- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #11895 üzenetére
ez van...menekülnek előlem a nők
lehet hogy ez a gond?különben rájöttem már, annyira túl tökéletes vagyok, úgysem érdemelne meg egyik sem
pl. a kocsival is csak ráb.szok. aki bukik a kocsikra, azt egy Civic nem érdekli úgysem, és nekem sem kéne hosszútávra. akit meg nem a kocsi érdekli, annak meg hiába is villognék vele, lehetne akár Ladám is. mod: de azt meg én sem érdeklem általában
na, ne kezdjünk el síránkozni, ha hagyta magát elüldözni az ő bajanem tudja mit hagy ki
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #11891 üzenetére
számomra is meglepő
na és most menni kell, alvásBlacksoul: akkor most válassz a két tipped közül és meg is van a megoldás!
de én azt már nem várom meg -
hejesírásó
senior tag
HOPPÁCSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Houston, van egy kis problémánk.
gyártottak ott vmi olyat is amiért kár? remélem nem.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83 #11883 üzenetére
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pisztillus #11866 üzenetére
HI!
8szog ssak esik eseget egyellore
udv
neduddki
-
zH.
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
Hu hogy szakad a haw
Csabee:
-
pohár
félisten
válasz
Juhéééé
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
ajjajjj...
asszem kiküldöm valamelyik macskát, h megnézze...
mod. igen, megerősítették a havazás tényét
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83 #11867 üzenetére
-
venember83
nagyúr
Linkelt ma vagy tegnap valaki egy cikket BMW-s havas vezetéstechnikai oktatásról. Nem kapom a linket. Besegítene valaki?
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #11858 üzenetére
nyuszómuszó
-
NoLF
veterán
na, az amerikába disszidált volt kosaras és iskolatársam, s szegről-végről rokonom srác feljön pestre... van egy sejtésem, bél nem marad szárazon. csak jöjjön már a vonat
-
venember83
nagyúr
válasz
hejesírásó #11854 üzenetére
Az jó. Akkor most megy a ban.
-
hejesírásó
senior tag
bocsánat ha nap közben szociálisan érzéketlen voltam és kicsit flémkeltős volt néhány hsz-em.
már lenyugodtam.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #11845 üzenetére
Az biztos, mint kés a vajon.
venember: láttam, és nem csalódtam.
Bubu: no igen, az sem piskóta. Oda már könnyűbúvár vizsga is kell a sporiknak - láttam én is már egy pár szép nagy perecet, de ez a tóba beleesős nagyon vad.
-
kételkedem
addikt
válasz
Psychonaut #11837 üzenetére
Az ewalpapers oldalon nézelődtem
Janoska: az IP címem alapján én vagyok az első és kész! Punk-tum!
Bon3ss: Milyen lazán löki ki a szélvédőn!
-
bnss
veterán
Nem kis szerencse kellett ahhoz, hogy ne pár centivel odébb kössön ki az a szép nagy faág: [link].
szerk.: nem sikerült a link, 0:40-nél van a "lényeg".
-
frame>24
addikt
Hű, tökjó-tökjó, hát repüllős téma, gyorsan hadd én is, mielőtt lecseng!
Tehát, II. vh, mert azzal kezdtem a makettezést:
figyeldoda, Hawker Tempest (4 db 20 mm Hispano gépágyú nem hazudik)
és modern: Northrop YF-23, más szögből-1, és 2 (sajna büdös életben nem lesz sorozatgyártva, mer' a Boeing nyerte a pályázatot)
és ne feledjétek a repülőgép tervezők örök érvényű mondását:
"If it looks good, it flies good" -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #11839 üzenetére
Lightning?
SuperSabre? -
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #11833 üzenetére
Hát..rá tudsz keresni a felhasználó ID alapján. Hagy ne keressem elő az adatlapját
Na megkerestem
-
Psychonaut
veterán
válasz
kételkedem #11832 üzenetére
A Microsoft oldalán is megjelentek már ezek a szenny reklámok?
-
válasz
Első micsoda?
-
pohár
félisten
válasz
Láci, á színpád a tiéd!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #11831 üzenetére
Aszondod? Teszteled?
[link]
Szerintem meg szép a gép
-
Bubu79
addikt
válasz
Remélem kattintottál - ilyen lehetőséget kár lenne kihagyni
Vénség: Nekem egy macskák által enyhén leharcolt Kamov támasztja a polcot - majdnem ugyanezzel a festéssel
Blackie: Mintha kicsit sok lenne a festék a hölgyeményen - ez vajon az eredeti színe?
-
zH.
senior tag
válasz
Csabee. #11816 üzenetére
Nem lenne vele baj ,de mostanában annyit sz0ptam vele.
Lehet ,hogy az USB baja ,de sokszor nem érzékeli a telefont ,van amikor 8x rá kell dugni ,különben nem látja ,vagy hibát ír ki.
Most átkonvertáltam dexter-t HandBreak-al - erre nem engedi rárakni.
Arról nem is beszélve ,hogy az USB-S hiba elkerülése végett már 2x restore-oltam utána függetlenítettem majd JB. Érdekes Notebookon rögtön látja. Ráadásul ott megjlenik "sajátgépben" is ,itt meg b@szik megjelenni ,max iTunesban - így nem tudom levenni a képeimet.Hopp ; lehet én voltam a láma. MKV-be konvertáltam ,lehet ezétr nem engedte rárakni. Most próbálom MP4-be. De az is különös ,hogy eddig használtam egy ingyenes progit ( több hétig ) erre most meg 10sec-et hajlandó csak átkonvertálni egy részből.
-
Racecam
nagyúr
F-18 Hornet, és most má haggyá békén...
-
zH.
senior tag
Sziasztok!
Meg lehet őrülni ettől az Itunes , iPhone kombótol.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hamár vadász: [link], egy repszerelő katonatársam anno úgy jellemezte a gépet, hogy a Varsói Szerződés fölött nem tud megfordulni....
A főiskolán az egyik vitrinben méretarányos makettek között, úgy nézett ki, mint a tyúkanyó a csibék között... -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #11807 üzenetére
Szu-47 már megint nem rossz, de inkább különleges, mint szép. Nekem a Raptorral és az X-35-el van egy kategóriában.
A darázs szép, jó, elegáns, de nekem kicsit szteroidos, mint az F-15 is.
Apa: Azt nem mondtam, csak hogy spró szépséghibája van nálam
F-14-et még linkelje be valaki, de az sem. Az az abszolút szteroidos gyurma-man kategória.
Viszont azzal már kinézetre közel járunk, és funkcionálisan is, ahogy ebben a B-1 is hasonló volt -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #11798 üzenetére
A feketerigó az ég Bugatti Veyronja, és a felderítési sebessége is óriási. De nem.
F-22 egy célszerszám, egy eszköz, egy számítógéppel tervezett cucc, bedobták hogy mit akarnak, a másik végén meg kijött ez. Sokat tud, de nem.
B2 és a varacskosdisznó is célszerszámok, a B2 különleges, de nem szép. A disznó meg félelmetes, erős, ütős, de szintén nem szép. A B-1-et említhetnénk még, mert az nem rossz, nem is olyan gáz kinézetre, de még mindig nem az igazi.
-
Psychonaut
veterán
Na, beszámolás:
Dell Mini 9 ment, Asus F5SL jött.
Aktív témák
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS