Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
Nem tudom más észrevette-e már, de pl nézem a Karácsonyi Krónikák 2-t, a sötét jeleneteknél olyan fura, mintha elmosódnának az alakok, az arc mozgásoknál látszik leginkább, de letöltött filmnél is ez van. Ez az OLED sajátossága és meg kell szokni, vagy ez valami kijelző hiba lenne? Olyat is észrevettem, hogy pl világos jelenetnél ha mennek a háttérben emberek, a körvonalaiknál látszik ilyen zajosodás, mintha képhiba lenne. Ez mind a TrueMotion miatt lenne? Bár kikapcsolva annyira nem szeretem, mert nekem nagyon remegős a kép. Eddigi 10 napos tapasztalataim alapján, nagyon szuper ez a tv, de picit csalódás nekem ez a be-be reccenős kép jelenetváltásoknál és ez az elmosódottság, az előző led tv-n nem volt ilyen, tudom ez más technológia. A HDR videók csodálatosak, de pl a Karácsonyi Krónikák DV és ott is jelen van ez az elmosódás szerű dolog. Azt tudtam, hogy oled tv-n másabb mint egy led tv-n, bár igaz hogy az 108cm volt ez pedig +31cm és jobban kijönnek az ilyen jellegű jelenségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Napelem
- BestBuy topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor