- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbnd-007
tag
Már majdnem végeztem egy év visszaolvasással, közben lett kérdésem is. Jelenleg LCD TV + Wetek Core (Kodi) + QNAP NAS (ARM procis, transzkódolásra nem alkalmas) + PS4 a config. Főleg web-dl-t és bdripet nézek, 720p-1080p méretben, PS4-en meg RPG és survival jellegű játékokkal játszom, akcióval nem annyira.
1. LG C2 és Phillips 806 közt vakarózok, 65-ös méretben. A Wetek média box régi, csak 1080p-t tud. Megszoktam a Kodi rugalmasságát, ezért kicsit tartok az LG zárt rendszerétől. Ha mégis az LG-t választom, mennyire leszek elégedett a beépített lejátszóval? Vagy mindjárt adjak hozzá az árhoz egy Shield-et is? (Ha át kell muxolni valamit, azt megoldom, ezért a DTS hiánya nem zavar, de például az, hogy tudjam, melyik sorozatepizód következik, jó lenne.)
2. Eredeti hanggal és felirattal nézünk mindent. A beépített médialejátszóban lehet felirat méretet, színt, átlátszóságot állítani a C2-nél? (A C1-nél olvastam panaszt, hogy HDR nézés közben kiégeti a szemet a felirat.)
3. A C2 tudom, hogy sok játékos feature-t tartalmaz, csak azt nem tudom, hogy ezeket hardcore gamerek értékelik csak, akik sírva fakadnak, ha csak 119.9 Hz a képfrissítés, vagy a magamfajta vén kocagamer is profitál belőlük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor