Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
NoLF
veterán
az ég zúdítsa rá az összes haragját arra, aki az ajakherpeszt kitalálta.
-
-
bnss
veterán
Szép karácsonyi pénteket! Ha így folytatódik, akkor pár órán belül tökéletes strand idő lesz.

-
Tim82
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
Mondjuk, ha gépelni tudsz, akkor mentőt hívni is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hejesírásó
senior tag
bleh, meghalok, ööhhh. lángoshhhöhhh.
lángost csuklok, lángost böfögök, lángost érzek még a lábam újjai között is.
lángos is lájföööh, és még maradt tészta kb 2* ennyi lángoshoz meg maradt még 2 naagy lángos kisütve.
meghalok. ha nem írnék, mondjátok meg a feleségemnek h bátran haltam meg. nem féltem, és nem éreztem fájdalmat.
keh keh. hideg, hideg van, te is érzed?
a tejföl a hasamban, hideg.leforráztam a lábamat olajjal, de nem érzem a fájdalmat. érted? már nem érzem. már nem érdekel.
hideg
lángos.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
hejesírásó
üzenetére
Te egy igazi PH addikt vagy,még a kajába is a PH-t látod

-
Tim82
félisten
Mindenesetre azt az embert, aki felelős a Toshiba Satellite 1700-200 megtervezéséért (és aztán azért, hogy sehol egy service manual a neten), asszem, most megrugdalnám. Cserélném benne a vinyót 6 GB-osról 40-re, de csak a totális szétbontással volna lehetséges - meg úgy, ha volna hozzá service manual...
Nem mintha apámnak nem volna így is jó, mert kb. Word-doksikat fog rajta szerkeszteni (írógép-replacement lesz), de akkor is.

-
Sipi16
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Én konkrétan a lángosnak tudnék örülni, fokhagymás, sajtos, tejfölös melegen házhozszállítással.

-
Tim82
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
Írd meg, aztán eldöntjük, hogy örülünk-e.

-
Killing
addikt
Matekozzatok egy kicsit:

-
NoLF
veterán
na a bélteletömés miatti első cifra megvolt, sztem fogytam vele pár kilót

a jófajta savanyított chilli meg hiába nagyon finom, másnap tud meglepetéseket okozni...

további kellemes bendőtömködést mindenkinek.
-
csapos2
addikt
Kiflicsücsköt mindenkinek drága feleim!
Kellemetes miegymást belétek. ;p
-
ToBeY
nagyúr
Reggelt mindenkinek.Jó volt a tegnapi este,bár picit homályosan emlékszem rá.

-
Szép napot a józanoknak
A mai este az felért 1 kínzással, egész este fájt a vállam (karom) a fene tudja mi van, volt velem (sokat aludtam ennek örömére), szerencsére 1 kis aspirin megtette a hatását
-
Sipi16
őstag
Ezt az aludni nem tudó bandát...
Bubu: Itt nincs homok hanem kavicsokat szórnak le. Mondjuk április fele össze szokták szedni.

-
Bubu79
addikt
válasz
Killing
üzenetére
Készülj - a következő havazásnál jössz havat lapátolni.
Amint olvadni kezd, eltúrhatod a latyakot is az utakról, miután felszáradt össze lehet szedegetni a tetves hó miatt leszórt csúszásmentesítő redvát is, amivel tele van az ember cipője, sokszor a nadrágja, emiatt lakása is - mást nem említek, mert még a végén nagyon trágárnak tűnnék.

Havat a hegyekbe, földekre - a városi gyerekek meg megbámulhatják TV-n keresztül, utána lehet rágni anyu-apu fülét, hogy sasolják meg a Kékestetőn is

P.S.: Mondtam már, hogy rühellem a havat?

-
dragonfx
veterán
akkora xar ez a betegség...tiszta félálomban avgyok egész éjjel.
betakarozok izzadok.nincs rajtam paplan ráz a hideg. oléyna mintha lázam lenne de mégsincs.el akarok esni szédülők.....rohadjon meg pont karácsonykormikor lenne időm sok mindenre.

-
No, de most lépek, ideje lepihenni.
Mindenkinek ismét Áldott, Békés Karácsonyt kívánok!
-
Killing
addikt
Vazze, jól belejöttem a GTA IV-ezésbe, este 8-kor kezdtem.

-
válasz
bolondember
üzenetére
Nekem sem, azért szóltam neki, hogy maga lépjen. Büntit akkor is kapott volna szvsz, de talán az önkritika enyhítő körülmény lehetett volna. No, de hát ő előbb cselekedett, mint gondolkodott volna... (Csak zárójelben: nem lep meg.
) -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus
üzenetére
hát, nagyon nem tetszett.
El nem hiszem bakker...ilyet...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Na, what eva', majd törődöm vele holnap. Lehet, hogy leirtok róla mindent, beállítom, és hagyom a pics@ba az egészet, csak soha nem bízom meg többször az ilyen kisebb GSM boltokban.
Jó éjt mindenkinek!

-
Csabee.
nagyúr
Peace

-
Psychonaut
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Jaja, az megy nekije, holnap reggel megpróbálom úgy. Köszi a tippet!

Ha meg nem megy, telerakom én is ilyen szutykokkal, és azt mondom nekik, hogy az volt rajta...ha ők nem játszanak tisztán...
UI: a dobozból kiderült, hogy a telefon Németországból származik, bár ez ténylegesen nem jelent semmit.
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Össze lehet valahogy kötni a telefont a géppel (pl. USB)? Ha igen, felismeri külön meghajtóként? Mert ebben az esetben is működhet az, amit az előbb írtam.
Pohár: Én tisztában vagyok ezzel, de attól még lehet, hogy a modiknak/házigazdáknak nem fog tetszeni a dolog.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
Én ezzel nem akarok semmit utalni és megbántani, csak hogy élnek még nem 100-as emberek a Földön

-
Psychonaut
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Nem nyert, a telefonon voltak.

-
Nem vagyok biztos abban, hogy ezek a linkek kellenek ide.
Szvsz. szedesd ki őket addig, míg nagyobb baj nem lesz.Psychonaut: Ha a képek és a zenék külön memóriakártyán voltak, akkor egy kártyaolvasó kell, a google meg ad találatot ingyenes visszaállítóprogramra. Egy próbát megér.
-
Psychonaut
veterán
Na, fasza, erős a gyanúm, hogy átb@sztak a telefonnal, amit karácsonyra kaptam. Illetve nem engem, a szüleimet.
Újként vették, és tele volt mindenféle szutyok képpel ill. MP3-mal. Én hülye letöröltem őket, mert azt hittem, használtként vették, így már bizonyítani sem tudom az igazamat. Persze a boltban biztosan azt mondták volna, hogy csak én raktam fel őket...Megnéztem az adásvételit, sajnos benne van, hogy megtekintett, kipróbált állapotban adják el a telót, és nincs visszavásárlási garancia.
27-én bemegyek és kiverem a balhét, hogy adják vissza a pénzt.
Valakinek valami tipp, amivel bizonyíthatnám az igazamat?És elnézést mindenkitől, hogy ilyennel zavarok itt karácsony napján...
-
pohár
félisten
Na takkkkaroggyyáááá

BE... hát tudod tartalékolni kell a nehezebb időkre

Ittam mamámék házi szilvát, benne az erőspaprika (az üvegben ázik), hát nem mondom hogy nem volt ereje
ilyet ne többet! Kapsz 3 nap pihenést. Talan elgondolkodsz azon,h ILYET nem linkelsz tobbet - plane nem ILYENKOR.
[ Módosította: bolondember ]
-
NoLF
veterán
*hikk*
-
Csabee.
nagyúr
Szépen eltelt a 24.-e
Kellemes hangulatban..Lenne egy kérdésem, ha letraffipaxoznak akkor mennyi idő után küldik ki a levelet?
-
pohár
félisten
Én kaptam egy tábla Cote D'or narancsos étcsokit, egy tábla Lindt chilis étcsokit, egy kis zacskó Lindt csokigolyókat, egy barna Leffét, egy kis üveges Smirnoff kevert izét, nagybátyáméktól egy díszdobozos fűszeres Vilmost 3 pohárral

Meg tesómtól egy 830 oldalas koktéloskönyvet
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Hát ezaz. Megnéztem, és a kritikát az egyik szünetben olvastam. Aztán meg..igaza lett

Miért kell ismerkedős izében iwiwen odaírni hogy "van barátom, és szeretem is..." ? Mintha feltételeznénk, hogy valakinek úgy van barátja hogy nem szereti.
Igen, én feltételezem. Hogy sokan nem is tudják mit jelent szeretni. És sokan vannak akik együtt vannak de nem szeretik egymást. Csak azt akarják hinni.Nem olyan jó ez a nap..
-
pohár
félisten
Huh, szép jóestét az egybegyűlteknek

Megvolt a jó bőséges vacsi is, ajándékozás is, kaptam mindenféle jót

-
BlacKSouL
addikt
Hát ez találó kritika
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ez ilyen, hallod.

-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
jócakát!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
nem.

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
S a rakoncátlankodó desktop működik végre?
-
bolondember
MODERÁTOR
mindenkinek boldogat, de nagyon..
a halszemoptikás gép siker volt!

jó8

-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
inkább megoldom olajjal mint h kinyissam a lakásajtót

lusta patchet raktam fel ma.
-
venember83
nagyúr
válasz
hejesírásó
üzenetére
Okés, a szomszédlányka nem kellene, de a lisztje csak jól fogna.

-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
szőrös, büdös igénytelen egyen nyugger az van.
+ nem kell nekem szomszéd lányka. lásd aláírásom.
-
venember83
nagyúr
válasz
hejesírásó
üzenetére
Nincs csinos szomszédhölgy? Oda be kellene nézni. Lisztért. Is.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
hejesírásó
üzenetére
Ha látnád azt a nagyapáméknál disznóöléskor használt, 125W-os higanygőz-lámpát, ami állt 3 db drótból, egy egyenesen a régi típusú közvilágítási lámpabúrába ment, a másik a gyújtótrafóig, a harmadik a trafótól a lámpáig, mindez készült 40 évvel ezelőtt, kb 30 éve nincs használva, viszont kint van a fészerben, rozsdásodik, eszi az enyészet, és mikor 2 hónapja próbaképp bedugtuk, akkor zökkenőmentesen beizzott, és ugyanúgy égett mint 40 éve.
Szóval szerintem sikítva menekülnél, én meg tudom hogy működik, csak épp a trafót nem illik nyalogatni működés közben. Meg úgy egyáltalán nem illik összevissza taperolni.
Ugyanezt elmondhatnám még vagy 30 féle eszközről, kezdve a köszörűtől, egész a szalagfűrészig, amit még nagyapám rakott össze. Vagy az a hősugárzó, amit szintén kb 35 éve csinált faterom, egy db hegesztett vasláb, 1 db meghajlított fűtőszál, és 2 db alumínium lemezből hajlított hőterelőből. És működik, és semmi gond vele.Szóval igen, én kevésbé bíznék abban a 104 ezer forintos Indesit tűzhelyben és sütőben, amit keresztanyám vett, ami jó esetben nem is kínában készült, viszont fél évvel a vásárlás után zárlatos lett csak úgy sütés közben, és vágott szét mindent, biztosítéskot, anyámkínját.
Na AZ a tákolt szar.
-
hejesírásó
senior tag
irigykedem.Na röpke 15 órás csúszással most begyúrom a lángos tésztát.
keresztezem a mama féle krumplis lángost a kefires krumplimentes bakonyival. meglássuk milyen lesz.
ludsimon: már tudom az éves bonuszom összegét szval..hidd el nem szopás, bőőven megéri most utcsó napokban belehúznom h mindennel határidőre meglegyek.
-
ludsimon
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
Sz0pás
-
válasz
hejesírásó
üzenetére
LeMEOztam ehető, nem az a száraz fajta, és pont azért jó
-
bnss
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
Tákoltnak inkább a kínai elosztókat nevezném, nem azt, amit BlacKSouL édesapja készített, akinek van némi fogalma a villanyszerelésről. A némi jelzőt abszolút pozitívan kell érteni!

Bubu: megint sikerült a lényeget megragadnod.

-
ludsimon
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
Mikor?
Hát kb 3 hete Pont FM bitorolta a frekvenciát...Nem rég óta hallgathatod ezek szerint.

Amúgy dec 31-én a 7 DJ nyomja egy helyen, hallottál róla? discos'hit
-
Bubu79
addikt
válasz
hejesírásó
üzenetére
A falra szerelt röfiben bízol? Mert azt is éppen úgy tákolták, ahogyan azt az elosztót, amit Blackie mutatott a fotón... Sok elrontani való nincsen rajta, ha szakember készíti...
ludsimon: Micsoda? Disco shit?

Behalok - láncfűrésszel vágók versenye megy a EuroSport2-n
Mi jöhet még? 
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)