Hirdetés
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
Nem tudom más észrevette-e már, de pl nézem a Karácsonyi Krónikák 2-t, a sötét jeleneteknél olyan fura, mintha elmosódnának az alakok, az arc mozgásoknál látszik leginkább, de letöltött filmnél is ez van. Ez az OLED sajátossága és meg kell szokni, vagy ez valami kijelző hiba lenne? Olyat is észrevettem, hogy pl világos jelenetnél ha mennek a háttérben emberek, a körvonalaiknál látszik ilyen zajosodás, mintha képhiba lenne. Ez mind a TrueMotion miatt lenne? Bár kikapcsolva annyira nem szeretem, mert nekem nagyon remegős a kép. Eddigi 10 napos tapasztalataim alapján, nagyon szuper ez a tv, de picit csalódás nekem ez a be-be reccenős kép jelenetváltásoknál és ez az elmosódottság, az előző led tv-n nem volt ilyen, tudom ez más technológia. A HDR videók csodálatosak, de pl a Karácsonyi Krónikák DV és ott is jelen van ez az elmosódás szerű dolog. Azt tudtam, hogy oled tv-n másabb mint egy led tv-n, bár igaz hogy az 108cm volt ez pedig +31cm és jobban kijönnek az ilyen jellegű jelenségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor