Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
m.martin
üzenetére
Én 1,5 hónapja vettem és használok egy 55-ös C1-et PS5-el és Series X-el is. Nekem eddig nagyon tetszik, gyakorlatilag mindent tud amit az új konzolok igényelhetnek, még a Dolby Vision-t is 4K 120 Hz mellett (az más kérdés, hogy Xbox-on Orin kívül más játékot nem tudok ami 4K mellett 120 FPS-el menne
).Hosszú távon max a játék HUD beégésétől tartok egy kicsit a 100-as HDR fényerő mellett, de igazából max 100-150 órát játszom ugyanazzal a játékkal (de már az is kirívó), aztán cserélődnek, ezért talán nem lesz gáz. Szerintem nyugodtan vedd meg, szinte biztosan nem fogsz csalódni.
Egy dolog ami idegesített az a talpnak az összeszerelése, de szerencsére csak 1x kell összerakni, illetve a távkapcsolón az elemtartó rekesz fedele nálam kicsit lötyög. Ennyi pénzért szerintem elfért volna egy háttérvilágítás is a kapcsolóra, nemhogy ne legyen tökéletes az illesztése.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Whisky topik
- One mobilszolgáltatások
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 55 B3 - 120Hz, 140cm, 4k - gari, fóliás
- LG OLED 65 C4 okos TV 4k, 144Hz, 164cm garis, dobozában
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Panasonic 55 HZ 980 oled tv
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
Vhiktor