Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Elhoztam, mert végül is csak a rögzítő pánton járkáltak az emberek, a távirányítónak meg szerencsére nem lett baja, amúgy se nagyon használom. De ha rossz lett volna, akkor volt tanúm, hogy mi történt.
Ha már ennyire ott bontani akarják a boltban, akkor vigyék egy dedikált, nyugodt helyre, és ott nézzük meg együtt, és mondjuk ott ki is lehetne próbálni sötétben. Szerintem ennyi pénzért már elvárható lenne az a plusz 3 perc, és egy 1m2-es külön sarok... Mondjuk én a legolcsóbb modellt vettem, aki a drágábbat veszi, ott még inkább fontos lenne ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor