- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
válasz
venember83 #23882 üzenetére
jobb mint a nod?
-
BlacKSouL
addikt
Ennek a csajnak mondta valaki hogy minden fényképen ugyanazt a fejet kell vágnia?
-
Mawyx
őstag
nem tudok erre a rohadt indexre belépni
mi a fa********** ez a rohadt indapass? fölső sávban az van, hogy beléptem, kib****** nicket is társítottam hozzá, ha újra akarom társítani, kiírja, hogy már társítottam
Akarok hozzászólást küldeni, erre írja, hogy ehhez be kell jelentketzni, adjak nincket vagy emilt, adok, erre mindig azt írja, hogy Bejelentkezése sikertelen volt, valószínűleg nevét vagy jelszavát helytelenül írta be. Kérjük, próbálja meg újra!
Hogy szakadna meg ez a *********** -
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #23887 üzenetére
Ezért, b+!
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #23885 üzenetére
Olyan genyó vagy. Tudod a titkot és mégsem osztod meg vele? Nemzetünk ezért, a kicsinyesség és irigység miatt nem fog újra felemelkedni!
-
kételkedem
addikt
**
by Anorex97 (Felhasználó) at 2010-02-06 19:44:56 GMTValaki nem tudja hogy kell a windows 7 ultimate 32bitről 64-re állítani????Mert kéne nagyon sok játékhoz a 64 bit!!!!!!
PLS**
Úgy érzem van még remény! Nemzetünk felemelkedik, s újra nagy lesz!
-
válasz
venember83 #23882 üzenetére
Újratelepítés a jövő
Szép estét mindenkinek
-
venember83
nagyúr
Új időszámítás, AVG a múlt, Avira a jelen.
-
bnss
veterán
Szép estét!
Országos településrendezési és építési követelményeket kellene tanulmányozni, nehezen veszem rá magam.
-
helóó emberek! egy jó cipészt nem tud valaki budapesten? persz enem árt ha mindél közelebb van a XI. kerülethez, de amúgy végülis mind1.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Cola111 #23876 üzenetére
Hirtelen ezt találtam:
Magyarország népessége 2008 végén előzetes adatok szerint 10 045 ezer fő, amely fokozatosan csökken. Az ezer lakosra jutó halálozások száma évről évre meghaladja az élveszületések számát. ugyanakkor a különbség az utóbbi évek többségében valamivel mérsékeltebbnek mondható a 90-es évek végének rekordértékeihez képest. A születéskor várható élettartam 2001 és 2007 között kb. 1 évvel emelkedett, a nőknél 77,3, a férfiaknál 69,2 éves várható élettartam azonban a fejlett országok között nem mondható magasnak.
-
Cola111
aktív tag
Sziasztok!
Az érdekelne engem, hogy Magyarországon mennnyi az átlagéletkor és honnantol számít az ember középkorúnak.
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #23802 üzenetére
Ki beszél itt finnül?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Nem tudja valaki ,hogy a A FŐVÁROSI NAGYCIRKUSZBAN milyen árban vannak a felnőtt illetve gyerek jegyek?
Már meg is van köszönöm.
-
-
fokukac
nagyúr
b+ , de elegem van már ebből a napból...
-
tildy
nagyúr
Attol fugg, hogy kapsz hitelt. En amikro nezegettem a hiteleket , mindig duplaannyit, ha nem tobbet kellett volna havonta becsengetnem.Raadasul 20 evig... Hulye lettem volna hitelbe beleszallni (pl.a legutobbi 13 ezer forintos berleti dijam mellett. Oke , rezsivel 25 de azt sajat lakasnal is kell fizetni. Elozoleg meg 25 ezret fizettem az albidijra, ketten 50t , hitelt arra a lakasra neztem kb 90-100E/ho 20 even at .... ).
Befektetesrol meg annyit, hogy most jo venni, de aki par eve vett, bukott milliokat. -
-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus #23862 üzenetére
Oké, akkor holnap elugrok a dokihoz.
Legalább 1 napot lógok a suliból...
Amúgy is úszás lenne az első 2 óra, ott most amúgy sem tudnék nagyot alakítani.
-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus #23856 üzenetére
Nem estem el, semmi sem volt, nem tudom hogy történhetett. Az sem biztos, hogy rándulás, de eléggé fáj.
Főleg mély levegőnél, olyan mintha összeszorulna a szívemmel ellentétes oldal.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #23853 üzenetére
Ezekben a frontokban gazdag időkben az nem jó hír! Nemsokára +15 fok is lehet...
-
BlacKSouL
addikt
Ne.
kételkedem: ugyehogy?
két faszi lesz, az egyik az il presidente, a másik a minőségügyis, de amúgy lazák ám...tipico italiano. Tőlük kaptuk a Milan-os díszdobozos bort amit már linkeltem párszor
A bellezza sajna otthon maradt, mert terhes. Pedig pont ő az aki tud angolul
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #23852 üzenetére
én most egy fejfájásmentes hétnek örülnék.
lehet, h vénségemre egyik pillanatról a másikra algériás lettem az idöjárásváltozásra?!
happy házasság
ez se rossz. "véletlenül". hmm.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #23846 üzenetére
Fáin kis vacsi lesz! Te nem beszéled az ő nyelvüket, ők nem beszélik a tiédet és még közös nyelv sincs. Mondjuk innen szép nyerni! Berlusconit és a maffiát ne hozd fel, mert egyikről sem szívesen beszélnek. Ha nő is jön, akkor neki egy bellezza mindenképpen dukál.
BE: ha hősünk egy csinos csajszinak is örül, akkor ott nagy az éhség!
-
Mawyx
őstag
válasz
bolondember #23848 üzenetére
jóféle volt
-
Mawyx
őstag
Hajjajjajj, ma hoztak/mentem egy Vaterás cuccért, hujjujjujj, hajjajjajj ki hozta, khm
-
BlacKSouL
addikt
fekvőtámaszt, falmászást, úszást kerüld, szex pedig csakis úgy ha te vagy alul
más: sürgősen kellene nekem valami hirtelen kinyomtatható olasz- magyar kifejezésgyűjtemény! nem találok semmi ilyet. 16:30-előtt kéne, mert utána visszük az olasz beszállítónkat vacsorázni, és ő angolul nem tud, mi meg olaszul.
Csak néhány fontosabb kifejezés, amit egy kötetlen félig-üzleti jellegű vacsoránál el lehet sütögetni.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #23843 üzenetére
-
nike_
addikt
üdv
Mellkasi izomrándulással mit lehet kezdeni?
Már 3 napja szűnni nem akaró... Mély levegőt veszek szúr, mint a veszett.
-
Szép napot mindenkinek, tanfolyás letudva mára is
-
Móci
addikt
válasz
kételkedem #23837 üzenetére
Jó is nagyon az a sajt!
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #23837 üzenetére
valami biznyát szerezni kell, mert fordítás már jó ideje nincs, s sajnos nincs kilátásban sem. a pénz meg mindig kevés, így felvettem a palettára a tket, hátha kell vkinek, nekem meg leesik egy kis apró.
(lakást kellene lassan venni a naffaluban)
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #23832 üzenetére
Ööö nem tudom. Én Bakony Camembert Natúr-t kértem legutóbb.
NoLF szélesítetted a termékskálát?
-
BlacKSouL
addikt
én is. Mondjuk amiket itthon konzervben kapni, azok sajna nagyon kilúgozottak
Amit kint Spanyolországban vagy bárhol mediterrán helyen kapni, amit éttermekben adnak kajánál, na azoknak van rendes ízük. Ezek az itthoniak csak sósak, kis mellékízzel. Ami magozott az meg pláne kimosódik.
Egyébként a feketének van "jobb" íze, a zöld a fanyarabb, nyilván mivel utóbbi az éretlenebb, de a legjobb ha az ember a salátája mellé a svédasztalról mindkét színűből tud szedni, és az ízek orgiája, kavalkádja...gasztronómiai orgazmus tud lenni számomra. -
NoLF
veterán
én imádom az olivabogyót, a kapribogyót is, mindent imádok
a fekete olivánál nem nagyon van jobb mondjuk, ha egy kis egészséges rágcsiról van szó. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #23829 üzenetére
"Bert, kérsz még egy kis Camambert?!"
-
pohár
félisten
válasz
szerintem is borzalmas íze van
-
Móci
addikt
válasz
Hát, én már csak ilyen vagyok...
Mondjuk a sör biztos dob az élvezeten. Viszont a többi sem rossz, sőt! -
Móci
addikt
válasz
kételkedem #23827 üzenetére
A bogyó szerintem nem.
-
Móci
addikt
válasz
bolondember #23825 üzenetére
Nem finom.
-
Móci
addikt
válasz
kételkedem #23823 üzenetére
Ha jól emlékszem zöldet ettem, s talán csak sós lében volt. Fene tudja. Az viszont biztos, hogy nagyon nem tetszett.
-
Móci
addikt
válasz
bolondember #23820 üzenetére
Tudom. De a bogyóból lesz az olaj, nem?
Az olaj valóban jó, azzal nincs bajom, csak a bogyót nem kedvelem. Ezt az információt meg mindenképpen meg akartam osztani. -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #23817 üzenetére
Készséggel elhiszem! Az olivaolaj olyan ajándék mint a méz, vagy a kamilla. Kívül-belül használható és mindennek használ, vagy legalábbis nem árt!
-
Móci
addikt
válasz
bolondember #23817 üzenetére
De utálom az olívabogyót...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #23810 üzenetére
Tunéziában is esküdtek, h az olivaolaj tökéletes szinte mindenre...
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #23814 üzenetére
Hálás köszönet
-
Mawyx
őstag
Mit jelent wordben hogy az utolsó bekezdést tedd inverzbe. Mihez képest inverzbe? Mi az az inverz?
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #23810 üzenetére
Hát, állítólag jót tesz a toroknak ilyen beteges állapotban.
Tőkehalmájat rendszeresen fogyasztok, nagyon vicces, hogy a saját leve durva halolaj, Semmi cicó. Csorog belőle a jóság.
-
Tim82
félisten
Nem sok, de nekem bőven jó, nem készülök letőteni a zinternetet.
-
Lortech
addikt
válasz
kételkedem #23798 üzenetére
Mert ami nem fontos, arra minek szót fecsérelni?
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #23798 üzenetére
Tudok valakit, aki tudja, Grétsy tanár úr köztünk jár - egyeztess vele ez ügyben
Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest