Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bnorci71

addikt

válasz odium #69327 üzenetére

jó hónapja használom az 55Oled706-t
    a tv csatorna váltás tényleg lassú még a 12éves Samu is gyorsabb a menü szerintem nem lassú egyáltalán, sőt ahogy pattogtatod a távot úgy szalad a menü is nyíllik záródik az opciós lista

fény
    mindenki kevesli ,hogy jajj jujj az Olednek kevés, nekem egyáltalán nem kevés amit tud, na meg ha mozizni akarok besötétítek, nem verőfénybe fogok mozizni :Y
    nálam a C1 volt még képben aztán a több támogatott HDR szabvány és hangformátum miatt a 706 lett. Bár van HTPC de a UHD már nem megy neki dedikált lejátszót se akartam a Kodi meg mindent visz de a beépített lejátszó is.

nem mondom, hogy ez jobb mint a Sony vagy Lg B/C1 csak az eladó hülyeségeit cáfolom.

TechN7ne
    Én sem hallottam jókat a Philips-ről ,gyenge alatta a hardver ,lassu a menü ,kedveli dobálni a hálózatot ,maga a márka sem volt soha az elsők közt.

a hallottam meg a tapasztaltam elég messze van egymástól
    Hálózatot még sose dobott el, mire gyenge a hardver? Pénteken DTS-HD-Master Audió anyaggal fárasztottam kb 5-6órát meg se rezzent még csak meleg se volt hátul ezek a fájlok 4-6perc és ~1Gb körüliek szóval van adat amivel dolgozni kel. De UHD film hálózatról játszva beletekerve se reccen a vas.
    Szóval a hallottam ezt azt nem terjesszük már :R
    Nem azért védem mert ezt vettem és ez a legjobb mert van tőle jobb tv ez biztos.

Új hozzászólás Aktív témák