Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha jól tudom ez OLED Tv topik, nem LG és belan topik.. Véleményt olvastál arról, hogy van más szempont is attól hogy egy tv nek milyen a szervize,(ami természetesen nem elhanyagolható) például az hogy milyen az oled TV ken belül a képminősége és milyen a mozgásmegjelenítése. Számomra a Sony és a Pana más kategóriát képvisel, mint az LG de a Philipsé is jobban tetszett az utóbbi 1 hónap megtekintései alapjánminta C1. sajnos G1 -et nem tudtam megnézni. Sokat vacilláltam hogy LG legyen vagy Philips,de végül hoztam egy döntést amit nem bántam meg sőt...
Amúgy ezt jobban tudod ha jól tudom ugyan az a szervíz ami az LG-vagy legaláb is az ő központi szervízükkel dolgoznak, ha jól tudom Magyarországon az a Philipsé is..Szervíz KFT,de lehet csak LG hangcuccokat javítják ők. legalább is nekem ez van a garanciámon. Igen az LG koreai a Philips meg TCL kínai, de gondolom költői kérdés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor