Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
szkutyi
üzenetére
Igen, nekem volt ugyan ez a villódzás hiba az új 55" C2-vel. Poén az egészben, hogy az én előző C2-met használja most András, ami NEM villódzott korábban soha. Érdekes, hogy nála is előjött ez, persze lehet egyéb oka, de akkor is fura, hogy már ketten vagyunk ezzel rövid időn belül. Annyiban más András esete most, hogy ő neki konkrétan a legújabb firmware frissítés óta csinálja, nálam meg már lefrissítés előtt is villogott az új.
Ugyebár én ezzel az újjal megvétel óta szívtam, végül azzal oldódott meg, hogy kijött az LG és kicserélték a panelt + ugye a rajta lévő vga chipet. Ezzel nekem eltűnt a villogás, szóval nálam valóban fizikailag a tv volt hibás. Mondta is a csávó, hogy egyébként ez nagyon ritka, hogy ne kábel vagy egyéb külső hiba legyen a villódzás mögött, hát én voltam a kivétel úgy látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor