Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ρσгτσ

addikt

válasz muzsikpeti #91851 üzenetére

Jó...ez az a pont, ahol ellentmondok annak, amit írtam. :D Számomra az LG távirányító jobb tudásban és gombok tekintetében. Viszont ez azért (IS) van, mert én egy kicsit speciálisabb esett vagyok.

Samsung -hoz én mindig venni szoktam "sok" gombos távirányítót, mert azt jobban kedvelem.

Jobban bejön az LG távirányító azért is, mert "egerezni" tudok vele a képernyőn. Ez mondjuk megint felhasználói szokás függő, de szerintem kényelmesebb a levegőben mozgatni a távirányítót, mint lépkedni.

A Samsung távirányítója/rendszere akkor is lehet hátrány, ha több eszköz lóg a TV -n és azokat különböző módon szeretnéd vezérelni. Például nem szeretnéd, ha a TV bekapcsolja a HDMI -re csatlakoztatott eszközt.

Persze ki lehet lőni az univerzális távirányító részből az adott eszközt, csak más opció nem nagyon van. Nem értem, hogy miért nem csinálnak hozzá bővebb beállítási lehetőséget. Például hogy a ki- és bekapcsolás ne működjön, de más vezérlés igen.

Szerk.:
    Egyébként LG -hez is van alternatíva, bár nem feltétlen fed le minden igényt. Én külön rendeltem hozzá egy gamepad -ot.

Új hozzászólás Aktív témák