Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Grampy
üzenetére
Szinte biztos, hogy kábel probléma, ennél az adatátvitelnél 3 m egyébként is már határeset, stabilitás tekintetében. A feliratozás gyakorlatilag megbízhatatlan, még a certifikációs matrica is.
Ez nálam stabil [link] HAMA FIC Premium HDMI-HDMI kábel (8K), 2 méter (ha elég a hossz). 3 m-esből próbálgatni kell ha nem jó. AOC-ból 10 m-es a legrövidebb (jelenleg ha jól tudom), de ha elfér összetekerve, akkor ez a Gembird CCBP-HDMI8K-AOC-10M Aktív optikai (AOC) [link] -
alaves
addikt
válasz
Grampy
üzenetére
Rövidtávon igen. Különböző dithering algoritmus problémák időről időre vannak helytelen gyári fw beállítások miatt (B7/C7 vonalas, B9/C9 szemcsés, stb.), amelyet javítanak idővel. A C5/G5 dithering algoritmus finombeállítása a ~2 hónappal ezelőtti fw frissítéssel megtörtént. C4/G4 esetén nem tudom, de valószínűleg ott is javítják, ha eddig még nem történt meg.
A dithering algoritmust többek között a 'chrominance overshoot' jelenség javítására használják. -
P1eTr0
aktív tag
válasz
Grampy
üzenetére
Biztosan el fogok menni addig, ameddig kell. Épp most voltam a MM-ban, megint megnéztem több G1-est. Ezek oldalról is tökéletesen visszaadták a kép színét, nemhogy szemből.
Ráadásul, amikor telefonon beszéltem az Ügyfélszolgálattal, azonnal mondták, ez garanciális kérdés. Akkor még 14 napon belül voltam... Alapvetően én szeretném ezt a TV-t, mert azért vettem. Picit elszomorít most ez a dolog, de bízom a pozitív kimenetelben. Csinálják meg és mindenki boldog lesz. Főleg én
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Grampy
üzenetére
Örülök, hogy rendben ment a csere. Azért én is léptem tovább, mert az indok nem éppen volt megfelelő, szóval küldtem levelet az Ügyfélszolgálatnak, vizsgálják felül, amit leírtak
Egyeklőre várok és már csak azért is örülök, hogy végül elküldtem a levelet, mert a te példád is mutatja, létezik ilyen panel
Egyébként szerintem nálam alapvetően az volt a baj, hogy azt gondolták, egyedük akkor rózsaszín, ha oldalról nézem. De most szépen leírtam többször is, hogy szemből, normál használat mellett (biztos van olyan, aki ennyire oldalról nézi, de nem én
).
Kíváncsi vagyok, mi lesz a történet vége, természetesen beszámolok én is.
És persze mindenkinek Kellemes Ünnepeket (addig is)! -
szasanyi
félisten
válasz
Grampy
üzenetére
Ez világos, de nem erre gondoltam. Mint ahogy a statikus tartalmak, túl magas pixel fényerő, stb. nem ajánlott a hosszútávú jó működés érdekében, így arra értettem olyan szempontból van-e jelentősége.
alaves: persze, de van aki szereti és ugye van hozzá opció is. A fő kérdés tehát az amit fentebb leírtam.
-
hakydakillah
senior tag
-
Grampy
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Grampy
üzenetére
Szórás miatt lehet igen, ill. a nagyobb paneleknél előbb meglátszik a gond a homogenitással. Korábban is előfordult a rózsaszínes tinting.
Azt hogy érted, hogy kikapcsolva is elszíneződést látsz? Akkor teljesen feketének kell lennie.
-
törölt tag
válasz
Grampy
üzenetére
Mindenféle volt korábban is amennyire én tudom. Nekem nincs olyan infóm, hogy a pink jellemzőbb lenne az EVO-ra.
#66037 Methox91
Az összes idei 77 és 83"-os panel új struktúrájú ha nem tévedek. Kisebbekből volt/van korábbi is, LG-be bármelyik kerülhet. De gondolom, idővel már ezeknél is inkább az új a jellemző. -
-
danbenzin
csendes tag
válasz
Grampy
üzenetére
én csak a fórumban visszaolvasott sok-sok hozzászólás alapján reagálok. voltak itt ennél sokkal rosszabbak is, sok esetben a cserélt panel sem hozott előrelépést. sőt, bizonyos idő és pár ezer óra használat után is változni fog a kép kicsit. több forrásból is megnéztél hóesést, játszottál a kép beállításaival?
eléggé megmagyarázhatatlan számomra, hogy ha valaki magának vesz tévét, akkor miért másoktól kérdi ki a véleményt. ha tetszik, nézd, ha nem, vidd vissza.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Grampy
üzenetére
Ha jól tudom, itt a topikban kettőnknek, vagy hármunknak van HZ2000 tévéje, de az olyan homogén mindenkinél, amilyennek lennie kell. Ag9 és ag8 tévém is volt, utóbbi a gyenge hardver miatt, sokszor megfagyott 4k hdr lejátszásnál, az ag9 viszont teljesen jó. Mind a kettő homogén volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

).
Vhiktor