Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
Lujo123
üzenetére
Tehát azért nem vettél S95-öt, mert olyat olvastál, hogy több panelben is volt egy kis ív. Ezért az LG mellett döntöttél, amihez azért kellett már az elején kihívni a szervizt, mert hajlott volt a panel és cseréltetted.
Akkor a mostani beszámolód alapján LG-t ne vegyen senki? Ha a logikádat követem...Túl van lihegve erősen.. Egyrészt nagyon sok LG_ben is van ív ha felülről nézed. A 65" B8-omban elég szép kifli volt. De ezt csak akkor láttam, ha felálltam a tv állvány bútorra, és felülről néztem. Ahhoz, hogy szemből a legcsekélyebb mértékben is zavaró legyen, akkor görbület kell amit el sem bírna a panel. Szóval soha az életbe fel sem tűnt a B8-on, hogy van benne egy ív. Amikor levettem eladáshoz akkor csodálkoztam rá, hogy milyen kifli van középen.
Most 65" S95 van, ami pedig nyíl egyenes. De ha annyi kifli lenne benne mint a B8-ban, az sem érdekelne, mert soha nem látod. Viszont a képminőség.. na azt már látod..
Te tényleg elhiszed az ilyen "beszámolókat", hogy oldalról nézve S alakú lett a kijelző?
Tényleg kíváncsi lennék, hogy itt a fórumozók között kinek a tévéjében van minimális hajlás, s leginkább mennyire zavarja őket. Ez utóbbiak száma szvsz nulla.
Ellentétben a tintinggel és bandinggel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Spórolós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED C2 42 hibátlan, beégésmentes, gamer TV (PS5/XBOX/PC, 120Hz, HDMI 2.1)
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor a mostani beszámolód alapján LG-t ne vegyen senki? Ha a logikádat követem...
Tényleg kíváncsi lennék, hogy itt a fórumozók között kinek a tévéjében van minimális hajlás, s leginkább mennyire zavarja őket. Ez utóbbiak száma szvsz nulla.
Vhiktor