Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudee
senior tag
Kiszúrtamt tegnap egy “effektet” G3on, ami azért nem túl szép dolog ettől a kategóriától. Bizonyára ismert dologról van szó, és vmi limitálás lehet a háttérben, de még csak most láttam ilyet: talán Home cinema módban néztem egy filmet kimaxolva az oled brightnesst, és egyszercsak az egész kép (nem statikus jelenet) fényereje látványosan csökkent a teljes területen éppen akkor amikor felugrott a subtitle, aztàn felirat eltűntével vissza..és ez ide-oda egy bizonyos jelentnél.
Levettem az Oled Brightnesst kb 70re, de ott is ugyanúgy. Nem igazán szép dolog.
Akkor nem jutott eszembe, de lehet hogy a static logo beégését csökkentő funkció okozza (High-on van most nálam), de ha ez a jobbik eset is van, akkor meg elég béna az implementáció…találkoztatok már ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fogyjunk le!
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor