- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
odium
aktív tag
Végigolvastam az utóbbi pár hónapot, a leírtak és a tesztek nézegetése alapján nagyon hajlok egy Philips 65oled706 beszerzése felé. Miután online kiképeztem magam, gondoltam élőben is megnézem az oledeket, még ha egy neonfénnyel megbombázott áruház nem is a legalkalmasabb erre. Szombathely felé járva az ottani MM-be mentem, ahol sajnos pont átrendezés alatt van a tv részleg, szóval a készülékek össze-vissza forgatva, a földre téve tekinthetők meg, ráadásul egy részük nem is működött. Ha már ott voltam, ténferegtem kicsit, az eladó észre is vett, nagyjából felvázolta az oledekkel kapcsolatos helyzetet, az LG B szériáját favorizálva. Újakat nem mondott, a Philipsről le akart beszélni, merhogy alacsony a fényereje és brutál lassú a rendszere. Mondom dedikált lejátszóm van, nem érdekel ha a tv nem játszik le valamit. Azt felelte, hogy a menürendszere lassú, maga a navigáció akadozik. Meg, hogy náluk sosem volt kiállítva ez a típus. Végig hallótávolságban volt egy sony-s eladó is, aki - miután megint magamra maradtam - felvilágosított, hogy az MM-es kolléga hülyeséget beszél, a Sony a legjobb mindenre. Hiszen a ps5 is sony, ki tudna náluk jobbat csinálni játékra? :) A kamu térbeli hangot demózta mennyire állat, mondom saját hangrendszerem lesz, nem érdekel mit tud a tv. A Philips menürendszerét és gyenge fényerejét ő is kiemelte. Most már nagyon szeretném élőben látni a 706-ot, lehetőleg úgy, hogy van mellette másik oled is. Esetleg tudtok a Dunántúlon olyan üzletről ahol megtehetem ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Trollok komolyan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS routerek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Sorozatok
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Horgász topik
- További aktív témák...
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor