Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Beégésre csak G2 esetén van gari. Egyébként ha nem húzod nagyon a panelt, akkor nem lesz baja. értem ez alatt h nem fullon van az oled fény, hanem 1/3 környékén, be van kapcsolva a logo sötétítés, meg a pixel orbiter is. Nekem volt egy ec930v tv-m 1st gen. Az elején nagyon féltem a beégéstől, de most, hogy már sok éves volt, "nem volt érte kár" az utóbbi 2 évben nem figyeltem rá egyáltalán (talán bennem is volt ha végre tönkremegy jöhet az új
)Szóval volt olyan sokszor, hogy egész nap comedy central ment háttérben rajta, átkapcsolás nélkül. Kb fél fényerőn használtam és semmi. 0 nyoma bármi ghostingnak, pedig az a 1st gen panel szeretett beégni. Mondjuk plazmáról jöttem, ott hasonlóan óvatos beállítások mellett 2 óra national geographic után még 10 percig ghostingolt a logo. (50ST60)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Vhiktor