- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Vásároltam 220-ért LG A2 48 OLED-et. 2023 Január Media Markt, szóval megvan még a közel 3 év garancia.
Rtings alapján próbáltam kézzel kinyerni amit lehet belőle SDR és HDR esetén. Viszont nekem a Warm50 túl sárgásnak tűnik más is ilyennek tapasztalja?
Warm 35-ön használom és az összes képjavító low-on van.
HDR esetén szemre a Standard adja vissza szemre a legjobb szín telítettséget nem a Cinema mód (szintén túl sárga).
Dolby Vision esetén maradt minden gyári beállítás viszont érzésre mint az SDR esetén nekem a "Smooth movement" tűnik a legjobbnak, gyári Cinematic-ot darabosnak érzem.
Aki A2-őt használ és nem "Vhiktor" kalibrálta neki, milyen beállításokat használtok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest