- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
Nem tudom más észrevette-e már, de pl nézem a Karácsonyi Krónikák 2-t, a sötét jeleneteknél olyan fura, mintha elmosódnának az alakok, az arc mozgásoknál látszik leginkább, de letöltött filmnél is ez van. Ez az OLED sajátossága és meg kell szokni, vagy ez valami kijelző hiba lenne? Olyat is észrevettem, hogy pl világos jelenetnél ha mennek a háttérben emberek, a körvonalaiknál látszik ilyen zajosodás, mintha képhiba lenne. Ez mind a TrueMotion miatt lenne? Bár kikapcsolva annyira nem szeretem, mert nekem nagyon remegős a kép. Eddigi 10 napos tapasztalataim alapján, nagyon szuper ez a tv, de picit csalódás nekem ez a be-be reccenős kép jelenetváltásoknál és ez az elmosódottság, az előző led tv-n nem volt ilyen, tudom ez más technológia. A HDR videók csodálatosak, de pl a Karácsonyi Krónikák DV és ott is jelen van ez az elmosódás szerű dolog. Azt tudtam, hogy oled tv-n másabb mint egy led tv-n, bár igaz hogy az 108cm volt ez pedig +31cm és jobban kijönnek az ilyen jellegű jelenségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor