Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mikeee89: Wingettel programok telepítése a Windows-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Aki monitornak is használja a tv-t rtx kártyával az a nvidia vezérlőbe mennyire állitja a bit mélységet? Én 12-re raktam és rgb és korlátozott menüpontot. Egy youtube videoba láttam. Természetesen 120hz. De ahogy nézem a tv csak 10 bitet tud. Állitsam inkább 10 bitre vagy jobb a max 12 aztán kijön amennyi tud? Csak olyan írjon aki képbe van ezzel
Illetve a tv csak kikapcsolás után regenerál? Azért kérdem mert ha este kikapcsolom hagynám reggelig áram alatt de amikor elmegyek otthonról áramtalanitanám és csak este kapna ujra áramot. Szóval az elég neki hogy pl éjfélkor kikapcsolom és reggel 5-kor áramtalanitom? Ez lenne kb a legnagyobb szélsőség ennél csak többet lenne áram alatt kikapcsolás után. Amúgy egy állat egyre jobban bírom csomó mindent beállitottam rengeteg youtube video után. Már minden modba nagyon fasza és tetszik megszoktam a meleg 50 beállítást is. Játszani is brutál vele mondjuk ehez a asus tuf 3080 is sokat hozzátesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Idő előtt kiderülhetett a Forza Horizon 6 megjelenési napja
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Metal topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Extraflame pellet kályha
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Illetve a tv csak kikapcsolás után regenerál? Azért kérdem mert ha este kikapcsolom hagynám reggelig áram alatt de amikor elmegyek otthonról áramtalanitanám és csak este kapna ujra áramot. Szóval az elég neki hogy pl éjfélkor kikapcsolom és reggel 5-kor áramtalanitom? Ez lenne kb a legnagyobb szélsőség ennél csak többet lenne áram alatt kikapcsolás után. Amúgy egy állat egyre jobban bírom csomó mindent beállitottam rengeteg youtube video után. Már minden modba nagyon fasza és tetszik megszoktam a meleg 50 beállítást is. Játszani is brutál vele mondjuk ehez a asus tuf 3080 is sokat hozzátesz
Vhiktor