Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zan
aktív tag
Én úgy vagyok vele, hogy ez egy Media Markt, ahol nem hinném, hogy bármitől is kell tartani egy vevőnek, hogy átb*sznak, vagy félrevezetnek. Innentől kezdve nekem egyszerűbb, ha már a kezemben minden papír róla, hogy kifizettem és nem akkor kell szarakodni vele, amikor megjön a tv. Ha valami nagyon nagy baj történik, akkor is azt hiszem, hogy 10 munkanapon belül (úgy tudom ennyi, de javítsatok ki, ha tévedek) elállhatok az üzlettől, jogom van hozzá.
Nyilván egy webshopból rendelve egy forintot sem fizettem volna ki előre. De ez Magyarország egyik legnagyobb elektronikai üzletlánca és személyes vásárlás volt, tehát minden papírt a kezembe kaptam ott helyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-roller topik
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Óra topik
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor