- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Beégésre csak G2 esetén van gari. Egyébként ha nem húzod nagyon a panelt, akkor nem lesz baja. értem ez alatt h nem fullon van az oled fény, hanem 1/3 környékén, be van kapcsolva a logo sötétítés, meg a pixel orbiter is. Nekem volt egy ec930v tv-m 1st gen. Az elején nagyon féltem a beégéstől, de most, hogy már sok éves volt, "nem volt érte kár" az utóbbi 2 évben nem figyeltem rá egyáltalán (talán bennem is volt ha végre tönkremegy jöhet az új
)Szóval volt olyan sokszor, hogy egész nap comedy central ment háttérben rajta, átkapcsolás nélkül. Kb fél fényerőn használtam és semmi. 0 nyoma bármi ghostingnak, pedig az a 1st gen panel szeretett beégni. Mondjuk plazmáról jöttem, ott hasonlóan óvatos beállítások mellett 2 óra national geographic után még 10 percig ghostingolt a logo. (50ST60)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy ruhás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Witcher topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- PC Architech NOVA Gamer PC
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Vhiktor