Hirdetés
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Tegnap vittük haza a 65oled806-os philipset. Nekem a korábbi tévém egy nagyon egyszerű konzollal volt felrakva, a philipset is ezzel kínlódtuk fel. Két függőleges "U" konzol a TV hátulján, a falon meg egy keresztbe amire "felakasztódik" . Nekem is kábelcsatornás, mintha egy kép lenne a falon, szépnek szép, az biztos.
DE!! (jó nagy de)
Hát basszus.... Nagyon megizzasztós egy hatvanötös oledet így felrakni. Semmi fogása. Alul még csak-csak, ott vastagabb és nem csupán a kijelző, node meg is kellene felül támasztani, fogni.... szerintem lett pár ősz hajszálunk, annyira félelmetes azt a vékony kijelzőt fogni. Folyton attól retteg az ember, hogy kárt tesz benn. Mindenkinek ajánlom, ha igy akarja felrakni, a tv alatti médiatárolót vegye el előbb, mer derékfájdítós még két embernek is faltól 60-80 centiről felrakni. Egy ember szerintem 65"-es tévét fel sem tudja rakni. (az 50-est még simán megoldottam magam, hiába volt nehéz a plazma, de legalább át tudtam azt még fogni)
Aztán igen, fenn a TV a falon, elég közel a falhoz, még nem tudom az optikai kábelt hogy dugom be a helyére, az antenna vezetéket már beledugtam
Biztos beletalálok majd pár próbálkozásra az optikai aljzatba is....
Erősen elgondolkodtam egy olyan konzolon, ami messzebbre eltartja a TV-t a faltól, de most nincs kedvem egyelőre levenni sem a helyéről
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Spórolós topik
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macska topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED C2 42 hibátlan, beégésmentes, gamer TV (PS5/XBOX/PC, 120Hz, HDMI 2.1)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Biztos beletalálok majd pár próbálkozásra az optikai aljzatba is....
Vhiktor