Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zenit73

aktív tag

Köszi a hozzászólásokat!
    Azért a szerviz is megér egy misét, mert amikor eléjük tártam ősszel a problémát, úgy csináltak mintha ez lenne az első - de már látom, hogy tudják ezek pontosan mi a bajom.

Vhiktor
    A belső lejátszót használom, használtam mindig is, az első lapostévém óta (kb. 11 éve).
    HDMI-be nincs dugva semmi, nem használom, csak antenna + USB, mondjuk USB-k tele vannak dugva, de már azt is kipróbáltam, hogy csak az volt csatlakoztatva amiről ment a film, aztán átdugtam másikba, de nincs változás semmilyen irányba.

Mindenkinek:
    Erről jut eszembe: nálam folyamatosan csatlakoztatva van (volt) egy 160GB HDD, az volt a dolga, hogy időnként rögzítsen egy tv műsort, full hibátlanul működött idáig minden tv-men. Most 55C3-nál nem jó ez a HDD, mert a hang 5 másodpercenként elmegy a felvett tartalomnál. Van egy 1TB SSD-m, samsung, asus házban (erről nézem az új filmeket), ezzel sem működik, mert ha elindítom a felvételt, akkor random 5-10-15 perc után magától leáll, és csinál egy bejegyzést az értesítések közé, hogy "ellenőrizzem az adathordozót mert leállt a felvétel". Most egy 64GB-os pendrive van bedugva erre a célra, úgy tűnik eddig, hogy ezzel működik a felvétel. Ez mi? Tapasztalt valaki ilyet, vagy van valami infótok erről?

Új hozzászólás Aktív témák