Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
hejesírásó
üzenetére
Téma romantika, akció (háború, száguldozós, sci-fi, western) horror, vigjáték, rajzfilmanimáció ?

-
zolynet
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
hi
szintén már túl a hazaúton, kb Szeged után 20p-el kijöttünk az esőből, a flaszter száraz volt, sokan se voltak, kivételesen 1 állatot sem láttam (M5)
Man on fire c. fimet nézzük mindjárt (HD)

-
hejesírásó
senior tag
Szebusztok!
túléltem a hazautat. most emgyek és a megmaradt lángos tésztából sütök néhányat

kéne vmi jó kis film estére, ki mit tud ajánlani?
-
NoLF
veterán
egy egeres szendvics
fűszeresen
-
bnss
veterán
Szép estét! Az idei évre befejeztem a rallye-t (bár lehet, hogy Szilveszter rallye-ra még ellátogatok), jó volt a mai verseny, annak ellenére is, hogy nem volt nevezőcsúcs.

-
Lortech
addikt
válasz
venember83
üzenetére
[...]Szaporább kopogás, csörgés
támad, ha jön az ember,[...] -
venember83
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
De meddig még?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
igen, tudom, feldobtam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tim82
félisten
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
óbasszus, nem tudom miért voltam róla meggyőződve hogy már anno bejelöltelek

az eszem már rövidül
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Azt nem, csak egy sóhajtást hallottam, most jutott el ide, a kedvezőtlen meteorológiai körülményeknek köszönhetően késett kicsit. Vagy csak a rossz irányítószám lehet a bűnös...
A fene egye meg, nem teszem ki a vesszőt mostanság, aztán szerkeszthetem utólag a hozzászólást...

-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az ünnepek alatt se halászlét, se töltött káposztát nem főztem.
Mára sült krumplit kértek rántott hússal. Snassz étel, de imádják.Meg szerencsére amúgy sem volt nagy zabálás.
A szünidei elfoglaltságokra visszatérve..., valahogy nekem is le kell foglalnom a lányokat. Borkát befogtuk a házimunkába, hiszen előszeretettel lógatja a lábait, és mit sem vesz észre a körülötte heverő játékokról, ruhákról.
Réka meg a főzésben segít, de ezt saját magától.Olyan különbözőek a gyerekeim...

-
BlacKSouL
addikt
punnyadás? uborkaszezon? topikgyilok?
vagy mindenki nekiállt halászlét és tőtöttkáposztát zabálni?
-
NoLF
veterán
halálszlé, töltött káposzta, megint... au.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zoltanz
üzenetére
Tequilából milyet?
Én sokáig csak a Sierrát ismertem, abból is a silvert. Azt hittem hogy az húúú de tekila.
Nem is nagyon ittuk máshogy, csak sóval-citrommal. Aztán kóstoltam olyat ami nem 2-3000 Ft, hanem 4-5 és magában. Na akkor éreztem rá a tequilára mint italra. Utána egyszer ittam sierrát...jujj, de gyermeteg íze volt.
Javaslom kipróbálni a Tres Sombreros Gold-ot, ami ugyan olcsó, de meglepő módon rendkívül ízletes, vagy a Sauza Gold-ot, ami nekem eddig legjobban bejött. Jose Cuervo-t alahogy sosem kóstoltam még. Az olcsóbb(kommerszebb) márkanevek silver és gold változatai csak színezésben térnek el, addig a jobb minőségűek gold-jai jellegzetesen eltérőbb ízvilágot képviselnek, mert kevertek.
Ha már ráéreztél a tiszta teq ízére, akkor próbálj ki egy reposado-t is
Van aki szerint ez a változat már erőteljesebben hasonlít a whiskey-re, de csak akkor ha agresszív aromájú hordóban pihentették. Leginkább tölgyfahordó, ami azért elég erős. Én kóstoltam olyan reposado-t, amit Mexikóból hoztak, az elég finom, de nem whiskey-s jellegű volt. Meg valami itthon is kapható márka reposado-ját is, az már sokal kevésbé volt tequilás.
Az ettől érettebbek már valóban nem eléggé markánsan agavések, és a többi aroma elnyomja
Azt is mondják, hogy a felbontott üveg tequilát 1-2 hónapon belül el kell fogyasztani, különben elveszti az agavé aromáját, és sajna ez tökéletesen igaz. Én egy negyed üveg Sauzát őrizgettem egyszer 1 évig, és 1 év után kóstolva tényleg csak valami whiskey-íz maradt belőle.
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
HI!
akkor mar csak aszt ken kitallani ma mennyi egy kenyer il. tejl? en a lipoti 3kg-sat 320ft/kg-ert vettem de az allitolag draga
koszi
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
HI!
Divide velunk a hatalma:- )))
udv
neduddki
-
Csabee.
nagyúr
Szép tavaszi időre keltem

-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Szerintem is, de a ezüst Tequila -t is szetetem sóval citrommal, Martini, Mézes gyümölcs pálinkák, Baileys.

-
kételkedem
addikt
válasz
zoltanz
üzenetére
Akkor mi nem vesznénk össze ha azonos vendégségbe kerülnénk. Az általad soroltak nálam a második sorban vannak a gyümölcs pálinka, vodka mögött.

neduddki: 1994 vagy 1997 nem jó esetleg? Csak ebben a két évben írtam fel.

Az adott évben 6801 szakközépiskolai osztály indult a nappali oktatásban -
zolynet
veterán
végre rendbe tették a rőzsémet
... eddig egy jó fodrászt sem találtam pesten (4-5nél voltam, hentesek ezek
)pesten januárig nem kell parkolásért fizetni, ugye?

-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Rövidekben a konyakot, a Whisky -t az Unikumot, Jégert, Bacardi -t iszom meg magában.

-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
A spenótot magamnak készítettem, mert a lányokat elvitte az apjuk 25-én . Reggel hazajött Bius, és velőspirítóst kért. hát készítettem neki. Mind a kettő 20 perces főzést igényel, úgyhogy könnyű dolgom volt.
Közben Bettike is hazaért.

zoltanz : Azokat én is imádom !

ui : bárcsak tudnék én is ilyen elfoglaltságot adni Bettikének ! Gyerekkoromban imádtam szegelni, meg fával játszani.

-
vergilx
őstag
köszi srácok az infókat

algopiryn volt már 2 is,eddig semmi,meg 1hekto vizet ittam

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére

30-ától vagyok csak szabin - még egy utolsó délutános sorozat vár rám - tegnap ment le az első belőle...
Ha várok egy kicsit lehet, hogy lett volna olcsóbban - no de Zone Romantica nélkül nem élet az élet...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
Egen, kb ez a reális elvárás, erre még van remény, többre nem nagyon.

Bubu: Hmm, az nem kevés, reméltem, hogy olcsóbb egy katódsugaras cucc. Most tavasszal tuti nem lesz kp. normális LCD tévére, pedig a meccsek miatt muszáj lesz vennem valamit, nem hagyhatom ki a BL tavaszi játéknapjait meg az angol bajnokság tavaszi fordulóit.
Nem arról volt szó, hogy pár napja volt az utolsó munkanapod? 
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Pakolászok, készülődök és lassan mehetek melózni is - egyszerűen sem időm, sem kedvem nem volt nekiállni

32k-ért volt, 54centis Orion - az előző is ekkora volt

vergilx: Maradj részeg - tuti recept
Kutyaharapást szőrével 
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Remélem túléled ! -
rarri
senior tag
válasz
vergilx
üzenetére
Valamilyen sportital, amiben azonnal oldódó cukor és vitaminok vannakpl : powerrade, de a tescos is jó / ez a vizet úgy pótólja hogy benn is marad a testedben / plusz fájdalomcsillapító, az elnyom mindent/ algopirin, algoflex. cataflam, stb.
Ha fiatal vagy, és szereted a tejet, akkor 2 liter hideg tej, és egy fájdalomcsillapító.
Állítólag a paradicsomlé, nyers tojás is jó, bár én soha nem próbáltam.
-
venember83
nagyúr
Remélhetőleg lesz hó a Hargitán, mert ha nem, akkor nekem hat napos folyamatos betépés lesz, ami nagyon rossz hatással lesz úgy anyagi helyzetemre, mint egészségi állapotomra.
De jelenleg hull a hó tőlünk keletre Kolozsváron és Bánffyhunyadon, így van remény arra, hogy síelés lesz, ivásra pedig csak sötétedés után kerül sor.Bubu: A könnyebbik utat választottad, nem lett volna kihívás megjavítani az elromlott cicavíziót? Mennyi most egy olcsóbb tévé, mennyit adtál érte?
vergilx: Két lehetőség van, az egyik a bátor helytállás, józanul, a másik pedig az elnapolás. Neked kell választanod.
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Én is szivatóval indulok

Probléma letudva, TV beszerezve

ToBeY: Mint kiderült a fényességesség csak egy probléma volt, egy ideje már ketté hasította a képet időnként és a hátuljából lecsípett darabot az elejére tette ( szinkron hiba? ) Ez is Samsung - az idejét már leszolgálta

-
vergilx
őstag
srácok másnaposságra gyógyírt nem tudtok?
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Már előre félek a szilvesztertől, a kötelező betépéstől. Még a napokban döntöm el, megyek-e, vagy nem.

-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
magyar ?

Basszus, több mint 10 órát aludtam !
Igaz, megyek éjjelre, úgyhogy nem ártott. Norbi, nálunk így lett megbeszélve hogy vasárnap éjjel kezdünk, mert az utolsó műszak különben szilveszter reggel végezne. Szerencsére nekem csak ma éjjel kell mennem, legalábbis eddig úgy van. A múltkor is előző nap mondták meg, hogy mégse kapok másnapra szabit. És ezeket a napokat majd a jövő évben kapjuk ki. Nem tudom, ez legális-e . 
dragonfx:gyógyulj meg !

-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nem.

-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Sto eta?

-
venember83
nagyúr
-
dragonfx
veterán
ok látom itt más a hozzállás a mesemarketinghez....hagyjuk a témát.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nekünk is a 10 éves Samsung-on van pár víszintes fehér csík a képernyő tetején,kb már egy éve

-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Nekünk három függőleges fehér csík is van a 92-93-ban vásárolt Samsungon, ha találok képet, akkor megmutatom. Volt már vagy háromszor újrakondizva szegény, most már fene tudja, mit kellene csinálni vele, de már nagyanyámnál teljesít szolgálatot. Kaptam egy olyan tippet, hogy tunerhiba, de a javítása valószínűleg nem lenne olcsó, alkatrészt szerezni hozzá meg elég macerás, szóval amíg megy, addig megy, utána szemét. Bőven kiszolgálta már a vételárát.

-
dragonfx
veterán
válasz
venember83
üzenetére
nem a verziója is változik...h2n1.2

annyi mellékhatása van bizonyítottan az oltásnak tele van vele a net.hivatalos írások.remélem nem az most jól vagyok este alvás előtt bevettem coldrexet.sajna mikor tleik a nap és fárad a szervezetem akkor jön elő.
-
Bubu79
addikt
Hádde LOL...
Telefonál a kolléga, hogy bemondta az unalmasat a számítógépe - eddig még csak újraindulgatott, mostanra azonban már el sem indul ( erős a gyanúm, hogy kifulladt a Codegen tápja ).
Jóanyám most szólt, hogy szivatóval indul a TV-je - bekapcsoláskor egy szép fényes csík, majd van kép és hang is. asszem megyek és nézek egyet Neki valamelyik bótban, mert idestova 8 éves a kis Samu és egyszer már tojóztam táphibával

Mi jön még?
Ez már a
szelleme? 
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Tulajdonképpen igazad van - akár a vajákos Piri nénéhez is küldhettem volna - esetleg fohászkodhatna Ogoun Badagris-hoz is, hogy segítsen neki legyőzni a szervezetébe betolakodókat
Bár ez esetben szükség lehet holmi fekete kakas vérére is 
Vénség: Remélem hallottad, amint egész kőzápor zúdult le a szívemről - nagyságod érzékelén

Jahm - pálinkás gyóreggeltet!

-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Jó reggelit.

-
Racecam
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Igazából vele is már "találkoztam", de nem volt időm megnézni ki az.
Most volt. -
kételkedem
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ezek szerint nem tévedtem
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem egy 100 -as.

vágtam, a srácok pedig hordták a fáskamrába.

Nem vagyok én krisnatudatos, vagy elmebeteg aki mindig hepi.

Jövőhéten foghúzás.