- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nekem 99%, hogy feltűnt volna, ha dolgozik a TrueMotion, de nem láttam.
Az viszont nemrég feltűnt, hogy SDR és TV módban néha mozgás függvényében sötétíti a képet (mint ha lehúznád az OLEDFényt-t amint elkezd mozogni valami, aztán vissza fel, ha megállt).
Windows asztalon ablakokat tologatva ezerszer könnyebb kiszúrni az ilyet, mint film közben.
Sőt, ha valaki lasabb váltású LCD-ről jön, az hozzá is van szokva valami haosnlóhoz (mikor nem elég gyors az LCD, hogy faltól-falig átváltson két képkocka közt, így fekete-fehér helyett szürke-szürkét rajzol mozgás közben).Ez pont az, amit a Motion Eye Care funkciótól várnék, viszont az nekem eddig szándékosan Ki/Be kapcsolgatva még sohasem látszott működni. Szerintem inkább ez lehet a ludas: önálló életet él, hogy a menüben látható kapcsolóállástól eltérően vagy mégsem vagy mégis működik. Ez picit hasonló érzetet adhat, mint egy laza BFI (csak a korrektség kárára, mert sötétebbnek látod a képet a mozgás függvényében). Ez a még szegény ember BFI-jétől is olcsóbb BFI.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor