Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
Nem vagyunk egyformák, nekem is 1 hete van meg az LG 65C11, és amikor bekapcsoltam, azt néztem, hogy őőő, ez akkor most miben is jobb, mint az eddigi? Aztán áttettem élénkbe, betettem Youtube-ról a 4K-s oled demo videókat, amik az áruházakban mennek, és akkor már elkezdtem érezni, hogy megérte azt a közel 600 ezret a tv... de ha nem lehet használni, akkor ez van, maradok én is az eredeti beállításon, és mint valami idióta, néha átkapcsolgatom élénkbe, amikor olyan videót nézek..
Csak ha ezt tudtam volna, lehet, hogy egy Samsung QLED-del jobban járok, mert gondolom annak mindegy, hogy mennyire vannak feltoltva a színek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak ha ezt tudtam volna, lehet, hogy egy Samsung QLED-del jobban járok, mert gondolom annak mindegy, hogy mennyire vannak feltoltva a színek.
Vhiktor