Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.martin
csendes tag
Sziasztok,
Tv vásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket, ugyanis sosem volt még Oled tv-m.
Első sorban játékra venném egy PS5 mellé, de menne a netflix, hbo go és néha UPC-s csatornák is. Nem tudom számít-e valamit, de sztori központú játékokkal szoktam játszani főként, de néha megy a multi is(Warzone, BF1, esetleg a BF2042)
A szobát teljesen eltudom sötétíteni, ezért is gondoltam az Oledre.
400-500 ezerért szeretném a lehető legjobb döntést meghozni és minimum 3 évre tervezek.
Olvastam magyar és külföldi teszteket is, néztem YouTube videókat és az itteni hozzászólásokból is elolvastam pár százat(nagyrészt itt értesültem a sok hibás panelről is) plusz voltam bent a media marktban és a jelenlegi kiszemelt az eddigiek alapján az LG C1-es szériája a gamer funkciói miatt(is), de nincs még egyenlőre kőbe vésve.
A YouTube-ra kitérve, több videót is néztem, de van egy ami a legjobb gamer tv-nek állítja be idén a C1-et. Azért említem meg így külön, mert egyébként egész jó videókat szokott készíteni a tag, csak ugye nem tudom, hogy most valóban így gondolja-e vagy esetleg volt egy kis kenőpénz az LG-től, esetleg mindkettő, mert a majdnem 13 perces videóban 1 negatív dolgot nem hozott fel, konkrétan agyon dicséri a tv-t…A méret minimum 55 col lenne, de ha lesz rá egy nagyobb akció, akkor inkább a 65 colosat venném és ebből kifolyólag lenne is egy kérdésem, hogy mik a tapasztalok az elmúlt évek alapján, érdemes-e várnom a black friday-re vagy az ünnepi időszakra? Tudom, hogy sok terméknél egy óriási nagy átverés a black friday akció főleg magyarba, de a tvnél nem tudom hogy van.
Érdekelnének a vélemények és a tapasztalatok erről a párosról(C1 és PS5).Köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor