- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiask
senior tag
Sajnos az OLED, ahogy írták a rövid válaszidő miatt sajnos a 24fps-es filmeknél gondot okoz, mivel így "sokáig" van kint egy egy képkocka majd jön egy új képkocka, amin már minden máshol van, majd ez megint "sokáig" kint van az "állókép", majd megint minden máshol van a következő képkockán... Így darabos lesz a mozgás.
Én is érzékeny vagyok erre.
A mozgás szempontjából jobb, ha egy pillanatig van kint csak az állókép, majd inkább semmi, majd a következő képkocka jön. Impulzus szerűen. Persze így villogna. Ezért pl a régi filmes mozigépek is azt hiszem kétszer, vagy lehet, hogy háromszor villantanak fel 1-1 képkockát.
A plazma elvben ezt csinálta, hogy impulzus szerűen villantotta fel párszor a képkockákat. És szerintem jól is csinálta. Persze van aki villogni látta. Én mondjuk nem.
Ehhez a BFI áll közel OLED esetén, de sajnos így a fényerő nagyon csökken, így HDR esetén sajnos gyakorlatban nem nagyon lehet használni. Amúgy Philipsnél én nem jöttem rá, hogy a 3 Fast Motion Clarity setting pontosan mit csinál. És a neten is megoszlanak a vélemények melyiket kéne 24 fpshez használni. És talán olyan sokat nem is dob rajta, sajnos.
OLEDnél ha nőne a fényerő és a BFI is tudna nagyobb frekvenciát az tök jó lenne szerintem.Ja és Pure Cinemára(valódi mozira) érdemes rakni a filmstílust, mert különben nem lesz kadenciahelyes a 24fps.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor