Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- perge666: Egy korszak vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudee
senior tag
Kiszúrtamt tegnap egy “effektet” G3on, ami azért nem túl szép dolog ettől a kategóriától. Bizonyára ismert dologról van szó, és vmi limitálás lehet a háttérben, de még csak most láttam ilyet: talán Home cinema módban néztem egy filmet kimaxolva az oled brightnesst, és egyszercsak az egész kép (nem statikus jelenet) fényereje látványosan csökkent a teljes területen éppen akkor amikor felugrott a subtitle, aztàn felirat eltűntével vissza..és ez ide-oda egy bizonyos jelentnél.
Levettem az Oled Brightnesst kb 70re, de ott is ugyanúgy. Nem igazán szép dolog.
Akkor nem jutott eszembe, de lehet hogy a static logo beégését csökkentő funkció okozza (High-on van most nálam), de ha ez a jobbik eset is van, akkor meg elég béna az implementáció…találkoztatok már ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED C1 55"
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor