- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
Sliderxy #77044 üzenetére
Szerintem lesz, majd egyszer, valamikor a távoli jövőben. Csak akkorra a tv 8/16 isten tudja hány K lesz. Amíg az internet a szűk keresztmetszet addig ez marad.
A kábel tv szolgáltató is pl. kivezette már jó pár éve azokat az SD adásokat amiből van HD ne foglalja a frekvenciát vagy mit, meg az analóg adás beszüntetését is ezzel indokolták.12-13éve amikor a Samu FHD tévét vettem még nem volt HD adás a kábelen vettem egy földi digitális antennát, hogy a foci VB-t HD-be tudjuk nézni. Ma meg amikor a következő tévét vettem már 4K az elvárás a tévé meg még mindig SD nagyobb részt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- BMW topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest