- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabor970
üzenetére
What Hi-Fi a Philips 806 -ot használta referencia TV-nek egy darabig itt pont azzal ereszti össze a 980-at. [link]
ÉN is néztem és próbáltam amúgy ezt a típust, jó kis TV .Lehet egy áruházban nem ezt vennéd meg egymás mellett kiállítva az LG mellett, mert kicsit vissza fogottnak tűnik, de ez szerintem a Pana filozófiája.Pana előnye a jobb színhelyesség, pontosabb kép és kissé nagyobb csúcs fényerő, bár panelből ez egy régebbi típust kapott. nem az új emelt fényerejűt. . Ami nem tetszett benne még a külső dizájn a talpakkal, hát nem tudom ez szubjektív de szerintem elavult kissé.
Philipsnél Élesebbnek hat a kép , jobb a mozgásmegjelenítés és a színek közötti a kontraszt a teszt szerint. nekem ez bejött amúgy a TV nézés alatt jelenleg talán a legjobb képet nyújtja mozgásban és feljavításban.
Játékra egyforma a két tv és támogatják HDR-t ( 10+ is) DV-t is.
Philipsnél jobb a hang( beépített sub) és ott az Ambilight és sokoldalúbb az Android , látványos a smart kezelőfelület a szoftverek miatt ,de cserébe instabilabb, előfordulnak idegesítő fagyások.
Pana menüje egyszerűbb de stabilabb, átlátható, nekem tetszett. Pananál nincs HBO max natívan.
Azt gondolom mindkét tv jó és egy kategória.
Ami viszont nagyon fontos, hogy érdeklődd mega Pana szervíz hátterét, mert azt nem tudom. Philipsé jó, ez már kiderült, Panáról nincs infóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mikrotik routerek
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor