Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
jó hónapja használom az 55Oled706-t
a tv csatorna váltás tényleg lassú még a 12éves Samu is gyorsabb a menü szerintem nem lassú egyáltalán, sőt ahogy pattogtatod a távot úgy szalad a menü is nyíllik záródik az opciós listafény
mindenki kevesli ,hogy jajj jujj az Olednek kevés, nekem egyáltalán nem kevés amit tud, na meg ha mozizni akarok besötétítek, nem verőfénybe fogok mozizni
nálam a C1 volt még képben aztán a több támogatott HDR szabvány és hangformátum miatt a 706 lett. Bár van HTPC de a UHD már nem megy neki dedikált lejátszót se akartam a Kodi meg mindent visz de a beépített lejátszó is.nem mondom, hogy ez jobb mint a Sony vagy Lg B/C1 csak az eladó hülyeségeit cáfolom.
TechN7ne
Én sem hallottam jókat a Philips-ről ,gyenge alatta a hardver ,lassu a menü ,kedveli dobálni a hálózatot ,maga a márka sem volt soha az elsők közt.a hallottam meg a tapasztaltam elég messze van egymástól
Hálózatot még sose dobott el, mire gyenge a hardver? Pénteken DTS-HD-Master Audió anyaggal fárasztottam kb 5-6órát meg se rezzent még csak meleg se volt hátul ezek a fájlok 4-6perc és ~1Gb körüliek szóval van adat amivel dolgozni kel. De UHD film hálózatról játszva beletekerve se reccen a vas.
Szóval a hallottam ezt azt nem terjesszük már
Nem azért védem mert ezt vettem és ez a legjobb mert van tőle jobb tv ez biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen széket vegyek?
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 3
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor