- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
De végül elfogadtam. Azt akkoriban nem gondoltam, hogy "videóra" Sigma chipnél van jobb. De mivel van szemem, nem csak hitem, megnéztem alaposabban amit írtatok és meggyőződtem róla magam is, hogy bizony jobb az Amlogic. Én megnéztem...értem?
De ha már itt tartunk... kérdezzük már meg, hányan használnak itt Amlogic boxot CE-vel?
A "lakosság" hány százaléka maxolja ki az oledjét azzal, hogy nem a beépített média lejátszóval szívatja magát, hanem vett minimum egy normális boxot? Szerintem nincs 20% azok száma, akik ezt használnák. És akkor beszélnek itt minőségről, meg egyebekről, mikor azt sem tudják sokan, mitől jó valami... ugyanmár, ne viccelődjünk.De ha már digitális... azt mivel magyarázod, hogy két azonos dac chippel szerelt dac között is lehet egetverő hangminőségbéli különbség, hiába ugyanaz 01110011000 jön ki mindegyikből? Vagy ez sem elfogadható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor