Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m.martin

csendes tag

Sziasztok,

Tv vásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket, ugyanis sosem volt még Oled tv-m.

Első sorban játékra venném egy PS5 mellé, de menne a netflix, hbo go és néha UPC-s csatornák is. Nem tudom számít-e valamit, de sztori központú játékokkal szoktam játszani főként, de néha megy a multi is(Warzone, BF1, esetleg a BF2042)
    A szobát teljesen eltudom sötétíteni, ezért is gondoltam az Oledre.
    400-500 ezerért szeretném a lehető legjobb döntést meghozni és minimum 3 évre tervezek.
    Olvastam magyar és külföldi teszteket is, néztem YouTube videókat és az itteni hozzászólásokból is elolvastam pár százat(nagyrészt itt értesültem a sok hibás panelről is) plusz voltam bent a media marktban és a jelenlegi kiszemelt az eddigiek alapján az LG C1-es szériája a gamer funkciói miatt(is), de nincs még egyenlőre kőbe vésve.
    A YouTube-ra kitérve, több videót is néztem, de van egy ami a legjobb gamer tv-nek állítja be idén a C1-et. Azért említem meg így külön, mert egyébként egész jó videókat szokott készíteni a tag, csak ugye nem tudom, hogy most valóban így gondolja-e vagy esetleg volt egy kis kenőpénz az LG-től, esetleg mindkettő, mert a majdnem 13 perces videóban 1 negatív dolgot nem hozott fel, konkrétan agyon dicséri a tv-t…

A méret minimum 55 col lenne, de ha lesz rá egy nagyobb akció, akkor inkább a 65 colosat venném és ebből kifolyólag lenne is egy kérdésem, hogy mik a tapasztalok az elmúlt évek alapján, érdemes-e várnom a black friday-re vagy az ünnepi időszakra? Tudom, hogy sok terméknél egy óriási nagy átverés a black friday akció főleg magyarba, de a tvnél nem tudom hogy van.
    Érdekelnének a vélemények és a tapasztalatok erről a párosról(C1 és PS5).

Köszönöm előre is a válaszokat. :)

Új hozzászólás Aktív témák