Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
Egyre inkább gondolkodom C21LA helyett egy Panán.
Amiket eddig olvastam kezdenek meggyőzni. Engem meg lehet ha jók az érvek mellette.65-ös méretben szeretnék majd OLED-et, túlnyomó részt filmnézés és PS5 használatára. Jelenleg egy régebbi LG LED-et használok, ami már bőven megérett a cserére. PC-ről mennek a filmek PLEX-en keresztül, de nemrég jött az üzenet, hogy megszűnik a modellre a PLEX támogatás és azt is észrevettem, hogy egyre több fájl van amit nem tud kezelni. A PLEX alapvetően tetszik így lehet azt használnám az új TV-n is, hacsak nem tudtok jobbat ajánlani.
Olvastam itt hogy vannak jobb megoldások a PC-ről történő filmnézés helyett, minőségromlásról is írtatok itt, ami ha valóban így van akkor abszolút felejtős megoldás. Egyébként is macera a gépet benyomkodni filmezés előtt.
Tegyük fel, hogy megveszem az új TV-t, milyen eszközöket ajánlanátok mellé, hogy minőségromlás nélkül tudjak filmezni? NAS, stb... (Konkrét típusra gondolok ami redelhető ) BR lejátszóm van az tiszta sor, virágbolti rip-ekre gondolok leginkább, torrentezésre. Van-e mód arra, hogy a torrenteket mobilról távolról menedzseljem, otthoni PC-ről fájlokat toljak át.
NAS-t még sosem használtam, gondolom valami ilyesmi lesz a megoldás, csak nem nagyom vágom én ezt ezért elnézést ha b*l**sz kérdést tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Vatera, Teszvesz topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- Assetto Corsa EVO
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor