Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ribarszki
üzenetére
Biztos van Philipsnél és Sonynál is bőven, láttam is AV fórumon képeket párat. de pl nekem és akinek itt ajánlottam egy 806 -ot annak is teljesen homogén a kép, rózsaszín felhősödéstől mentes.
Volt már róla szó, hogy LG könnyen cserél panelt, mert saját maga gyártja( illetve az LG display) de egyes gyártóknak valószínűleg válogatott paneleket ad drágábban, azt hiszem alaves írta ezt le, könnyebb jó panelt kifogni a lottón. természetesen itt is vannak hibás darabok.
Ez az enyém, nekem ez miatt jó a véleményem, de megértem hogy te megégetted magad ezzel így más, elég durva az a kép amit betettél.

Ha vált Philips is erre a samu eljárásra teljes lesz az örömöm, mert lesz ambi, lesz DTS meg minden ,plusz jó fényerő,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Android szakmai topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Jövedelem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor