- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hihetetlen ez a C7. Ma teljesen véletlenül elindítottam a ME:Andromeda-t (egy másik játék helyett, a szomszédos parancsikonnal), ami 1080p120 HDR beállításokon volt hagyva, miután teszteltem a legutóbbi szoftverfrissítés óta vajon működik-e már (és akkor megállapítottam, hogy nem), és most teljesen le voltam döbbenve, hogy ebben a felbontásban átváltott a TV Rec2084 (HDR10) TRC-re, tehát jól működött (be volt kapcsolva mindenféle diagnosztikai OSD a játékban, mert nem játszom vele, csak a HDR-t tesztelgetem, illetve érzésre és látványra is 120Hz és HDR volt egyszerre). Közben áttettem a TV-t PC-ből TV módba, és még mindig működött. Aztán kiléptem a játékból, elindítottam még sorban kétszer, és egy filmlejátszót is így (1080p120 HDR) vagy háromszor, de most már nem vált át soha (nem működik, SDR gammában marad annak ellenére, hogy a TV OSD-je azt írja átváltott HDR-be).

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor