Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
muzsikpeti
üzenetére
Jó...ez az a pont, ahol ellentmondok annak, amit írtam.
Számomra az LG távirányító jobb tudásban és gombok tekintetében. Viszont ez azért (IS) van, mert én egy kicsit speciálisabb esett vagyok.Samsung -hoz én mindig venni szoktam "sok" gombos távirányítót, mert azt jobban kedvelem.
Jobban bejön az LG távirányító azért is, mert "egerezni" tudok vele a képernyőn. Ez mondjuk megint felhasználói szokás függő, de szerintem kényelmesebb a levegőben mozgatni a távirányítót, mint lépkedni.
A Samsung távirányítója/rendszere akkor is lehet hátrány, ha több eszköz lóg a TV -n és azokat különböző módon szeretnéd vezérelni. Például nem szeretnéd, ha a TV bekapcsolja a HDMI -re csatlakoztatott eszközt.
Persze ki lehet lőni az univerzális távirányító részből az adott eszközt, csak más opció nem nagyon van. Nem értem, hogy miért nem csinálnak hozzá bővebb beállítási lehetőséget. Például hogy a ki- és bekapcsolás ne működjön, de más vezérlés igen.
Szerk.:
Egyébként LG -hez is van alternatíva, bár nem feltétlen fed le minden igényt. Én külön rendeltem hozzá egy gamepad -ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Számomra az LG távirányító jobb tudásban és gombok tekintetében. Viszont ez azért (IS) van, mert én egy kicsit speciálisabb esett vagyok.
Vhiktor