- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia #13693 üzenetére
Torom en mar azt, lattad volna anyosomek fejet nyaron
Jajj, Miley Cyrus-t jatszanak!!
Vuhuu, kurvanagy radio, lehet jobb is, hogy nem ertem mit mond a gyerek, elvenne a varazsat -
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember #13687 üzenetére
Megnézted Te a linkelt oldalt? Lap alja....
Nike: nyilván a Föld lapultságára gondolnak, de az csak nagy mennyiség esetén ad jelentős különbséget a rugós és a hídmérlegek között...
-
tiv83us
veterán
Koszi mindenkinek
crazyman: igen, arra gondoltam,hogy mindegy mifajta zene
-
nike_
addikt
sziasztok
ennek mi lehet a megoldása?
az eszkimó kereskedő spanyolországban narancsot vett. az árut rugós mérleggel mérték a spanyolországi beszerzéskor és grönlandon az eladásnál is. tisztességes-e így az üzlet? indokolj!
itt mi lehetne?
köszi
-
hejesírásó
senior tag
válasz
tiv83us #13680 üzenetére
tádá dá dá dá dá dááááááááááám
rádiók képére katt
-
tiv83us
veterán
Mondjatok mar nekem valami jo kis magyar radio adot, amit a neten is be lehet fogni.
Hogy mi megy rajta, majdnem mindegy -
Pisztillus
senior tag
Kollégám ma nem volt hajlandó végigvárni a kútnál a sort, még most is ott lenne...
[ Módosította: bolondember ]
-
NoLF
veterán
na még egy utolsó őrület mára, aztán szevasztok.
-
NoLF
veterán
Origo : "A benzinkutaknál egyelőre nem kígyóznak a sorok, pedig a 2010-es év soha nem látott benzinárakkal kezdődik"
Index: "Sorban állnak az autósok a benzinkutaknál"
legjobb, ha nem fűzök hozzá semmit
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79 #13668 üzenetére
nem infúziót kapok, ebbe meg nem fér bele egy kétdekás se. meg kapok valami fájdalomcsillapítót, ha lesz alkalmam, akkor majd mondom, hogy hanyagoljuk. egy bizonyos szintig bírom a fájdalmat, és inkább legyen egy természetes visszajelzés, az is visszatart legalább attól, amit nem szabad.
ráadásul a sört jobban szeretem, különösen az ízét. az infúzióba nem való.
-
Neró
őstag
válasz
bolondember #13660 üzenetére
Ahogy minden másért...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
hejesírásó #13664 üzenetére
te kapsz belőle? de jó neked.
-
válasz
hejesírásó #13664 üzenetére
Hüjeeeeeeeeeeeeeeee
Jobbulást kékszarvasUI: Bár neki vidám nem kell benzinre költeni
-
ngabor2
nagyúr
köszi mindenkinek a jókívánságokat, az eredmények alapján talán a gyógyulás útjára léptem. bár sajnos még nem érzem.
a vértől és a tűtől én is rosszul vagyok. valószínűleg még itt fogok szilveszterezni.
de beszéljünk vidámabb témákról
hejesírásó: látogatók jönnek, bár tilalom van. a kaja elég elfogadható, nincs okom rá panaszra. sőt, néha túl sok is a fekvő életmódhoz.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #13652 üzenetére
ne tegye, mert adózni kell utána.
-
ngabor2
nagyúr
fekvésre, max ülésre vagyok kényszerítve. most épp 15 óra alatt fog bemenni 45ml heparin perfúzió. jobb tüdőfélnem egy elé nagy méretű ér elzáródott egy vérrög miatt. napi 2-3-4x vesznek vért, a bal karom már úgy néz ki, mint egy narkósé. a jobb karomban branül. nem örvendetes
-
Neró
őstag
Szép napot.
ngabor2: Jobbulást!
-
ngabor2
nagyúr
üdvözlet az összegyűlteknek.
úgy tűnik, kórházi tartózkodásom alatt egy kicsit gyakrabban leszek itt. mobilnet rulez. tödőembléma suxxx.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #13641 üzenetére
-
hejesírásó
senior tag
válasz
van olyan akin semmi fognivaló nincs, és hát lehet h apumnak jobb melle van.
de ha végignézted volt ott jófajta is
178 magas 75 kg 80-85 B én most ilyet "hajtok" egy 168 90 90-es után. nagyon kellemeset "csalódtam" a vékony karosszériás modellben, és kevesebbet is eszik
-
NoLF
veterán
válasz
én sem vagyok 40kilós párti, de azért itt meg tudott ragadni ez-az
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
hejesírásó #13636 üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz
Ez valami rohadt nehéz munka lehet! Gyakorlatilag egy szál sunában mosolyogva sétálni egy emelvényen, miközben érzed, hogy több száz szempár figyeli, hogy sikerült-e szőrtelenítés és hogy hogyan mozog a farpofád.
Egyébként a Fashion TV-t kötelezővé tenném a csatornaválasztékban!
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #13631 üzenetére
Én már nem is tudom...
Tűz, víz, balta?
-
NoLF
veterán
válasz
te meg akarsz minket ölni?
-
hejesírásó
senior tag
-
kételkedem
addikt
A zk halál egyszerű.
1- van egy olyan állapotú kocsi az udvaron, amit rá lehet akasztani a műszerre, simán hozza az elvárt adatokat (az én kocsim is gyakran volt dublőr)
2- lehet venni, csinálni, csináltatni egy olyan jeladót, amit a műszerre csatlakoztatsz és olyan értékeket adsz meg, ami kell. ( legutúbb a fókámat is így csináltuk, az előírt 650-es alapjárati fordulat képtelenség)
A műszaki bonyolultabb, de megoldható volt. Dublőr autó, fékpad görgőjének fékezése egy karóval, néhány busz akksi a csomagtartóba a lengéscsillapítás méréskor stb.Az egész rendszer abban változik, hogy akkor amikor bemész a vizsgaállomásra, rögzíteni kell a kocsi összes azonosítóját a NKH rendszerén és mindent digitális fényképpel kell dokumentálni. Gyakorlatilag úgy fog menni, ahogyan az eredetiség vizsgálat megy. A műszaki megfelelőséget nem a vizsgabiztos dönti el, hanem a NKH rendszerébe feltöltött adatok alapján a gép adja.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #13632 üzenetére
izgi lesz, az tuti.
Amúgy meg nem kicsit durva, h vettem tegnap "két" játékot: Dead Space-t és a C'nC First Decade-et. Összesen 4k magyar fizetőeszközért. Ilyen árban bőven vennék többet is! (arról nem beszélve, h a First D.-ben benne van a Generals és Generals Zero Hour - ami szmben a polcon szintén 2k-árt ott volt..
)
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #13632 üzenetére
hehe
nem tudom hogy csinálják, de én is telefonon szoktam rendelni a zkt és a műszakit. erre biztos vagyok, hogy ezután is lesz lehetőség. -
kételkedem
addikt
Dolgoztam 93-tól 2004-ig a helyi Volánnál, láttam ilyet is!
A NKH-nak új vezérkara van, akik nagyon jól akarnak seperni. Biztosan ezután is meg lehet majd kenni a vizsgabiztosokat, lehet ügyeskedni a vizsgán de egyre nehezebb lesz. Ha felemrül a gyanú, hogy sumákolnak a vizsgabázison, felfüggesztik a vizsgáztatási jogát, ha kiderül, hogy tényleg sumákol, akkor viszavonják az engedélyét a vizsgabázisnak. Hidd el, elég lesz néhány nagy nyilvánosságra hozott eset és el fognak gondolkodni rajta, hogy megéri-e!?
(#13630) bolondember Senki sem tudja, mi lesz! Tegnap és ma is beszéltem vizsgabiztosokkal. Csak az biztos, hogy jövőre más lesz a rendszer mint idén.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #13626 üzenetére
-
Racecam
nagyúr
válasz
Pisztillus #13625 üzenetére
Még mindig nem jó?
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #13626 üzenetére
ugyan ugyan, egy deákferivel el lehet intézni mindent
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #13621 üzenetére
Jövőre a vizsgadíjban benne lesz a környezetvédelmi felülvizgálat díja, az eredetvizsgálat díja és a az időszaki műszaki vizsgálat díja. Ha az autó nem felel meg a műszaki vizsgán, ott helyben kivonják a forgalomból, a forgalmit már nem is adják vissza.
A zk érvényes volt 2011 tavaszáig. A műszaki 2010 február elején járt volna le. Most csak a műszaki díját fizettem ki. Bár az autót rendben tartom, figyelek rá, azért pl a lengéscsillapító lehet olyan gyenge, hogy ne legyen jó a műszakin. Én úgy gondoltam, inkább eldobok 1 hónapnyi érvényes műszakit, minthogy jövőre esetleg tréleren vigyem haza a kocsit, vagy egy szervízbe adjam be, hogy cseréljenek ki mindent rajta, hogy biztosan átmenjen a vizsgán.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #13624 üzenetére
De előbb csinálja meg a gépedet...
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #13621 üzenetére
FN-t beviszed/beviteted?
-
Bubu79
addikt
Ham&eggs - gyorsantempósanmerelkésekmelóbólhogyazördögpörköljemeg
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #13618 üzenetére
nekem január 18-ig kell elvinnem a Drágaságot műszakira...Fn mondott egy helyet, ahol az övét is vizsgáztatták, majd beviszem6vitetem oda.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #13617 üzenetére
akupunktúrás kezelést alkalmaz csak nem mondta neked.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #13611 üzenetére
Ja, talán...
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #13614 üzenetére
Nem találtam férfi patikus kézfejet
Leműszakizott a Focus!
Utcáról beállva, javítás nélkül simán átment. Így csak 16.310 Ft-ba került.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
hejesírásó #13615 üzenetére
ismeri, csak fingja nincs róla, h jön a nyári napsütéshez és a december végéhez az ikszdé.
más: Szuflé idejött, rám nézett, nyalt kettőt az ujjamon és továbbállt. érti a fene a macskákat. Mondjuk arra se volt jó ébredni, h Mef egy körmével belém bökött - a karom belső felén (ezt tuti Szuflétól tanulta)...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #13612 üzenetére
Nem. Ahogy BE is megállapította, nincs női kezem.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kémia vizsgára készül akárkié is a kéz.
Tim82: menek mindjárt haza és rántott sajtocska rizsecskével és ubival.
nem tom miért raktam mindenre cukisjtó képzőt. sry. megesik.
NoLF: nem ismerted az x d -t?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
hacsak nem női keze van kedvenc Méregkeverőnknek....
-
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut #13563 üzenetére
Te jó ég, már klónozzák? Én leragadtam a Dollynál.
Más. A mai ebédemre leginkább az jellemző, hogy "sült krumplinak ízét szájában hamunak érezte vala, ezért a kukába széles mozdulattal kibaszta vala". Ehh.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #13610 üzenetére
Akkor ez a kép a te kézfejedről készült?
-
Pisztillus
senior tag
Szép napot mindenkinek!
Mondtam már, hogy utálom az adminisztrációt? Most az évvégi zárás a soros...
-
NoLF
veterán
válasz
hejesírásó #13606 üzenetére
öreg vagyok én már ehhez...
tegnap ittam finomakat. barbar, lucifer, tripel karmeliet, hopus. ebből lucifer és hopus nem járt még a bendőben, de sűrűn nem is fog, nem érintettek meg annyira ( a lucifer még csakcsak, de a hopus nagyon száraz). és egyértelműen a tripel karmeliet vitte a prímet megint, de csak mert nem volt kwak
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #13607 üzenetére
Ez olyan mappa szájba.
-
fgergo
csendes tag
áhh xd december végén süt a nap, mintha nyár lenne...
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 3440 és 3450 Core i7 10700 vagy 11700 // 32GB Ram // 512GB NVMe számla + gari több db
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest