a hentesmunka ... mai napig nem értem az orvostudományt, mert hogy itt mindig mondják h 21.század meg izéhozé, de azért vannak barbár dolgok még amin nem tudtak felülkerekedni
pl ott van a gyomortükrözés, jobb helyeken (nyugat) már nincs meg ez a kínzás, hanem okosan vmi tablettát lenyelsz és tudomisén miként műxik -
Móci
addikt
Reggelt!
Nátha, borult idő, hétfő... nem jó ez. -
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #22523 üzenetére
Képzeld el az elindulást úgy, hogy nem kelsz fel előtte!
-
Nagy nehezen felkeltem, lassan indulni kell...
-
BlacKSouL
addikt
na jóéjt mindenkinek
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #22516 üzenetére
Kis kaparászás helyett írhattad, volna, hogy teleszúrkálják a torkod egy bazinagy tűvel érzéstelenítés címszó alatt, fognak egy csipeszt meg egy ollót, és mindkét oldalon körbevágják a cuccot, miközben spriccel szét a vér jobbra balra. Majd fognak valami bizgentyűt és elégetik az ereket.
Aztán két órán keresztül kell előrehajtott fejjel, tátott szájjal maradni, nyelés nélkül, miközben folyik az ember száján kifelé a vér, mint mikor a disznót véreztetik a nyakán keresztül disznóöléskor.
Aztán 2 óra hátrahajtott fejjel, és akkor meg nyelni kell.
És mindeközben fáj mint az állat.Én erre a változatra gondoltam
2 embert ismerek, akiknek 25 és 30 között kivették a manduláját, mind2 azt mondta, hogy életük legrosszabb élmélnye volt.mod: ja igen, ájulás itt is volt, aztán felpofozták és folytatták
szerencsés vagy, hogy nem maradt meg benned annyira erősen
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #22511 üzenetére
Szintén zenész. A különbség, hogy orrmandulaműtét volt. Nem altattak, lekötöztek, 1984, emlékeim szerint. Láttam ahogy a véres izét rakják arra a bab alakú fémtálcára. Jászberény.
Utána be is ájultam...
Előtte persze arra is emlékszem, mikor a gégészeten faterom fogott le, mert szék az nem volt, és 30 centis tűvel , ami vagy 4 centi vastag fecskendőben végződött felszúrtak az orromba. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #22516 üzenetére
Nekem régebben minden évben volt mandulagyulladásom. És kb 20 éve ki akarják venni.
Mikor Tunéziából jöttünk haza egyik nyáron(nem biztos hogy van összefüggés) akkor is volt, de egy hét után se múlt gyógyszerrel. Újabb 3 nap és már kinyitni is alig bírtam a szám. Gégészet, megnézték, óóó, hát mandulatályog, fel kell vágni. Nekem kéz helyett csak egy 30 centis injekciós tűt nyomtak be, meg egy 30 centis szikével vágták fel hosszában, és egy kampóval tágították meg onnantól még 4 napon átMeg volt vénás injekció, meg infúzió, meg miegymás. az egyik nővér mondta hogy ha egy nappal később jövök, akkor a beálló szájzár miatt csak kívülről lehetett volna bontani.
Azóta se akartam kivetetni. Mondjuk nekem hiperérzékeny a szám meg a torkom. már a toroknéző falapka nyelvemre helyezésétől is okádni tudtam volna mindig -
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #22513 üzenetére
Arra voltam kíváncsi, hogy hány éves lehettél, és mennyire emlékszel a dologra, mert korántsem egy "kis kaparászásról" van szó
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #22511 üzenetére
Ez mikor történt?
-
Dylen
senior tag
hát alig bírok mozdulni a sok kajától... változtatni kell a dolgokon!
holnap megveszem a gyümölcscentrifugátaztán megpróbálok esténként csak leveket inni, és amikor nem táncolni járok, akkor majd elmegyek futni!
más: unokatesómnak szerdán kivették a manduláját. Mentősként pontosan tudta, hogy milyen az, szóval rohadtul félt. Hát komolyan, olyan mint egy élve kibelezés. Számomra érthetetlen, hogy miért nem találtak még ki valami emberségesebb módszert
és ennél még sokkal sokkal kegyetlenebb dolog is van, amit szintén altatás nélkül csinálnak, érzéstelenítéssel, ami persze semmit sem ér
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #22507 üzenetére
Volentieri
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #22504 üzenetére
Watchmen - Az őrzők
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #22504 üzenetére
pedig én azt láttam is...
watchmen - az őrzők
-
venember83
nagyúr
Mivel türelmetlen vagyok és az imdb szörnyen lassan megy... [link]
-
BlacKSouL
addikt
Jaa,
ezt nem megoldásnak szánom, csak ezt a kettőt már vagy 3 hónapja nem ittam, és vagy egy hete úgy megkévántam
de nem tudok választani. Mary régebben volt, az igaz. Olcsóbb is, nem is olyan alkoholos...na, akkor alighanem az lesz. Hacsak más olyan program közbe nem szól, ami miatt bármit halasztanék
Nyami...paradicsomlé, só, bors, Worchester, Tabasco...ja, meg csepp vodka..
Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest