- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
blakey #82822 üzenetére
Örülök, hogy a Vodafone ennyire rugalmasan megoldotta a gondodat. Akkor én is hadd mondjak el valamit a Vodafonról. Nem nagy dolog, de az én seggem nem lett kinyalva.
Tegnap hívtam őket, mert a CI kártyám nem kezeli az ékezeteket, csak ákombákomokat ír ki a műsorújságban. Kb. 10 perc mire emberrel tudtam beszélni. Elmondom neki mi van, erre ő: fogalmam nincs, hogy ez mitől lehet. Kérdem tőle: akkor mi legyen? Mondja, hogy nem tudja... ÉÉÉS, a kábeltévé hibabejelentőjét hívtam, nem Marikát a pénzügyön. Na, arre ma feltettem a kérdésemet itt a PH-n a Vodafon "tévés" fórumon, mire jött a válasz, hogy állítsam Szlovákra az országot és jó lesz...... és ezt a hibabejelentőn senki nem tudta megmondani, hogy a CI kártyát állítsd Szlovákra te paraszt, mert a UPC annak idején baxott szoftvert gyártani a magyarhoz, a Vodafon meg pont annyira kakál rá, mint az elődje.És akkor ne általánosítsak. Az általánosításhoz elég egy egy kiragadott eset, mert ettől lesz valami rossz, ha akár csak egy esetben is nem téged szolgálnak és nem érted vannak azok, akik korábban elfogadták a pénzedet. Havi 10 rugót fizetek nekik. Évek óta nem panaszkodtam semmire. Egyetlen tanácsot kértem volna, de azt sem tudták, mit mondjanak. És nem az a baj, hogy a srác nem tudta, hanem az, hogy meg sem próbált volt később visszahívni, hogy : uram, utánajártam és ez a megoldás. Vagy hogy kiküld egy szerellllőt, hogy ránézzen. Egyszerűbb volt lerázni. Én ilyenkor csak általánosítani tudok.. mert olyanok az alkalmazottak, amilyen az elvárás a cégvezetés részéről, de ez már tényleg nem idevaló téma....
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG (OLED77C17la) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED ! AKCIÓ
- LG ( OLED65G48) 165CM 4K SMART OLED ! CSÚCSMINŐSÉG ! UJ MODELL AKCIÓ
- Philips 55OLED705 4K OLED Android TV
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest