Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
SDR-hoz bőven sok a 18, nekem is annyi van most.

Nekem is kellemetlen is volt napig plazma után a 16-18
De kísérletképp fix 100nit-re húztam OFF-olt ABL-el a PDP-n megszokott 90+ABL helyett. Részben sikerült megszokni, viszont most szinte mindig világít a lámpa a szobában, amit plazmával csak ritkán kapcsoltam fel (ahhoz egy kis beszűrődő napfény is elég volt a falakra).Mondjuk HDR játékhoz (fény/kontraszt 100/100) mindenképp le kell nyomni a lámpát, az már zavaróan sötét dinamikus kontraszt nélkül sok jelenetben, mert olyankor 10000nit a metradata , amivel túl agresszív az LG-nél a roll-off.
A dinamikus kontraszt első ránézésre megoldja, viszont a színhelyességet hazavágja, főleg High-on, pedig addig kéne tolni, hogy normális legyen fényerő szempontból. -> Nem tudom, hogy ezt miként éli meg az, aki 20 feletti OLED Fénnyel tolja az SDR-t, mert max 10-es OLED fényű SDR-nak felel meg a 100-as HDR-ben az SDR tartomány.
Fogalmam sincs mit akart ezzel az LG, mert úgysem a sötét jelenetektől fog beégni HDR módban, a csúcsfény pedig most is elérhető a világos foltoknak, amik IR-t tudnak okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Autós topik
- PH! Darts
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Trollok komolyan
- Alkoholista nevelde
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...