Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
umek
tag
Érdekességként megosztom veletek, hogy ma megérkezett a kuponos Samsung S95B, de nem is ez a lényeg, hanem a hogyan...
Röviden annyi, hogy épp új helyre költözünk, jelenleg épp munkálatok folynak nálunk, így még nem lakunk ott, de a TV-t már oda rendeltem, hogy ne nekem kelljen szállítanom. Az előző lakó otthagyott egy régi samsung lcd-t, így a rendeléskor beállítottam, hogy a régi készülék elszállítását is kérem, ami díjmentes lehetőség volt. Szuper, erről sem nekem kell gondoskodnom, és még a márka is hazakerül.

A Raben nevű szállító cégtől kaptam egy e-mailt a rendelés után, hogy folyamatban van a szállítás, és volt lehetőségem jelezni, hogy melyik napra kérem, így 07.11-re kértem, mert tudtam, hogy akkor ott leszünk a háznál. Ez lett a várható szállítási nap.
A Samsung is küldött mailt, az egy másik Raben-es oldalra irányított, egy másik szállítási azonosítóval, ahol nem lehetett dátumot megadni.
Itt még nem gyanakodtam.
Tegnap (07.11) még nem volt kiszállítás alatt a rendelés státusza, mára viszont az lett. De sebaj, ma is ott voltunk a háznál.
Hívott egy Raben futár, hogy elvileg tőlem vinne el egy raklap cuccot.
Mondtam neki, hogy szerintem egy használt TV-t fog elvinni, másra nem tudok gondolni. Megegyeztünk, hogy fél óra múlva jön, elviszi.20 perc múlva hív a feleségem a háztól, hogy meghozták a TV-t, de nem vitték el a használtat. Gondoltam biztos valamit elnézett a futár, semmi baj, a tv megvan, ez a lényeg.
Még eltelt 10 perc, hív a feleségem, hogy elvitte egy másik Raben futár a használt TV-t.
Tehát 10 perc különbséggel kiküldtek 2 futárt ugyanarra a helyre, mindketten rohadtnagy kamionnal érkeztek.

Így már tiszta volt, hogy miért küldtek külön e-maileket. Ilyen benya árak mellett lehet, hogy meg lehetett volna oldani máshogy is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondtam neki, hogy szerintem egy használt TV-t fog elvinni, másra nem tudok gondolni. Megegyeztünk, hogy fél óra múlva jön, elviszi.
Vhiktor