Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Szerintem a belső lejátszó a legkevésbé jelentős elem a képmegjelenítési láncban. Az idei LG modellek ugye két különböző chipsettel jönnek majd, ennek a részletei most nem fontosak, de az igen, hogy jelentős különbségek vannak a képfeldolgozási képességeikben és teljesítményükben. Ezért gondolom azt, hogy ez a chipset a felelős azért, hogy a végén a kép a lehető legjobb legyen. Hogy ez a chipset egy külső v belső jelet dolgoz fel, szerintem kevéssé fontos a végeredményt tekintve.. Egy külső forrásból származó jelet tetszés szerint módosíthatsz, amit majd a tévé rendszere még egy lépcsőben dolgoz fel, ezért az biztos, hogy nem lesz teljesen azonos összehasonlítva akár a belső lejátszóval, akár egy másik forrással. Ezzel azt akarom csupán jelezni, hogy lehet, hogy a külső lejátszó képe neked jobban tetszik, szerinted szebb, de lehet hogy éppenséggel sokkal rosszabb, ha kalibrátorral néznéd. Nagyon szubjektív műfaj ez, hdrről nem is szólva, kinek a pap.
Hogy ne csak a levegőbe beszéljek, az utóbbi három napot egy külső armlogic 905x chipsetes lejátszó tesztelésével töltöttem, a szent grál Kodival küzdve, és én semmi olyan minőségbeli különbséget nem találtam eddig, ami miatt plusz egy eszközzel kellene terhelni magam, ez az én személyes véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Animal Crossing: New Horizons
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- PHILIPS 48OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor