- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Visszaolvasva kicsit, több olyan kommentet látok, miszerint "baromi sokat kellett állítani a tv képét, hogy elfogadhatóan/jól nézzen ki." Meg van, aki egyáltalán nem is tudja úgy beállítani, hogy aztán az neki megfelelő legyen.
Most ezen rugózva kicsit, én értetlenül állok a dolog előtt: Eleve ha nem gamingről beszélünk, illetve vegyes felhasználásról, akkor van a legegyszerűbb dogunk, csak be kell tenni filmmakerre vagy ha az nem jön be valamiért, ott a színház/mozi mód, amik direkt filmnézésre készült presetek.
Ha gaming is van, akkor a game optimaliser presetet nem lehet megúszni, de azon belül sem kell egetrengető dolgokat állítani, max a színhőmérsékletet, mert az alapból mindig elég hideg. Ezen felül azt kell eldönteni, hogy dinamikus tone mappingot alkalmazzon a tv vagy a HGiG-ot a HDR tartalmak megjelenítéséhez, én a HGiG-ot preferálom, természetesebb. Ezen felül max a fényerővel kell még játszani, ha túl világos lejjebb venni, de így kb ennyi. Én mindig próbálok a legkevesebbet belenyúlni a rendszerbe, a legminimálisabb változtatásokat eszközölni csak, tényleg csak azt ami szükséges és semmi bajom a képminőséggel sem a C2-n, sem a S95B-n. (S95B az only movie-ra van, ott tök egyszerű volt, sdr/hdr=filmmaker és kész, semmi máshoz nem nyúltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubuntu Linux
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- hcl: Könnyű légierő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor