- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Callisto
üzenetére
Itt jó páran a hdr és DV anyagnál is lejjebb veszik a fényerőt pl. 100-ról 80 vagy 70-re , mert kiégett a retinájukat az erős fénye az oled tévéjüknek ( ezt írták itt többen is az utóbbi 1.5 - 2 évben , nem a magam agyszüleménye). Én az ABL-t még észre sem vettem , hogy belenyúlt volna a képminőségbe filmezés közben. Mozi hangulatához nem a 2000 nites fényerő kell ( hdr és DV anyagnál) , hanem a kép tökéletes részletességgel , kontraszttal való visszaadása , természetes színekkel.( Én még nem kalibráltattam , egyenlőre) Én szerintem ez nit verseny , főleg az LCD tévéket gyártók mániája , amit az oledet gyártók próbálnak követni ( mert a legtöbb felhasználó , leendő vásárló agyában csak a "fényerő" dilemmája kavarog , (marketinges dumában is ezt lobogtatják a zászlójukon felírva Samu és társai)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor