- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Ha elérhető áron lesz 85'-100'-os oled tv, amit 3 méterről tudok nézni a szokott kényelmes helyemen, és lesz TRUE 4K film bőven, akkor természetesen én is be fogok állni a 4k-t éltető emberek közé.
Én a magam helyzetét néztem, miszerint jelenleg kényelmesen 3 méterről tudok nézni, és nem vagyok hajlandó az ágy szélén üldögélve 1-2 méterről nézni az 55' tv-met, hogy lássam a 4k és fhd közti különbséget, így nekem bőven jó a fhd.
És ez sok emberre lehet igaz, hiszen 1-2 méterről kevesen néznek TV-t, persze van egypár, de a kivétel erősíti a szabályt. Ezért hívtam parasztvakításnak.
Tehát ami kell : sok tartalom, elérhető áron a nézéshez megfelelő képméret.
Aki akar lehülyézhet ezért, de attól még ez az igazság.
Hasonló a helyzet, mint egy e320CDI és egy AMG500-as merci között.
Amíg itthon nem lehet 130-nál többel menni, és a 320cdi is bőven megfelelő gyorsulást mutat, addig csak az vesz itthonra 500amg-t, akinek faszhosszabítónak, és dicsekedni kell. Józanul gondolkodó ember nem fektet bele plusz 10-20 milliót egy olyan kocsiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- AKCIÓ! LOGITECH G PRO X 2 Lightspeed Headset 2026.04.18-ig garancia - BEÁRAZVA
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- Jamo HCS 606 5.1 házimozi hangfalszett
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest