Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batyops
aktív tag
Szerintem Janos666 forumtars hozzaszolasai nagyon hasznosak. Tobbek kozott nekem is segitett mar itt a forumon. Az pedig kifejezetten tetszik hogy szakmai szemmel vizsgalja az adott oled tv-t ezzel is ramutat annak esetleges hibaira ami egyreszt pl. egy frimeware frisitessel meg orvoslohat az lg. Gondolok itt a 4k hdr pc modra ahol tenyleg el van csuszva valami. Szoval szerintem nem akar o bizonygatni semmit. Raadasul ezeket adott esetben muszeres meresekkel is ala tudja tamasztani. En mindenesetre remelem hogy itt a forumon meg sok erdekeseget olvasok tolle. Jo dolog ez hogy ennyire izekre szedi azt az oled tv-t sok hasznos info van az irasaiban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor